VIDEO Preșdintele Donald Trump la Micul Dejun cu Rugăciune Națională: Libertatea este un dar de la Dumnezeu.

foto-ap-trump-prayer-breakfast

FOTO AP

Republica noastră s-a format pe baza faptului că libertatea nu este un dar de la guvern, ci libertatea este un dar de la Dumnezeu.

Administrația mea va face tot posibilul pentru a apăra și a proteja libertatea religioasă în țara noastră

Micul Dejun cu Rugăciune organizat în Washington DC i-a oferit președintelui american Donald Trump o ocazie în care să-i vorbească naţiunii. Aceasta tradiţie a început cu 64 de ani in urmă, cu președintele Eisenhower și e una dintre cele mai frumoase tradiţii ale noastre,” a spus Donald Trump. După cară, președintele  a declarat că speră să participe la Micul Dejun de Rugăciune Naționalăde încă șapte ori.

Trump a folosit acest „forum de credință” pentru a reitera o promisiune mai veche din campania sa, de a elimina așa-numitul Johnson amendament, care blocheaza unele grupuri scutite de impozit (inclusiv grupurile religioase) de a lua poziții ferme asupra candidaților politici.

Trump a descris terorismul ca o „amenințare fundamentală pentru libertatea religioasă” – spunând: musulmanii care iubesc pacea sunt vizaţi și, de asemenea, creștinii sunt victime al „genocidului în Orientul Mijlociu, Terorismul ”trebuie să fie oprit„. „Administrația mea va face tot posibilul pentru a apăra și a proteja libertatea religioasă în țara noastră”, a spus el.

În zilele următoare, vom dezvolta un sistem pentru a ne asigura că cei admiși în țara noastră îmbrățișează pe deplin valorile noastre ale libertății religioase și personale„, a anunțat presedintele Donald J. Trump la Micul Dejun de Rugăciune Națională.

VIDEO FULL National Prayer Breakfast – Donald Trump la minutul 9:00

17 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  feb. 02, 2017 @ 12:21:48

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. nanaarpy78
  feb. 02, 2017 @ 15:57:45

  Vreau sa va atrag atentia sa fim totusi prudenti cu privire la presedintele SUA. Atentie la relatia Biserica si stat. Sa nu fie o inselaciune in care sa ne adoarma constiinta prin a decreta legi care sa ne dea libertate de exprimare, pro viata si altele ca apoi sa dicteze o unire cu catolicii. Sa fim atenti. Nu i am pe adventisti la inima dar asta se sugereaza ca presedintele SUA cu echipa lui de catolici protestanti sa aduca unificarea cu Vaticanul. Ei adventistii sugereaza ca s ar putea ca prin ei sa vina decretul duminical, o aberatie din punctul meu de vedere. Totusi v am scris sa fiti cu ochii pe acest presedinte si aveti grija. Vom vedea mai incolo proorocia cu privire la el cum se va implini. Nu sugerez indoiala dar cu siguranta prudenta

  • rodi
   feb. 02, 2017 @ 16:02:45

   Prudenta e buna. Dar, catolicii din America sunt departe de cei de la Roma si destul de diferiti. Tatal meu a lucrat intr-un spital catolic si a ajuns sa cunoasca multi dintre parintii din acest oras si in gandirea lor nu a gasit aceasta preocupare a Papei de ecumenism. Trump are o echipa de consilieri (circa 100 de lideri si slujitori) care sunt evanghelici si cu care se consulta in mod regulat. Ne ramane sa ne rugam ca Dumnezeu sa-l calauzeasca si sa asculte indemnurile biblice din partea acestora!

  • rodi
   feb. 02, 2017 @ 16:03:19

   si pana acuma asta a facut, pentru care Ii multumim lui Dumnezeu!

  • rodi
   feb. 02, 2017 @ 18:37:41

   m-am uitat in mare, dar nu am dat de secventa cu decretul duminicii, care nu stiu ce este, dar mi se pare ca domnul acesta se bazeaza pe articole din presa liberala care scrie si minciuni, cum ar fi ca Trump vrea sa uneasca statul cu biserica. E cea mai mare minciuna. Numai cine nu cunoaste istoria americii si legile si constitutia sau ar fi rau intentionat ar fi dedus ca asta vrea sa faca Trump. Ce vrea sa faca el este sa restaurezelibertatea religioasa care este garantata in Constitutie si care liberalii si ateii au ingradit-o tot mai mult, incercand sa ingradeasca biserica intre patru pereti si sa o forteze sa plateasca pentru avorturi si sa nu mai predice Biblia asa cum este scrisa. Asta face Trump. Restaureaza drepturile garantate in Constituie, drepturi pentru care s-a fondat tara asta i nprimul rand, cand au fugit sute de oameni peste ocean ca sa scape din Anglia unde de fapt erau mana in mana statul cu religia anglicana. Parintii fondatori ai SUA au facut o bijuterie de Conatitutie ca sa nu se mai intample aceasta niciodata si iata ca din nou avem un presedinte care respecta Constitutia. Caci, Obama incerca sa desfiinteze Constitutia zicand ca e demodata si nu mai e buna pentru omul modern. Dar Dumnezeu a impiedicat lucrarea de a rasturna o istorie veche din 1776 cand s-a nascut republica aceasta care considera libertatea si inclusiv libertatea religioasa un dar al lui Dumnezeu.

   • nanaarpy78
    feb. 03, 2017 @ 14:25:20

    Adventisti mi au scazut mult in ochii mei si ne acuza cu minciuni ca ne vom uni cu Vaticanul si ca tinem Duminica zi de odihna. Cred ca ar trebui sa se ocupe de barna din ochii lor!

    • rodi
     feb. 03, 2017 @ 15:31:00

     Sunt multi frati adeventisti ca re cred ca si noi cu exceptia sarbatorii Sabatului Sambata si nu Duminca. am avut mai multe ‘discutii’ aici pe blog, dar ceea ce am observat este ca in afara de dezbaterea zilei a saptea, nu prea i-a interesat altceva si de aceea nu mai intram in nicio discutie despre ziua a saptea pentru ca nu asta e Evanghelia care trebuie sa o ducem la oameni si timpul e scurt si trebuie sa ne ocupam cu adevarata Evanghelie a mantuirii prin jertfa Domnului Isus Hristos si a impacarii cu Dumnezeu.

 3. nanaarpy78
  feb. 02, 2017 @ 16:02:53

  imi ridica mari semne de intrebare acest material video dar totusi sa l avem in vedere pt lucrurile ce se spune despre presedintele SUA si echipa lui. Chestiunea cu decretul duminical si unirea evanghelicilor cu catolicismul consider ca e doar in capul adventistilor https://www.youtube.com/watch?v=SQMwumCc5oE

  • rodi
   feb. 02, 2017 @ 18:15:13

   mai stii la ce minut e vorba despre un DECRET DUMINICAL> Nu am auzit asa ceva niciodata nicaieri in presa sau la televiziune. Chiar as fi curioasa sa vad ce zice. Ce arata in video poate fi interpretat in o mie de feluri. Spre ex. acea petrecere unde Hillary si Trump stau langa cardinalul New Yorkului, toti presedintii se duc la acea petrecere pentru ca strand fonduri pentru copiii saraci ai New Yorkuui si e o tradite de peste 80 de ani. Personalitati politice sau actori sau oameni de vaza se duc pentru ca sa vanda bilete scumpe din care se strang aceste fonduri. Dar ca sa iei ce crede cardinalul si sa le asemui celor ce stau la masa cu el…..

  • rodi
   feb. 02, 2017 @ 18:30:07

   inca un neadevar. In video, spune ca Jack Graham, fost lider al Baptistilor de Sud, care e printre cei 100 ed consilieri evanghelici pentru Trump, ca a fost in vizita la Papa de la Roma. Nu e adevarat. Un grup de carismatici s-au intalnit cu Papa la Roma. Jack Graham nu a fost cu ei. Noi am urmarit atunci si stim cine a fost si cine nu a fost la acea intalnire.Aici e si poza si Jack Graham nu e in poza. – https://www.google.com/search?q=Pope+Francis+meets+US+televangelists&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj_rurt1fLRAhUB3SYKHZK6C8QQ_AUICigD&biw=1245&bih=893#imgdii=QcyjpO1rqP2m_M:&imgrc=TLZQMCzeIjYTbM:

   • mihaiad
    feb. 02, 2017 @ 21:34:31

    Unul dintre oaspetii ce-i mai de vazā la National Prayer Breakfast a fost regele Iordaniei. S-a crestinizat cumva regele sau Trump e comfortabil cu toti la grămadă?

    • rodi
     feb. 02, 2017 @ 22:03:01

     Mihai, am inceput sa-ti scriu ca nu a fost acolo Regele Iordaniei, ca auzisem la stiri ca presedintele Trump s-a inatlnit cu el inainte de Micul Dejun de Rugaciune, dar am dat peste un link care il arata ca dupa intalnire a mers si el la acel eveniment. AM cautat putin informatii despre el pe google si se pare ca el nu este un musulman extremist, poate e mai secular, caci uite ce zicea anul trecut pentru Jerusalem Post despre Iordan si crestinii de acolo:

     “Jordan is a Muslim country, with a deeply-rooted Christian community. Together, the Jordanian people make up an indivisible society, friends and partners in building our country” Abdullah said.

   • nanaarpy78
    feb. 03, 2017 @ 14:26:02

    manipulare adventista

 4. CrestinTotal.ro
  feb. 03, 2017 @ 00:44:04

  A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

 5. octavpelin
  feb. 03, 2017 @ 02:22:45

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 6. SILVIA
  feb. 03, 2017 @ 04:49:16

  K. Copeland si P.White ce sunt daca nu carismatici?….ori carismaticii nu sunt una cu catolicii ?Si , macar daca ar fi cu aceia care in istoria bisericii au fost cu adevarat sfinti _Fenelon ,Madame Guyon – dar acestia ,n-au nimic de-a face cu sfintenia si ascultarea de Cuvant .

  • rodi
   feb. 03, 2017 @ 12:15:07

   Acesti doi, Copeland si Paula White sunt independenti, au bisericile lor si atat. Ei nu vorbesc in numele altora, doar ca sunt televanghelisti se pare ca au mai multa influenta decat, de fapt, au.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: