Arkansas, SUA: Nouă lege interzice avortul după a 14-a săptămână și oferă tatălui dreptul de a se opune avortării propriului copil

FOTO

FOTO  Pinterest

Arkansas a fost până nu de mult un stat american în care, la fel ca și în multe alte state din SUA, era legal să avortezi și după 20 de săptămâni de sarcină. Anul acesta, noua legislatură a statului a votat o lege care interzice avortul după a 14-a săptămână de sarcină.

În premieră, legea îi oferă tatălui copilului nenăscut posibilitatea de a se opune în mod legal ca femeia gravidă cu copilul lui să obțină servicii de avort pe teritoriul statului.

Procedurile de întrerupere a unor sarcini mai avansate de 13 săptămâni sunt barbare față de copiii nenăscuți și periculoase pentru mamele lor…

Afla mai mult – http://stiripentruviata.ro/

2 comentarii (+add yours?)

  1. rodi
    feb. 08, 2017 @ 11:00:42

    Desi nu exista niciun motiv pentru a ucide un prunc in pantec si astfel de legi ar fi de dorit, care sa in terzica avortul. Punct. Totusi e o mare victorie ca legea, pentru prima data in statul Arkansas, i; recunoaste si ii da drepturi si tatalui in decizia aceasta care pana acuma a fost luata doar de mama.

  2. octavpelin
    feb. 09, 2017 @ 01:56:29

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: