RTV Duminica seara: Dragnea a anunțat că va avea o întrevedere cu cei de la Coaliția pentru Familie si ca nu renunta la ideea organizarii unui referendum

Dragnea Photo via http://coalitiaromanilor.org
Întrebat despre referendumurile pe care a anunțat că dorește să fie organizate, cel privind modificarea Constituției, în sprijinul familiei, în urma strângerii celor 3 milioane de semnături, și un altul pe tema imunității, Dragnea a răspuns că ambele „trebuie să ajungă la public”.
„Să terminam cu bugetul și vom discuta serios. Ne vom întâlni cu Coaliția pentru Familie. Ei au totuși 3 milioane de semnături, un număr uriaș. Ce am discutat cu ei, pentru noi rămâne valabil. O întrebare privind familia e o întrebare profundă. În al doilea rând să vedem ce spun românii despre imunități. Peste tot e importantă imunitatea, dar nu e obligatoriu să fie și la noi: să mai aibă cineva imunitate sau nu? Nu e o întrebare care să rămână strict în mediul politic”, a spus Dragnea.
Liderul PSD spune că in privința procedurii, acesta urmează să fie stabilită. „Discutăm cine poate să ceară referendumul. Dacă poate numai președintele, facem un apel și îi cerem aceste referendumuri.
Aceste două întrebări nu sunt de grădiniță, sunt profunde pentru societatea românească. Avem și un protocol semnat cu Coaliția pentru Familie. În această primăvară, noi toți susținem un referendum pe tema familiei”, a mai declarat liderul PSD.
CITESTE mai MULT – http://www.activenews.ro/
Citeste despre atacul unui scriitor pentru Hotnews asupra acestei initiative aici – http://www.activenews.ro/  Vlad Mixich, unul dintre cei mai influenți jurnaliști ai Hotnews, publicație ce a susținut masiv protestele, sugerează că organizarea referendumului pentru familie ar fi, de fapt, o modalitate prin care Liviu Dragnea și PSD ar încerca să instaureze o dictatură.

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  feb. 07, 2017 @ 02:25:23

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Camil
  feb. 07, 2017 @ 05:32:56

  Hmmm… vă dați seama că cu acest discurs vrea să inmoaie inima poporului…
  Asta a facut dintotdeauna.

  • rodi
   feb. 07, 2017 @ 12:12:59

   indiferent pentru ce motive ar lupta pentru referendum, Romania ar beneficia.

  • Tabita
   feb. 07, 2017 @ 13:37:14

   Măcar a dat un semn de speranță că pe noi creștinii asta contează că domnul președinte Iohanis a spus recent că nu este prioritar acest lucru ci ba din contră să îi tolerăm și în cel mult în câteva luni le va da drepturi ,dar cine are urechi de auzit să audă și să înțeleagă!Ceva mai clar și limpede nu poate fii sau știți cumva ceva ce domnu Iohanis de când a venit la putere a făcut ceva concret pt. țara aceasta în afară de aș apăra propriile drepturi?În afara faptului că sa plimbat dintr—o vacanță în alta.

 3. Oana
  feb. 09, 2017 @ 16:29:00

  Dragnea anuntase într-o emisiune televizată că susține organizarea referendumului pentru familie cu câteva zile înainte de proteste. Mulți creștini au pus pe seama declarației lui amploarea protestelor, mai ales că ordonanța care pare a le fi declanșat conține detalii juridice care e puțin probabil să fie înțelese de persoane fără pregătire în domeniu. În prezent, ne place sau nu, în România nu există legislație pentru abuzul în serviciu, dosarele care conțin astfel de infracțiuni nu sunt judecate.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: