Breaking News- Președintele Trump se ține de promisiune. Alege pe Neil Gorsuch, un protestant, la Curtea Supremă.

Foto Bloomberg

Foto Bloomberg

Presedintele Donald Trump l-a numit marti pe judecatorul Neil Gorsuch la Curtea Suprema a Statelor Unite, pe locul ramas vacant dupa decesul lui Antonin Scalia in februarie 2016.

Peste 80 la sută dintre creștini au votat la alegerile prezidențiale pentru Donald Trump, pentru ca el să aleagă un judecător conservativ in locul vacant de la Curtea Supremă. Dacă va fi confirmat, Gorsuch va fi singurul protestant de la Curtea Supremă de Justitie a Statelor Unite ale Americii.
VIDEO from FOX NEWS of Trump announcement –

Marți seara, președintele Trump a nominalizat judecătorul Neil Gorsuch pentru a înlocui la Curtea Suprema de Justiție pe Antonin Scalia, care a decedat în februarie anul trecut.

Trump a declarat că acreditările lui Scalia au fost în mintea lui, în momentul deciziei de a alege pe Gorsuch.

Gorsuch este de 49 de ani și s-a născut în Denver, Colorado, unde servește ca judecator în al 10-lea Circuit al Curtii de Apel al Statele Unite, la care a fost nominalizat de către fostul presedinte George W. Bush.

Judecătorul este căsătorit cu Louise Gorsuch de peste de 20 de ani și are două fiice.

A absolvit Facultatea de Drept Harvard în 1991 și a primit un B.A. de la Universitatea Columbia din 1988.

Gorsuch a fost asistentul judecatorului Anthony Kennedy care acum servește ca judecator la Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite si al fostului judecător Byron White.

Cu această nominalizare Trump a spus că el a promis că daca va fi ales președinte va alege un judecător care va susține Constituția Statelor Unite ale Americii.

Președintele a mai adăugat că el este un om de cuvant și a fost ales în funcția de președinte pentru a alege un judecător de calibrul judecătorului Neil Gorsuch.

Peste 80 la sută dintre creștini au votat la alegerile prezidențiale pentru Donald Trump, pentru ca el să aleagă un judecător conservativ in locul vacant de la Curtea Supremă.

,,El este omul de care țara noastră are nevoie să se asigure că statutul de lege și statutul de justiție sunt respectate”, a declarat Trump.

„Mă angajez dacă sunt confirmat … să susțin legile de Constituția Statelor Unite”, a spus Gorsuch.

Creștinii pro viață si liderii creștini sprijină această alegere, spunand că judecătorul Gorsuch a decis (în diferite cazuri) în favoarea dreptului religios, care a fost respectat.

Dacă va fi confirmat, Gorsuch va fi singurul protestant de la Curtea Supremă de Justitie a Statelor Unite ale Americii. Pentru a deveni al nouălea judecător al Curţii Supreme, judecătorul federal trebuie să fie confirmat printr-un vot al Senatului, majoritar republican.

Who is NEIL GORSUCH – 5 facts from Fox News –

Speaker of the House of Representatives Paul Ryan on Neil Gorsuch:

Supreme court views of the Conservative judges and where NEIL Gorsuch would fit in – via New York Times

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: