LIVE Stream din Piata Victoriei – Proteste in Romania si in Diaspora

live-stream-piata-victoriei-1-februarie-2017

Emy Danut: STATISTICA 21:30 (JANDARMERIA)
Bucuresti – 135.000
Cluj – 45.000
Sibiu – 20.000
Timisoara – 20.000
Iasi – 15.000
Craiova – 8.000
Zalau – 3.000
+ alte orase sub 3.000
LONDRA – aporx. 1.000
Jandarmeria a comunicat oficial ca nu mai face statistica dupa ora 21:30.

Cabinetul Grindeanu a aprobat în şedinţa de guvern de marţi noaptea ordonanţa de urgenţă care dezincriminează abuzul în serviciu şi alte infracţiuni, fapt ce duce la dispariţia de facto a sute de dosare penale pe numele unor politicieni de prim rang.

Ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codului penal şi Codului de procedură penală a fost publicată în Monitorul Oficial în noaptea de marţi spre miercuri.

În textul ordonanţei de urgenţă se prevede, referitor la abuzul în serviciu, că răspunderea penală intervine doar în cazul unei pagube materiale de peste 200.000 de lei, potrivit capital.ro.

Bucuresti 1 februarie 2017 Foto Paul Ion

Bucuresti 1 februarie 2017 Foto Paul Ion

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, o scrisoare premierului Sorin Grindeanu, prin care ii cere sa abroge ordonanta de urgenta privind modificarile codurilor penale.

„Vazand ca acest act normativ a fost adoptat si cu ignorarea opiniilor profesionale exprimate anterior in cadrul sistemului judiciar,

Protest 1 feb 17 Foto Samy Tutac

Protest 1 feb 17 Foto Samy Tutac

Luand in considerare efectele profund negative pe care aceasta Ordonanta de urgenta le produce asupra functionarii statului de drept si, implicit asupra eforturilor depuse de Romania in domeniul combaterii fenomenului coruptiei si asigurarii integritatii functiei publice,

Va solicit abrogarea Ordonantei de urgenta nr. 13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal si a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala”, se arata in scrisoarea presedintelui, publicata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Afla mai mult – http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/iohannis-ii-cere-lui-grindeanu-sa-abroge-ordonanta-de-modificare-a-codurilor-penale-1452175

Partea 2-a –

STIRILE PROTV –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: România în stradă- Statistici | Pastor Ciprian Barsan
 2. Trackback: VIOREL IUGA – Vă rog insistent să folosim puterea rugăciunii şi să mijlocim în rugăciuni fierbinţi pentru ţară | agnus dei - english + romanian blog
 3. Gheorghe Lavric
  feb. 01, 2017 @ 16:39:22

  UN GAND DESPRE CORUPTIE..,,Coruptia UCIDE..! Ucide FAMILIA.si oamenii societatii fizic dar si spiritual.Prin faptul ca deturneaza banii destinati sanatatii dar si pentru salarii care ar trebui sa ajunga pe mesele copiilor si familiilor ,iar urmarile sunt familiile destramate prin separare (avem 4-5 milioane de persoane plecate la mii de km de casa) iar urmarea este peste 360 000 de copii despartiti de parinti ,traumatizati ,lipsiti de iubirea parinteasca ,ca sa nu mai vorbim de zecile de mii de parinti batrani abandonati ,prin faptul ca copiii lor sunt departe si nu pot sa mai aiba grija de ei,desi multi ar dori,.De aici rata mare a divorturilor ,alarmanta,inimi frante. PIERDEREA MULTOR COP[II CE SUNT LUATI DE PROTECTIA COPIILR din unele tari super protectioniste este o URMARE tot a coruptiei ce au despartit si creat disesiuni in familii prin instrainare si expunere Este incurajator faptul ca romanii iau pozitie anticoruptie ,ramane de vazut urmarile si evolutia tensiunilor,.Onorabila este pozitia Presedintelui tarii (el a dat startul),pacat ca a fost atras in confruntare cu crestinii profamilie ,desi pozitia lui a dorit sa fie mai neutra asa cum i se cere uneori ca mediator apolitic ,razboi neinspirat(desi nu era cazul) ce a adus vreo 10-15 procente pentru coruptii pe fata,dezechilibrand scena politica, care acum doresc sa taie degetele justitiei si dreptatii firave, ca a mai stopat jaful nerusinat si distrugerea societatii si familiei romane , Media crestina este chemata sa ia pozitie dupa calendarul divin caci coruptia ,furtul muncii noastre atat de generalizata in fiecare segment al societatii are implicatii spirituale profunde ,iar vindecarea natiunii aduce un grad de sfintenie si pocainta ,iar aceasta pune un stavilar raului ,, „Caci Eu, Domnul, iubesc dreptatea, urasc rapirea si nelegiuirea; le voi da cu credinciosie rasplata lor si voi incheia cu ei un legamant vesnic. (Isa.61:8)

 4. octavpelin
  feb. 02, 2017 @ 02:07:32

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: