Profetie – Cel rau a infiltrat mass media, dar Eu voi avea ultimul cuvant

news-media-foto-charisma

Profetie despre mass media

Există multe voci și nici una fără semnificație, dar Eu vreau ca vocea Mea să fie cea mai tare pe care oamenii să o audă în mass-media. Vreau ca vocea Mea să răsune cu claritate, așa incât să se onduleze printre minciunile prințului puterii aerului. Vreau ca adevărul Meu să fie stabilit în fiecare domeniu al societății. 

In timp ce cei drepți se vor ridica în mass media, oamenii care ascultă și citesc ceea ce se proclamă vor începe să discearnă realitatea  de ficțiune, adevărul de minciuni. Ei vor începe să înțeleagă perspectiva Mea asupra chestiunilor dezbătute, și va rezona în inimile multora care sunt bolnavi și obosiți și copleșiți cu lipsa de speranța si disperare de undele radio și în presa scrisă.

Mulți caută o alternativă. Mulți caută adevărul. Rugați-vă ca ochelarii de cal vor fi eliminati. Rugați-vă ca inimile să fie înmuiate. Rugați-vă ca îndrăzneala să apară chiar și printre cei care nu sunt credincioși dar care au o inimă pentru adevăr.

Rugați-vă și continuați să vă rugați, pentru că am de gând să fac dupa cum vreau Eu în mass-media. Cel rău a infiltrat undele radio, dar Eu voi avea ultimul cuvânt.

Trad. AGNUS DEI – SURSA  http://www.charismamag.com/blogs/prophetic-insight/28595-the-lord-says-i-will-have-the-last-word-in-the-media

(Nota ed. pentru cei din diaspora care nu cunosc bine termenul – Undele radio sunt unde electromagnetice utilizate în special pentru transmisii de radio și televiziune. Cititi mai mult pe Wikipedia – https://ro.wikipedia.org/wiki/Unde_radio)

 

5 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  ian. 29, 2017 @ 13:45:55

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 2. nanaarpy78
  ian. 29, 2017 @ 14:14:36

  Nu prea am inteles articolul. A fost proorocie ca Dumnezeu va lucra prin mass media? Eu cred ca totul incepe de la noi si noi sa slujim ca El sa ne foloseasca marturia dar cred ca avem nevoie noi sa ne pocaim

  • Avram
   ian. 29, 2017 @ 14:44:33

   nanaarpy78
   profetia a fost despre cel rau care a infiltrat radio undele si informatiile primite prin mass media, nu mai sunt adevarate si nici corecte,ele fiind sucite, majoritatea reprezentand o agenda pe care cei prin care lucreaza cel rau vrea sa o promoveze, asa dupa cum se vede in toata Europa si America, dar si in celelalte tari din lume, dar Dumnezeu vrea sa intervina si sa opreasca aceasta dezinformare primita de public ca adevarul sa fie din nou proclamat prin mass media. Ni se cere sa ne rugam pentru aceasta. God bless you!

 3. octavpelin
  ian. 30, 2017 @ 02:07:02

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. nanaarpy78
  ian. 30, 2017 @ 06:10:10

  Aaaa v ati referit la desimformarea care se dpface prin stiri

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: