VIOREL IUGA – Câteva frământări legitime

protest-cluj-foto-aktual24

Iuga Viorel – Câteva frământări legitime

Câteva frământări legitime:

 • 1. Cei care îndemnăm la rugăciune, ne şi rugăm?
 • 2. Cei care ne exprimăm public (scriem, înregistrăm, postăm, dăm like-uri şi share, ieşim în stradă, dăm interviuri) ne comportăm ca niște copii ai Domnului?
 • 3. Cei care întâlnim cetăţeni sau fraţi cu înţelegere diferită, ştim să respectăm? Avem maturitatea să continuăm să ne iubim şi să lucrăm la unitatea Trupului lui Cristos?

Iuga Viorel

3 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  feb. 03, 2017 @ 12:44:12

  Felicitari frate presedinte Viorel Iuga !

 2. Anotimp
  feb. 05, 2017 @ 02:43:34

  Eu sunt curios, daca exista crestini evanghelici sustinatori ai PSD-ului, partid despre care stim ca in trecut erau fosti securisti si fost persecutori ai Crestinismului Evanghelic in Romania.
  Ma mir ca si Fr Pastor Doru Popa era acceptat in acest statut
  Noi trebe sa ne trezim si sa realizam ca viitorul romaniei este sub semnul intrebarii, sub conducerea unui partid de stanga. Romania nu are nevoie de partide de stanga.
  Noi o sa spunem, „poi da hai sa ii iertam pentru ca si-au schimbat deja viziunea trecuta” – Adevarat dar doar in parte. Legea amnistitiei si gratierii, e o usa deschisa pentru politicienii cu atentie, nu furat de margarina de la hypermarket, ci DOSARE PENALE”
  Va intreb eu pe Dvs, Dvs aveti DOSAR PENAL? Raspundeti in fata tribunalului? Nu? Ei acestia ar trebui sa raspunda, atat de grav e pacatul in viata acestora!!!!

 3. Trackback: Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si-ar pierde sufletul?
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: