Vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence, dezvăluie versetul din Biblie care stă deasupra șemineului lui

mike-pence-foto-twitter

FOTO Twitter

Vicepreședintele Statelor Unite, Mike Pence, a vorbit încă o dată despre credința lui personală în timpul unei adunari private care  a avut loc înainte de Micul Dejun de Rugăciune Națională de joia trecută.

De data aceasta, el a dezvăluit versetul biblic pe care l-a atârnat deasupra mantalei șemineului lui, potrivit sursei de știri Faith Wire. Pence a spus ca versetul este din Ieremia 29:11. El a spus acest lucru înseamnă mult pentru  el – ceva ce el spera ca-l va ghida, acum că el este al doilea cel mai înalt oficial din țară, potrivit Christian Today.

Versetul spune: 11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.
Pence a spus  că versetul îi amintește că, indiferent cât de mare ar putea fi realizările sale, el trebuie să dea toată slava lui Dumnezeu.

„Pentru mine, credința nu este despre a crede în tine – este vorba despre a crede în cel care conduce, cel care ghidează, cel care este mereu credincios, care cunoaște planurile pe care El le are pentru noi”, a explicat el. „Planuri de a ne prospera, nu să ne facă rău, planuri care să ne dea o speranță.”

Pence a declarat că este recunoscător pentru a avea o familie care este foarte susținatoare în timpul acestor vremuri dificile. Orice se întâmplă, politicianul creștin a promis să rămână ferm în credința sa și să o susțină prin rugăciune în mod constant.

El a împărtășit, de asemenea, versetul din Biblie de la 2 Cronici 7:14, pe care l-a folosit în mod constant în timpul campaniei 2016. Versetul spune: „Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu, se va smeri, se va ruga şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara.”

Citeste si – Betsy DeVos, confirmată în postul de secretar al Educaţiei cu votul istoric al vicepreşedintelui Pence

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: