Se preconizează manifestații pentru încă 9 zile, dacă nu se întâmplă mai repede ca guvernul să cedeze și să retragă OUG.

piata-victoriei-bucuresti-foto-ziarul-de-iasi

În condițiile actuale, să nu ne pierdem nădejdea în Dumnezeu!

Se preconizează manifestații pentru încă 9 zile, dacă nu se întâmplă mai repede ca guvernul să cedeze și să retragă OUG.

TREBUIE SĂ NE RUGĂM în continuare ca Dumnezeu să aibă milă de România, și TREBUIE SĂ LUĂM ATITUDINE, cu fermitate, față de infracțiunile legiuitorilor.

Să ne rugăm lui Dumnezeu ca guvernul să retragă Ordonanța de Urgență pe care a promulgat-o în Monitorul Oficial pe 1 februarie 2017 la ora 1:00.
Toate manifestațiile să decurgă cu calm, să nu se ajungă la acte necugetate.

Ceea ce ține de noi, TREBUIE SĂ FACEM!

Credo TV

LIVE STREAM Piata Victoriei BUCURESTI

3 comentarii (+add yours?)

 1. Dorian C
  feb. 01, 2017 @ 23:15:37

  A republicat asta pe "Politichie" actuala.

 2. David Pop
  feb. 02, 2017 @ 03:39:07

  Sa fim atenti caci principiu de gratiere, iertare este cerut si utilizat de oamenii credinciosi, zilnic ! Legea spune; sa de- a i apiu ce a luat, furat, sau sa i se ia, cu lege! La demonstratiile anti Pres.Donald J.Tramp, s- a platit cu $500/individ/zii! De unde, de la cine banii! Se cunoaste! Este sprijin pt.actuala putere/guvern, din partea mai marelui de la est, care desigur au interesele proprii( nici vorba de cele nationale),dar din 1990-2014, fundatiile Soros, au investit in România:cca.200Mil. USD! Desigur doar rugaciune pt. tara, dar unitatea cine o face: liderii religiosi ai cultelor, care inainte si dupa ’89, au franat si obstructionat subtil dar teribil, activitatea crezului evanghelic, in Rou.

 3. X
  feb. 02, 2017 @ 08:26:18

  Mai trebuie adaugat ca noi, ca si copii ai Domnului, ar trebui SA STAM DEPARTE de orice fel de proteste!! Noi nu avem ce cauta la manifestatii ci doar pe genunchi, in rugaciune!

  Din pacate traim vremuri cand copiii Domnului nu mai stiu mereu acest lucru… si am mai auzit de cazuri care au ajuns pe la alte proteste, in alti ani (2012 de exemplu, cand se incerca o lovitura de stat prin care sa fie dat jos presedintele de atunci, Basescu).

  Deci repet: sa ne ferim de aceste lucruri, sa stam cat mai departe, dar in acelasi timp sa ne rugam!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: