Marius Cimpoae: #altaintrebare pentru pastorii neo-protestanți care protestează

preaching-bible-foto-albert-mohlerFOTO Albert Mohler

Întrucât în ultimele zile am văzut tot mai mulți pastori sau lideri religioși baptiști și penticostali implicați în protestele din țară, doresc să le adresez acestora câteva întrebări:

1. Unii ați scris că ați mers și v-ați rugat la aceste proteste, puteți să ne dați exemplu cam cum sună o rugăciune la un protest? Ați stat în picioare, v-ați pus în genunchi? Ați închis ochii, a fost o rugăciune cu ochii deschiși? Ați rostit rugăciunea cu voce tare, a fost o rugăciune în taina inimii? Doar dumneavoastră v-ați rugat sau ați mai văzut și alte persoane în jurul dumneavoastră făcând același lucru?

2. Unii ați scris că mergeți la proteste pentru că vreți să vă puteți uita în ochii copiilor dumneavoastră fără ca aceștia să vă poată acuza că ați fost parte la distrugerea acestei țări. Vă referiți aici doar la modul în care politicienii distrug țara sau și la modul în care unii dintre dumneavoastră o faceți? Nu vă gândiți că și dumneavoastră aveți cumva o contribuție la faptul că România a ajuns în punctul acesta?

3. Care vor fi subiectele predicilor pe care o să le susțineți duminică în bisericile pe care le păstoriți? Tot așa o să îi îndemnați pe oameni la proteste și o să instigați la ură sau din contră o să îi îndemnați la dragoste și la fapte bune? Cum se împacă amvonul cu tribuna și politica cu pastorala?

4. Cum se face că cei mai mulți dintre pastorii protestanți protestatari sunteți văzuți doar la protestele cu caracter politic, dar în rest lipsiți aproape cu desăvârșire din peisaj? În afară de a protesta, ce altceva mai știți să faceți pentru țară? Puteți să ne dați exemplu de vreun proiect constructiv instituit sau susținut de dumneavoastră?

5. De ce protestați doar împotriva unor anumiți politicieni și doar împotriva unor anumite partide? De ieri se cere demisia ministrului Leș. Motivul? Pentru că e evanghelic și evanghelic e antonim cu PSD? Sau pentru că îl cheamă Beniamin și rimează cu Sorin?
Ce o să faceți cu membrii bisericilor pe care le păstoriți care sunt membrii PSD, o să le cereți duminică demisia de la amvon?

Le spun pastorilor: Jos mâinile de pe politică!

Marius Cimpoae

Citeste si – Hotnews.ro: Un pastor baptist ii cere ministrului Apararii sa plece din Guvern: Uitati-va in ochii copiilor dvs si dati-va demisia sau demascati faradelegile comise de infractorii travestiti in politicieni

37 comentarii (+add yours?)

 1. Andronic
  feb. 03, 2017 @ 14:38:23

  Frate scump domnul sa te binecuvinteze. Ce frumos spus ….. un frate sincer si nemanipulat.

 2. Sanda
  feb. 03, 2017 @ 14:42:33

  Aveți dreptate, stimate domn! Am citit comunicatul Bisericii Ortodoxe și trebuie să admit că este unul inspirat și potrivit cu statutul său. Un cuvânt blând potolește mânia, dar unul aspru o aprinde! Pastorii protestanți și protestatari ar trebui să-și îndemne enoriașii la pace, rugăciune și revelația divină nu va întârzia să apară.Să nu uităm nicio clipă că întreaga clasă politică e supusă presiunilor duhurilor întunericilui, așa că noi nu ne luptăm împotriva cărnii, ci a spiritelor răutății din locurile preaînalte!…Dumnezeu să binecuvânteze România!

 3. eliodora
  feb. 03, 2017 @ 14:44:31

  Eu cred ca trebuie sa protesatm impotriva minciunii;
  asa cum s a protestat si acnd s au furat copii;
  tara nu poate fi condusa prin minciuna.Eu
  am auzit din Bucuresti, de la oameni cu pregatire urmatoarele:
  „Miza este alta.
  Patronatul nostru trebuie sa dispara,
  ca patronatul si mai hot din strainatate, trebuie
  sa vina sa intre in ceea ce mai avem ,
  prin privatizare frauduloasa;
  asa cum au facut o si pana acum;
  au inchis sau le a facut dosare (pe bune sau nu)
  celor care faceau parte din patronatele noastre
  prin DNA care a avut grija sa execute pe cei care
  le stateau in cale.
  Ce sa mai inteleg?
  Cum nu nu spun reporterii un lucru ATAT DE IMPORTANT ?!
  Cel mai bine este ca Dragnea sa respecte legile, nu sa intre Bruxellesul si USL.

 4. eliodora
  feb. 03, 2017 @ 14:49:08

  Cu ordine din SUA pe care le executa Codruta Kovesi; s au inlaturat cei care stateau in calea privatizarilor frauduloase; li s a facut dosare pe drept si pe nedrept.
  Asa au saracit Romania , mai are cateva obiective pe care sa puna mana strainii.
  Inclin sa cred asta.
  Ne u furat padurile, au cumparat pamanturile , 40%;
  au privatizat fraudulos o multime de obiective.
  Inclin sa vreau ca niciodata sa raman cu comunistii.

 5. Maria Krook
  feb. 03, 2017 @ 15:07:50

  Må întreb de ce oare aveti numai decale de degetul sus „Îmi place” Mie chiar nu-mi place ce a scris acest om Marius Cimpoaie . Si as vrea så fie si degetul jos „Nu-mi place” Acest om tine parte la hoti si corupti destul de trist pt un om care se considerå dupå voia lui Dumnezeu. Si de unde stie el cå cei care protesteqzå uråsc pe cineva poate uråsc doa ordonantele date de PSD!!!! Stie dånsul ce este în sufletul oamenilor? La fel de bine acest om poate så-l condamne si pe Domnul Isus pt cå s-a dus si a stat la maså cu oameni påcåtosi . Mi-ar fi fricå de Dumnezeu så scriu asa ceva. Dumnezeu så schimbe gåndurile

  • rodi
   feb. 03, 2017 @ 15:38:18

   asta e WordPress-ul, are doar utonul de Like, dar se poate comenta cand nu ne place, cum ati facut dvs. in acest caz.

 6. todirea
  feb. 03, 2017 @ 15:53:56

  Pe puncte:
  1. Nu e treaba dumitale CUM s-au rugat.
  Irelevantă intrebarea fața de problema pacatului, daca asta este subiectul la care vreti sa ajungeti.

  2. Întrebarea tocmai conține deja raspunsul la faptul ca nu vor sa fie partasi la distrugerea tarii; în consecința, s-au gandit! Ba au si actionat! (Daca e sa vb de pacate de omitere, atunci, toti, chiar si dumneata ai parte la „distrugerea“ tarii)

  3. A protesta nu înseamnă a îndemna la ură fata de oameni ci fața de nedreptate. Pavel acuza homosexualitatea dar nu instigă crestinii la ai urâ pe acestia. (Gandire limitata, fixista); si, da, se impaca credincioșii cu politica, dar nu adusa politica in biserica. E plina Biblia de politicieni (sfinti :Daniel, David, Iov…)
  Crestinii trebuie sa fie implicati in politica, altfel ne fac paganii legi! Trebuie musai sa fie coruptibili sau sfinti? (am mai repetat asta)

  4. Aici deja aiurati de-a binelea.
  a) nu puteti pretinde ca îi vedeti „doar la protestele POLITICE“ (de parca acestea ar fi la ordinea zilei), dar nu sunt acolo unde presupuneți ca ar trebui.
  b) ce altceva mai stiu sa faca ptr tara, deja au spus (intrebarea 1) – sa se roage si sa se implice! Nu-i bine?
  Pricepi ca asta ar fi trebuit sa o faci si dumneata, eu si toti. Rugaciune+ fapta si fapta + rugaciune.
  c) ar fi culmea sa inceapa si pastorii sa se laude ca Gigi Becali cu faptele bune (proiectele)!

  5. Au protestat si impotriva politicilor pro gay, in timp ce numele dumitale nu l-am remarcat!
  Ce vor face cu fratii PSD-isti nu e traba dumitale, dar totusi, noi stim ca nu vor ataca persoana (ca dumneata) ci vor ataca pactul.
  Isus zicea de „ochiul rau„-întunericul mintii (trupului) Matei 6:23

  • Radu
   feb. 03, 2017 @ 17:39:47

   Nu vad rostul publicarii acestor intrebari formulate de dnu l Cimpoaie.
   Tenta ironica specifica lupului si nu oitei il descalifica din start .plus ca fratele samy tutac are destule articole care nu au legatura cu politica neaparat.
   Ma mir ca l ati publicat pe blog.
   Protest(exprimarea nemultumiri) nu inseamna ura .
   Mai degraba exprima dorinta dupa adevar.
   Daca mergem dupa principiul ca, crestinul nu are ce sa caute( sau sa se exprime cu privire ) politica , atunci de ce ne dorim referendum pt familie? De ce nu lasam directia trasata de altii care inteleg importanta politicului ? Gen Lgbt.
   Si noi sa ne inchidem intre ce i 4 pereti confortabili numiti biserica .
   Articolul asta, sincer, nu are ce cauta aici.parerea mea.
   Dumnezeu sa va calauzeasca.

 7. Gheorghe Lavric
  feb. 03, 2017 @ 22:28:59

  Consider aceste intrebari si aceste mesaje binevenite ,in sensul in care intregesc tabloul pe total al punctelor de vedere referitoare la proteste ,si a ne feri de extreme ,prin pericolul de a politiza biserica ducand mesajele politice a strazii la anvoanele bisericii ,si a diviza pe frati care au datotia sa slujeasca cu drag la fiecare ….Am ramas profund impresionat de recomandarile Patriahiei pentru liderii religiosi de a NU POLITIZA BISERICA ,Principii de care ar trebui sa tinem si noi evanghelicii seama VEZI AICI COMUICATUL.merita citit,http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20923492-alegeri-2016-patriarhia-romana-preotii-pastreze-neutralitatea-timpul-campaniei-electorale-situatii-exceptionale-pot-candida-independent-pentru-consilii.htm

 8. Lungu Traian
  feb. 04, 2017 @ 01:35:46

  Intrebati-l pe Marius Cimpoae: a fost la referendul de demitere a lui Basescu? Va raspund eu: Da!

 9. Lucian
  feb. 04, 2017 @ 02:00:01

  Atunci daca nu e bine ca mergem sau ca ne rugam acolo cum ne rugam,sau modul nostru in care vrem sa contribuim cu ceva la bunastarea tarii,va pun eu”alta intrebare”;De ce apelati doctori cand va doare ceva?De ce nu stai doar in casa si te rogi?NU e vorba cred ca Dumnezeu e sfant si are toata puterea in cer si pe pamant,dar Dumnezeu lucreaza prin oameni,chiar daca acestia nu vad,Dumnezeu a folosit si va folosi omul in lucrarea Sa!Asa ca lasati oamenii sa contribuie cum simt ei ca vor sa contribuie fiecare in felul lui nu mai fiti Giga Contra!

 10. Barbos alin
  feb. 04, 2017 @ 02:14:53

  Fr marius cimpoaie, noi pastorii protestanti mai in varsta decat tine, am inceput aceasta lupta acum 27 ani cand protestam printre gloante ca tu sa poti scrie liber azi in media si sa vorbesti liber tot ce-ti trece prin cap.
  Din pacate stiu de razboiul tau personal pe care il duci cu fr. Sami tutac si de fapt articolul tau e cu dedicatie pt el. Si ca sa-ti raspund la intrebare: maine voi predica despre „iubirea de bani-radacina tuturor relelor”. Intelegi ce vreau sa spun. Si nu uita , baptisti sunt protestanti.

 11. Stefania
  feb. 04, 2017 @ 02:22:31

  Vreau să dau LIKE la todirea Feb 03, 2017 @ 15:53:56, nu la ceea ce scrie Marius Cimpoae.

  • rodi
   feb. 04, 2017 @ 02:41:43

   am cautat optiunea asta ca sa se poata da like comentariilor, dar nu o gasesc la acest design care il folosim. De aceea, puteti sa scrieti Like 🙂 cum au facut si altii.

 12. petru ciobanu
  feb. 04, 2017 @ 02:43:36

  am si eu cateva intrebari,la care as dori raspuns de la liderii evanghelici: 1.cum protesta DOMNUL ISUS,fata de abuzurile din vremea LUI? 2.cu au protestat apostolii? 3.pe ce versete ne bazam aceste indemnuri sau actiuni?(doar suntem Evanghelici) 4.cum ati protestat cei care ati trecut prin regimul comunist? va puteti ”uita acum in ochii urmasilor? 5.”cetatenia noastra fiind in ceruri”,ne putem amesteca in treburile pamantului?(ca si conducere,politic) 6.nu cumva ne-m pierdut”sarea si lumina” ,apeland astfel la alte arme de lupta? 7.faptul ca pretuim valorile pamantului(materialismul a cuprins bisericile evanghelice)lasam urmasilor”o mostenire stricacioasa”? ” lupta-te lupta cea buna a credintei”….”ce legatura este….” …….niste ganduri…framantari…ce sa fac sa nu fiu considerat ,,sfantoc” ,,las”..comod”…..???

  • rezistentza
   feb. 04, 2017 @ 15:58:45

   Cred ca este deplasat sa cereti si sa asteptati raspuns de la liderii evanghelici printr-un comentariu pe un oarecare blog. Eu nu sunt lider evanghelic dar o sa incer sa va raspund la unele. Ca IT-st si membru intr-o biserica: 1) cu biciul si rasturnand mesele…amestecand banii…etc (nu uitati ca liderii spirituali aveau si rol politic). 2) mustrandu-i si nesupunanduse lor cand a fost cazul. 3) vedeti evangheliile si faptele. La restul nici nu are rost sa ma obosesc…

   • Petru Ciobanu
    feb. 06, 2017 @ 06:20:16

    Respectul meu pt.I.Tsti(și fiul meu este)dar teologic e puțin mai sensibil subiectul.numai înțelegând faptul că a fost o împărăție pământească cu legi diferite de Împărăția cerească,nu ne vom grăbi să amestecam lucrurile. Nu cred că este un creștin acum dispus să ia sabia și,, să taie in bucatele,, dușmanii… Nu cunosc personal pe dl.Cimpoaie,dar avem aceleași frământări…

 13. Crăciun
  feb. 04, 2017 @ 05:22:34

  Daca taceai pareai ca nu înțelegi nimic
  Ai vorbit si ai înlaturat orice îndoială

  • rodi
   feb. 04, 2017 @ 11:43:46

   asta nu e nici macar pe departe un argument, ci un sentiment de frustrare al dvs. Criticati o idee demonstrand de ce e eronata, asta e o dezbatere reala, nu o caracterizare bazata pe sentiment sau mai bine zis chiar o insulta, cum ati facut dvs. aici. Apreciem dezbaterea.

 14. Andronic
  feb. 04, 2017 @ 05:39:11

  Asa este frate Petru exemplul nostru suprem este Domnul Isus nu framantari si sentimente

 15. Johnny
  feb. 04, 2017 @ 14:31:18

  Alta intrebare?

 16. Victor
  feb. 05, 2017 @ 05:48:59

  1. Jumătate din Biblie este despre politică. Sau dv. considerați altfel?
  2. Moise, David, Ilie, Daniel, Estera, Mardoheu, Neemia, Ezra, Ioan Botezătorul și mulți alții din Biblie au făcut politică și s-au implicat în politică. Se pare că cei din jurul lor au avut o perspectivă diferită de a dv. și nu le-au poruncit: „Jos mâinile de pe politică!”
  3. Porunca „Jos mâinile de pe politică!” adresată creștinilor a fost pusă cu succes în aplicare de bolșevism și comunism. Iar adunările noastre s-au umplut de lași și de informatori.
  4. Creștinii din Statele Unite au avut aceeași perspectivă și au ajuns unde au ajuns. S-au trezit abia la recentele alegeri prezindențiale, s-au implicat în politică și schimbările se văd.
  5. De ce ar trebui pastorii să nu se implice în politică și să se rezume la amvon? Doar ca să-și continue comportamentul din bolșevism?

 17. Janeth
  feb. 05, 2017 @ 09:54:38

  Am observat, cu durere, cata ura si dispret exista intre pastori. Cei care ne indeamna sa ne iubim, nu iubesc?! Uite ca da. Unul iese in strada, celalat ii da in cap. Cand altu nu iese in strada, celalalt il judeca. Exact asa a fost si cu protestele pro-Bodnariu. Unii pastori au iesit in strada pentru a sustine familia aceasta, altii au scris articole ca de ce ceilalti pastori ies in strada, ca asta nu-i iubire?! Trebuie acasa post si rugaciune.
  Ma intreb, de fapt va intreb, dragi pastori, cand scrieti articole care lovesc in altii frati de slujire, e dumnezeiesc? Daca nu iesiti in strada, macar nu judecati.
  (Cat despre mine, cand a fost vorba de familia Bodnariu am iesit in strada cu copii cu tot; acum cand se striga si se urla nu mai ies, ca nu ma simt eu bine acolo unde e zarva, dar macar nu ma leg de cei ce fac asta)

  Tinta poruncii este dragostea, dragi pastori! In orice circumstante!!!

 18. moreconnection
  feb. 05, 2017 @ 16:09:07

  Multumesc tuturor care aveti ochi deschisi si mintea libera de fanatism, fatarnicie si viclenie. Apreciez pe toti care ati scris din inima adevarul. Felicitari lui Todirea, Barbosul si altora ca ei. Orice pastor e si om in acelasi timp si are dreptul sa-si exprime multumirea sau nemultumirea fata de lucrurile ce se petrec. Presedintele Trump a dat o libertate liderilor religiosi sa-si educe enoriasi si in directia politica.
  Ma doare ca in America asa zis credinciosi au votat si tin la partidul democrat care are la baza avorturile pina in ultima faza la 9 luni, homosexualitatea, emigrarea teroristilor si altele. Nu este de datoria pastorilor sa-si educe enoriasi?

  Un pastor nu are voie sa faca business, sa aiba o parere asupra clasei politice, sa se bucure de lucrurile create de Dumnezeu?
  In America nu toti pastori sunt platiti. Muncesc, altii au bisnis de batrini si lucreaza 24 de ore/6 zile-n saptamina alaturi de sotia lui. Ce stiti voi de cum se munceste in strainatate. Altii au business de constructii, si cred ca orice ar presta in mod cinstit nu ar trebui criticati. La unii romani cuvintul „business” inseamna inselaciune, smecherie, afacere murdara. Unii cred ca un credicios nu are ce cauta in politica.
  DE CE? Credeti ca un nelegiuit va face legi bune pentru crestini? Eu recomand ca in conducerea tarii sa fie cit de multi crestini.
  *** Despre LIKE eu fac like ca semn ca am citit nu intotdeauna e vorba de a aprecia.

  • Avram
   feb. 05, 2017 @ 22:56:43

   moreconnection
   Intr-devar nu toti pastorii sunt platiti pentru slujba de Pastor. In Romania ei sunt platiti de Stat. In Statele Unite sunt biserici mai mari care pot sa-si plateasca Pastorul, dar sunt si acelea cu membri mai putini unde asa cum spuneti Pastorii trebuie sa munceasca din greu, pe langa slujba de Pastor. Unul dintre acestia a fost George Galis care a fost si fondatorul unei biserici din Chicago. El, pe langa ca nu a primit un salar de la biserica, a ajutat pe foarte multi frati cu nevoi, care erau proaspat veniti in Statele Unite. Nu a fost usor pentru el, dar el a stiut ca rasplata lui va fi in cer. Ne-am rezervat dreptul sa nu publicam un rand din comentariul dumneavoastra, pentru ca am decis ca asa este mai bine. God bless you.

 19. Stelian
  feb. 05, 2017 @ 16:36:24

  Adevaratii membri ai adunarii Domnului nu pot fi membri unui partid politic, caci ei sunt membri partidului „Calea Domnului” si in acest partid nu exista membri care pot fi membri si in alt partid.

  • Avram
   feb. 05, 2017 @ 23:02:46

   Stelian
   inteleg ce spui dar aceasta este doar opinia dumneatale. Daca asa credeti puteti face in felul acesta, dar aceasta nu este o regula. God bless you.

 20. Cristina
  feb. 08, 2017 @ 00:00:07

  Vad ca opinile sunt foarte diferite si voi incerca sa va adresez si eu ceea ce am vazut pret de mai multi ani.

  Pe langa multele pacate cu care se confrunta societatea romaneasca (si nu numai, cel putin in aceeasi masura si cele occidentale, daca este sa fim cinstiti), deci pe langa multe pacate usor de identificat, precum furtul, minciuna, avortul,blestemul, ocarile, nemultumirile fara rost, mai avem si acest negativism si vorbire de rau a ceea ce este romanesc si a Romaniei.

  Cu ocazia acestor proteste, spiritele s-au ascuti foarte tare, dar ma intreb de ce nu au intervenit mai intens, unii crestini evanghelici afectati de prezenta fratelui Les in guvern, de ce nu au fost atat de vocali cand presedintele Iohannis i-a declarat fanatici religiosi pe cei peste 3 milioane de semnatari ai petitiei pentru sustinerea famliei in mod clar, explicit, in Consitutie? Oare a fost acela un gest pentru binele national? Cand s-au produs multe alte furturi, ca de exemplu defrisarea padurlor, retrocedari cu acte false, de pamanturi si cladiri, mai ales in Translvania si Banat, care au fost rascumparate pe bani foarte grei de catre statul roman de dupa Primul Razboi Mondial? Cand un presedinte de tara trebuie sa fie un mediator si nu un partizan al unei grupari sau a alteia, conform Constitutiei si bunului-simt, de ce nu se ia atitudine? Este oare in interes national? Sau crestineste? Cand istoria Romaniei este facuta zob, pe nedrept, de asa -zisi intelectuali de elita, cand limba romana este tocata zlnic cu diferite anglicisme nenecesare (nu ma refer aici la neologisme necesare in orice limba), de ce nu se revolta aceiasi crestini? Nu e oare in interesul national invocat in scrisoarea de protest? (Din pacate, multi nici nu mai vorbesc bine romaneste, ba chiar am auzit nume de biserici date in engleza). Si exemplele pot continua.

  Revenind la politica, de ce numai cei din PSD trebuie sa-si dea demisia, iar ceilalti din celelalte partide sunt buni, desi si ideologia si practica partidelor lor este impotriva legilor lui Dumnezeu?

  Sa ne ajute Dumnezeu sa cautam Fata Lui si sa ne rugam pentru Romania, pentru romani si sa-i sustinem in rugaciune pe fratii implicati in politica, ca sa-i ajute Dumnezeu sa fie lumini si sa le dea Dumnezeu putera sa aduca schimbari pozitive in Romania si sa reziste diferitelor presiuni si diversiuni omenesti, care au scopuri nu tocmai bune si cinstite.

 21. Cristina
  feb. 08, 2017 @ 21:56:42

  Multumesc Rodi.

  Nu vreau sa dau cu piatra, ci doar sa aduc pe tapet niste framantari adanci si reale.

  Desigur ca toti suntem cumva limitati si vedem numai dintr-o anumita perspectiva, de aceea e bine sa ne consultam si cu altii.

  Si, repet ceea ce am zis: post si rugaciune pentru Romania si romani. Eu am incredintarea ca acea frumoasa proorocie pe care ai facut-o tu Rodi draga, in cartea ta despre post, se va implini. Domnul are planuri mari cu Romania. Dar uite, sunt mereu atacuri. Acuma am citit in Cotidianul ca ministul Educatiei , Pavel Nastase parca , vrea sa atace programa de la Istorie si Limba Romana, in asa fel incat sa nu mai fie nicio urma de identitate nationala, Ce sa mai vorbim de demnitate? Schimbarile expuse in respectivul ziar se preconizeaza sa inceapa cu clasele a-V-a si pana la a-VIII-a. Daca e adevarat, perspectiva acestui ministru si cine il sustine, e foarte ciudata, ca sa ma exprim eufemstic, pentru ca si in Canada, SUA si in oricare alta tara din Europa, fiecare tine la tara lui si la natiunea lui. Ba mai mult, daca ne uitam cu bagare de seama in Biblie, vedem ca Domnul sustine patriotismul si, noi stim ca adevaratul patriotism este cel descris in Biblie.

  Eh, eu zic ca acesta este inca un subiect de protestat pasnic (se poate si prin petitii) si de stavilit asa o actiune. Sa ne rugam ca Dumnezeu sa aduca pacea Sa, lumina Sa si solutia Sa pentru multiplele probleme cu care se confrunta Romania si sa scoata la conducere oameni buni, dupa inima Sa, cu dragoste din El pentru acest popor si tara. Si, desigur, sa le schimbe inima celor care deja sunt in fata.

  Domnul sa va binecuvanteze pe toti!

  • rodi
   feb. 08, 2017 @ 22:05:16

   Cristina draga, ma confunzi cu Rodica Volintiru. Noi i-am publicat mai multe articole si am anuntat aparitiile ei editoriale la noi pe blog, dar sora Rodica esta o persoana diferita, dar draga si noua de cand am intalnit-o la o seara de rugaciune a surorilor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: