Adevărul: VIDEO „Nimic fără Dumnezeu!”. Tinerii care protestează şi se roagă în Piaţă

timioara-protest-foto-flavius-d-avramescu

 

Protestele fără precedent din România postdecembristă au scos în stradă mii de creştini neoprotestanţi, aflaţi în urmă cu fix un an tot în stradă, dar atunci pentru familia Bodnariu. La Timişoara, mai mulţi tineri care au participat la protest au rămas după manifestaţie în Piaţă să se roage: „Nimic fără Dumnezeu”, este deviza lor.

România uimea în urmă cu un an lumea întreagă după ce zeci de mii de români din ţară şi diaspora au ieşit în stradă pentru susţinerea familia Bodnariu şi pentru a protesta faţă de Barnevernet, sistemul de Protecţie a Copilului din Norvegia. Protestele au fost organizate atunci de comunitatea creştinilor neoprotestanţi, din care face parte familia Bodnariu. Foarte mulţi dintre creştinii neoprotestanţi care au ieşit în urmă cu un an pentru susţinerea familiei Bodnariu, au ieşit în ultimele şase zile în stradă pentru a apăra principiile în care cred cu tărie.

Printre protestatari a fost şi un grup de studenţi creştini din Timişoara. În cursul zilelor de protest, tinerii s-au organizat pe Facebook şi au stabilita ca după proteste să mai rămână în Piaţă să se roage. Zeci de tineri care au participat la protestul de la Timişoara s-au rugat în Piaţa Operei pentru România. „Noi credem că România se va schimba cu adevărat atunci când noi toţi vom înţelege mesajul: Nimic fără Dumnezeu! Noi nu am ieşit în stradă să susţinem un partid sau altul.

Citeste mai mult: adev.ro/oky7tz

https://www.youtube.com/watch?v=NH0OiaxHWB8
VEZI si –

Un comentariu (+add yours?)

  1. rodi
    feb. 06, 2017 @ 08:02:05

    Felicitari studentilor de la Biserica Penticostala Poarta Cerului pentru aceasta initiativa. Dumnezeu sa lucreze prin acesti tineri spre slava Sa in mijlocul cetatii !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: