Totalitarism: Ontario dorește să creeze propriul Barnevernet anti-religie și pro-ideologie de gen

School students kids

Conform juristului John Sikkema:

„Se poate imagina o situație în care, de exemplu, dacă un profesor suspectează că un copil își pune sub semnul întrebării genul sau așa ceva, și nu primește sprijin [din partea părinților în acest sens, profesorul] ar avea în fapt datoria să raporteze anumite lucruri către CAS, pentru investigații din partea acestora.

Este posibil să vedem o trecere la, în esență, impunerea ideologiei de gen în familii.”

Dacă va fi adoptat, un nou proiect de lege din Ontario, Legea 89, va înlocui Legea serviciilor pentru copil și familie, care guvernează în prezent serviciile de protecția copilului, asistență maternală și adopție. Supranumit „Legea pentru susținerea copiilor, tineretului și familiilor”, proiectul a fost introdus la scurt timp după ce legislativul a adoptat Legea 28, intitulată „Legea toate familiile sunt egale”, și reflectă aceleași înclinații ideologice.

Legea 89 impune furnizorilor de servicii de protecția copilului, asistență maternală și adopție, precum și judecătorilor să ia în considerare „rasa, descendența, locul de origine, culoarea, etnia, cetățenia, diversitatea familială, dizabilitatea, crezul, sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen și expresia de gen” ale unui copil.

Lista de mai sus – nu doar partea referitoare la orientarea sexuală și identitatea și expresia de gen – nu a fost niciodată inclusă până acum în legislația în materie. Următoarele principii au fost suficiente: respectarea nevoii copilului de continuitate a îngrijirii și a unor relații de familie stabile, implicarea copilului și a rudelor acestuia și a membrilor comunității și respectarea diferențelor culturale, religioase și regionale. Aceste principii se adaugă la scopul central al Legii, acela de a „promova interesul superior, protecția și starea de bine a copiilor”.

Legea 89 schimbă aspectele ce trebuie luate în considerare în stabilirea interesului superior al copilului. „Credința religioasă, dacă există, în care este crescut copilul” este eliminată ca aspect ce trebuie luat în considerare, deși acesta este, în prezent, un aspect important, de sine stătător. Lista de factori susmenționați, care include „crezul” copilului, în plus față de „identitatea de gen”, o înlocuiește pe aceasta în Legea 89. În consecință, Legea 89 elimină, de asemenea, cerința ca o instanță să determine credința religioasă în care copilul este crescut, în cel mai scurt timp pe durata audierilor privind protecția copilului.

Cu privire la luarea în asistență maternală sau adopția de copii, nu toți părinții sunt egali conform Legii 89. În special aceia care resping ideologia de gen.

Mai mult, copiii părinților care refuză să afirme această ideologie ar avea o probabilitate mai mare de a fi considerați a avea o „necesitate de protecție”. Un copil care suferă o vătămare mintală sau emoțională și ai cărui părinți nu îi asigură „tratament sau acces la tratament” are o necesitate de protecție conform legii. Children’s Aid Society (CAS, serviciile canadiene de protecție a copilului) trebuie să investigheze probele conform cărora un copil poate avea nevoie de protecție. O instanță poate emite ordine privind îngrijirea copiilor considerați a avea o necesitate de protecție.

Legea 89 semnalează, de asemenea, trecerea la o mai mare disponibilitate a CAS de a interveni în treburile familiilor. Legea actuală are ca principiu călăuzitor cerința ca furnizorii de servicii să adopte „cel mai puțin disruptiv curs de acțiune disponibil”. Secțiunea 1(2)2 a Legii 89 păstrează această formulare, dar adaugă: „inclusiv furnizarea de servicii de prevenție, servicii de intervenție precoce și servicii de sprijin comunitar”. Implicația este aceea că intervenția nu trebuie prezumată a fi mai disruptivă decât neintervenția.

CONTINUARE aici – http://www.culturavietii.ro/2017/01/31/totalitarism-ontario-doreste-sa-creeze-propriul-barnevernet-anti-religie-si-pro-ideologie-de-gen/

3 comentarii (+add yours?)

 1. Gheorghe Lavric
  ian. 31, 2017 @ 03:42:10

  O imagine de ansamblu despre ONTARIO.,,Ontario este o provincie canadiană, localizată între Marile Lacuri și golful Hudson. Este cea mai industrializată provincie din Canada.
  Capitala provinciei este cel mai mare oraș din Canada, Toronto, situat pe malul nordic al lacului Ontario.
  Capitala națională a Canadei, Ottawa se află în estul provinciei.
  Provincia se întinde pe o suprafață de 1 076 395 km² și are 12 541 410 locuitori, majoritatea comasați în sudul provinciei, in fâșia fertila și temperată dintre lacul Ontario, lacul Erie și valea râului Lawrence.,,,,,Sursa Wikipedia,

 2. octavpelin
  feb. 01, 2017 @ 01:27:37

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: