Betsy DeVos, confirmată în postul de secretar al Educaţiei cu votul istoric al vicepreşedintelui Pence

Update – 7 februarie 2017 – Betsy DeVos a fost confirmată astăzi de Senat.

Vice Președintele  Pence a ținut o ceremonie de depunere a jurământului pentru Betsy DeVos, ca Secretar al Educației, la Casa Albă

Vice Președintele Mike Pence a ținut o ceremonie de depunere a jurământului pentru Secretarul de Educație, Betsy DeVos. A fost nevoie de votul  Vice Președintelui Mike Pence pentru a sparge acest tie-break. Prin votul lui, Betsy DeVos a fost confirmată de Senat si este următorul Secretar de Educație.
Votarea se încheie cu 51-50, fiind cea mai dură luptă de confirmare de pană acum. Democrații din  Senat au dezbătut toată noaptea, continuând și în dimineața zilei de marți, într-o ultimă încercare de a deraia pe DeVos, fiind  incurajați de sprijinul republicanilor Senatori. Lisa Murkowski din Alaska si Susan Collins, Maine.

De-a lungul luptei, democrații au argumentat că au nevoie „Doar de unul!” pentru a atrage de partea lor un alt vot republican. Dar liderii republicani din Senat au reușit să producă o victorie pentru Trump într-o luptă de confirmare de care foarte puțini s-au așteptat ca să devină atât de dură . (Titlul articolului de la News.ro)
– Casa Albă 

Cine este Betsy DeVos?

Se presupune că va face mari schimbări în sistemul American de educație.

Betsy DeVos: …Creștinismul ar trebui sa aibă un rol mai mare în școala Americană,

Betsy DeVos, care a fost nominalizată de Președintele Donald Trump pentru postul de Secretar de Educatie, este programată pentru votul Senatului American. Liderul Senatului de Majoritate, Mitch McConnell (R-Ky.) întrunește senatul pentru un vot care va începe vineri la ora 6:30 dimineața. Ca sa fie confirmată, DeVos trebuie sa primească 51 de voturi și din moment ce republicanii dețin majoritatea în Senat, este așteptat ca ea sa fie confirmată, cu toata opoziția senatorilor democrați.

Bethy DeVos este o creștină din Michigan și se presupune că va face mari schimbări în sistemul American de educație, spunând recent că creștinismul ar trebui sa aibă un rol mai mare în școala Americană, lucru care-i alarmează pe secularii liberali.

Dorința noastră este de a fi ca cei din Shephelah (locul din Vechiul Testament în care au avut loc bătălii printre care și bătălia dintre David și Goliat) și să ne confruntam cu cultura în care trăim cu toții astăzi, în moduri care vor  continua să ajute ca Împărăția lui Dumnezeu sa avanseze, nu de a rămâne doar în propriul nostru teritoriu de credință”, a spus ea, citată de Politico.

Ea împreună cu soțul ei au menținut, de asemenea, că alegând școlile în  S.U.A. ar trebui să conducă la „un mai mare câștig  pentru Impărătia lui Dumnezeu.” De asemenea, ei au deplâns modul în care școlile publice au „înlocuit” biserica ca centru al comunităților.

CITESTE mai mult despre Betsy DeVos  –

Presedintele-ales Trump a adaugat un alt crestin evanghelic in Cabinetul sau – Patru din cinci pozitii au fost inmanate evanghelicilor

FULL | Vice President Pence Swearing in Betsy DeVos as Secretary of Education @ White House (2/7/17)

2/7/17 Betsy DeVos Secretary of Education Betsy DeVos Swearing In News Live Betsy DeVos Confirmation Swearing In Secretary of Education White House Swearing In Oath of Office Betsy DeVos Secretary of Education.
Vice President Mike Pence holds a swearing-in ceremony for Education Secretary Betsy DeVos. Vice President Mike Pence cast a historic tie-breaking vote Tuesday to confirm Betsy DeVos as the next education secretary after the Senate was evenly divided over the controversial pick.
The 51-50 vote ends Trump’s toughest confirmation battle yet. Senate Democrats debated through the night and into Tuesday morning in a last-ditch attempt to derail DeVos, buoyed by support from Republican Sens. Lisa Murkowski of Alaska and Susan Collins of Maine.
Throughout the fight, Democrats argued they needed „Just one more!” to lure away another Republican vote. But Senate Republican leaders succeeded in delivering a victory to Trump in a confirmation fight that very few expected to become as tough as it did.
– The White House

LIVE STREAM: Vice President Mike Pence Swearing-In Ceremony for Education Secretary Betsy DeVos

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: