Președintele Donald Trump: Mă bizui pe Dumnezeu mai mult ca oricând – Interviu la CBN despre călătoria sa spirituală

donald-trump-brody-interview-fb-cbn-news

Interviu realizat de CBN

Trad. Agnus dei

Președintele Donald J. Trump vorbește cu David Brody de la CBN, despre călătoria sa spirituală.

„Întotdeauna am simțit nevoia de a mă ruga. Biroul de președinte este atât de puternic încât ai nevoie de Dumnezeu chiar și mai mult.” – Președintele Trump

Despre candidatul care va fi ales pentru Curtea Suprema, președintele Donald Trump spune:
„Cred că persoana pe care o voi alege
 va fi mare, mare.”

Creștinii persecutati vor avea prioritate, a spus președintele Donald Trump:

„Noi îi vom ajuta”

Președintele Donald Trump:

„Aș spune că biroul este atât de puternic încât ai nevoie de Dumnezeu chiar și mai mult” – Donald J. Trump

Interviul FULL pe CBN 29 ianuarie 2017 (Vom reveni cu video)

More here: http://go.cbn.com/16002
**WATCH the full interview Sunday night at 11PM ET on Freeform.

14 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  ian. 28, 2017 @ 01:54:04

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. CrestinTotal.ro
  ian. 28, 2017 @ 02:19:28

  A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

 3. M.m
  ian. 28, 2017 @ 06:47:59

  17. Tot asa si credinta: daca n-are fapte, este moarta in ea insasi.
  18. Dar va zice cineva: „Tu ai credinta, si eu am faptele. Arata-mi credinta ta fara fapte, si eu iti voi arata credinta mea din faptele mele.”

 4. Mike Olari
  ian. 28, 2017 @ 09:34:58

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 5. Gheorghe Lavric
  ian. 28, 2017 @ 20:29:58

  SE PARE CA DOMNUL VREA SA NE SURPRINDA DIN NOU ..,,27. Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele intelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca sa faca de rusine pe cele tari.
  28. Si Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii si lucrurile dispretuite, ba inca lucrurile care nu sunt, ca sa nimiceasca pe cele ce sunt;
  29. pentru ca nimeni sa nu se laude inaintea lui Dumnezeu.” 1 Corint cap 1…,,Si sa nu credeti ca puteti zice in voi insiva: „Avem ca tata pe Avraam!” Caci va spun ca Dumnezeu din PIETRELE acestea poate sa ridice fii lui Avraam.” (Mat.3:9)

  • rodi
   ian. 28, 2017 @ 23:06:31

   ati ales un verset foarte bun! Iata ca un om considerat josnic de multi, chiar si de crestini, incepe sa dovedeasca o umilinta mai mare si o bunavointa sa faca ce este drept inaintea lui Dumnezeu, ceea ce presedintii dinaintea lui, considerati mai ‘crestini’ nu au facut in tot termenul lor. Dumnezeu e la lucru in tara asta. El sa trezeasca mintile oamenilor si sa le deschida inimile spre Evanghelia Sa!

 6. Bozesan Gheorghe
  ian. 28, 2017 @ 21:30:56

  Un òm in asemenea functie,da dovada de umilinta daca face referire la necesitatea de a fi ajutat de DUMNEZEU,ma facut sa-mi schimb impresia despre felul de a fii.
  FELICITARI DIN PARTEA MEA.

  • rodi
   ian. 28, 2017 @ 23:04:13

   Oricata incredere are in abilitatile sale, acest om realizeaza caci are nevoie de Dumnezeu si nu numai ca realizeaza, dar intr-o era secularista are si curajul sa o spuna public. Si oricat ar critica unii ca omul nu e sincer, totusi se vede o sinceritate in ce spune si deja am vazut ca e un om care se tine de cuvant. Ne rugam ca Dumnezeu sa lucreze la inima lui in continuare si sa lucreze prin el sa opreasca macelul avortului in tara asta si sa faca multe lucruri bune si placute Lui.

 7. Maria Stratulat
  ian. 29, 2017 @ 04:29:19

  Dumnezeu trimite pe cine vrea El sa-si faca lucrarea . Daca Dumnezeu spune sa ne rugam pentru dregatori ca noi sa avem o viata in care sa-l slujim pe EL . Care au fost crestinai si nu au facut ce trebuie inaintea Lui Dumnezeu . Dumnezeu are ultimu cuvint prin ce trebuie sa trecem . Fiecare avem nevoie de Dumnezeu .

 8. Ioan Si Geta Anechitei
  ian. 29, 2017 @ 09:15:42

  DUMNEZEU FIE CU EL IN TOT SI TOATE

 9. Aurel Mihet
  ian. 30, 2017 @ 22:23:12

 10. Trackback: Este imposibil să conduci lumea cu dreptate fără Dumnezeu și fără Biblie – George Washington | agnus dei - english + romanian blog
 11. Aurel Mihet
  feb. 03, 2017 @ 14:02:39

  O PUNTE PESTE ANI .Deanlungul istoriei,Dumnezeu a avut oameni care sau in crezut in El ,in puterea Lui in lucrarea Lui pe care i-a folosit in a face lucrari de importanta deosebita. Daca aceste persoane au fost alese de Dumnezeu din diferite domeni ,un fapt deosebit de important este ca Dumnezeu alege doi oameni din pozitia ce mai inalta de conducere a Americi si care la distanta destul de mare ca ani , face o punte de legatura intre cei doi presedinti ; George Washinton ,primul Presedinte a Americi si Donald Trump,cel de al 45 presedinte a Americi ,care recunosc suveranitetea lui Dumnezeu ,depedenta lor de EL. cat si succesul in a conduce America care,este numai in deplina supunere ,ascultare fata de EL si de Cuvintul Lui „BIBLIA „. Nu vreau sa spun ca aceste doua personalitati de acest nivel sint oameni desavirsiti ,pentruca asa cum spune Ap. Iacov 3.2 Toti gresim in multe feluri…iar in Iacov 5. 17 ,vorbin despre Profetul Ilie ,spune urmatoarele; Ilie era un om supus acelorasi slabiciuni ca si noi…Nici Gorge Washinton si nici Donald Trump nu fac excepti dela aceste reguli, Dar ce este frumos , ideial si demn de remarcat este faptul ca amindoi nu se bizuiesc pe puterea,intelepciunea pozitia cunostiintele ,posesiunile materiale ( ma refer in mod deosebit la Domald,trump ) ci pe Dumnezeul cel Suveran, Atotputernic ,si Atotprezent cu implicati in conducerea istoriei umanitati si nu numai ,Daca ultimi Presedinti au coborit standardele moral-spirituale,a acestei TARI aceptind compromisuri ne permise la CASA ALBA ,schimbindu-i decorul exterior ,fiind invelita cu culorile steagului GAY ,cat si infectarea climatului interior cu practici nepermise ,ostile ,legate de acesta cladire care si-a pastrat deanlungul timpului numele ,dar si prestigiul de „CASA ALBA .Dumnezeu ridica un presedinte care in primul rind face curatenia CASEI ALBE de toata murdaria adusa acolo de cei care au guvernat inaintea dinsului ,dindu-i din nou valoarea si importanta avuta. Ne rugam lui Dumnezeu sa binecuvinteze pe noul Presedinte al Americi DL. DOLNALD TRUMP Impreuna cu toti cei care sint alatiri de dinsul , Congresul si toate institutile care sint angajate in a asigura binele si bunastare poporului din USA . Nu pot ca sa nu-mi exprim gratitudena fata de aceasta familie ,care pune la dispozitia publicului larg cele mai selecte articoli ,mult necesare pentru informarea tuturor celor interesati .Daca Ap. Pavel avea o familie ; pe Priscila si Acuila ,tovarasi de lucru Romani. 16.3 la fel si familia ; Rodica si sotul dinsei sint buni slujitori in lucrarea Domnului Isus prin tot ceea CE FAC . GOD BLESS BOTH .

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: