Ieri seara a avut loc cea mai mare manifestație pro-viață și împotriva avortului de la Cluj

vrem-politicieni-mars-pentru-viata-foto-napoca-news

Ieri seara a avut loc cea mai mare manifestație pro-viață și împotriva avortului de la Cluj

Pe 1 februarie 2017, cel mai mare banner de la protestele din Cluj a avut mesaj pro-viață

Vrem politicieni #proViață, #proFamilie, #proRomânia
#voteazaproviata

Peste 20.000 de clujeni au protestat ieri seara în centrul municipiului Cluj-Napoca. Ei au mărșăluit din Piața Unirii spre cartierul Mărăști și înapoi în Piața Unirii.

În fruntea marșului a stat un banner al campaniei ”40 de zile pentru viață”, care încurajează lupta pentru viață și stoparea avorturilor.

Afla mai mult – http://www.napocanews.ro/

La Cluj, în cea de a 15-a zi de proteste anticorupție care au loc în toată țara, un mic grup de suporteri ai cauzei pro-viață a lansat un mesaj inedit. Ei au condus timp de aproape o oră marșul anticorupție afișând un banner pe care scria:

Vrem politicieni #proViață, #proFamilie, #proRomânia
#misionariivietii #voteazaproviata

Membrii grupului mai purtau și pancarte cu mesaje similare, care pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a campaniei 40 de Zile pentru Viață, unde albumul foto este însoțit de un scurt text în care se spune: „Suntem singura țară din lume care a avortat mai mulți copii decât locuitorii pe care îi are.

Dreptul la viață este dreptul fundamental, și până nu recunoaștem dreptul de a se naște al fiecărui român, nu putem clădi o cultură a dreptății în România.

Ne-am săturat de 27 de ani de politică coruptă. Vrem o nouă clasă politică, dar întrebarea este cu cine votăm? Ca și misionari ai vieții, este datoria noastră să construim o politică pro-viață și să votăm pro-viață. Trebuie să susținem și să promovăm doar politicieni pro-viață”.

Afla mai mult – http://stiripentruviata.ro/

VIDEO :

În seara aceasta am văzut ce poate face Domnul cu o mână de oameni. De câte ori nu limităm oare Mâna Domnului prin fricile noastre? Nu am plănuit să fim în fruntea protestului, dar se pare că Domnul a avut alt plan cu puținii oameni care au ieșit în stradă în Numele lui Cristos pentru că vrem politici pro-viață! Dacă nu apărăm dreptul la viață, nici un alt drept nu este garantat. România, ai văzut unde te-a adus corupția din ultimii 27 de ani, e timpul să te trezești și să recunoști că fără Dumnezeu și Legea Lui în inimile politicienilor, totul este sortit să piară, să fie distrus și corupt!

PANCARDE folosite la protest

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.655933204613127.1073741911.364218900451227&type=3

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 03, 2017 @ 02:21:30

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: