Scrisoare pentru Florin Barbu de la Diana si Andy

Diana and Andy Barbu, Florin Barbu

O scrisoare rece si extrem de dureroasa pentru Florin, in care parintii adoptivi ai lui Diana si Andy dau un ‘raport de progres’.

Florin Barbu:

💖 Astazi am primit scrisoare de la copiii mei. Vazand acel plic mare cu adresa celor de la Social Services am deschis scrisoarea cu mainile tremurand de emotie,cand am vazut desenele copiilor mei lacrimile au inceput sa curga neincetat.

Apoi cand mi-am revenit am constatat cu tristete ca desenul e tras la xerox si nu e nici macar cel original desenat de manutele copiilor si acele foi nu sunt cele originale. Scrisoarea este scrisa de cei care au copiii,e foarte scurta nu contine poze cu ei si nu scrie Diana personal decat ca ma iubeste si Andy ca ii e dor de mine.

Probabil asteptarile mele sunt prea mari pentru ei, doream 10 foi in care copiii sa imi scrie ce fac si multe poze. Voi cei care aveti copiii mei vedeti durerea mea si a copiilor mei zi de zi si ma intreb de ce nu doriti sa faceti mai mult sa ma lasati sa ii vad, sa ma lasati sa vorbesc cu ei la telefon….pana voi castiga la CEDO sau bunul Dumnezeu va va inmuia inimile sa imi dati copiii inapoi. Dumnezeu sa va lumineze gandurile si sufletele. Doamne Ajută.

Aceasta e scrisoarea tradusa in limba Romana. :

Speram ca aceasta scrisoare sa te gaseasca bine din nou. Diana si Andy au avut un an bun si au facut mari progrese. Au inceput scoala la inceputul lui septembrie si au fost foarte fericiti sa isi reintalneasca colegii dupa lunga vacanta de vara. Diana are acum ceva mai multe teme dupa scoala, inclusiv cititul zilnic, scrisul si teme la matematica o data pe saptamana. Andy trebuie de asemenea sa citeasca zilnic cate putin si are o scurta tema de scris o data pe saptamana care il bucura. De asemenea se bucura de timpul de rugaciune la scoala.

Diana creste si este sanatoasa. Merge la dentist de 2 ori pe an ca sa ii monitorizeze cariile care sunt tratate. Andy de asemenea este sanatos si creste bine. Am vizitat litoralul englez pe perioada verii si Diana si Andy au avut clipe minunate. Au petrecut un timp la o ferma intr-o excursie, si le-a placut la nebunie sa observe caprele si alte animale. Diana poate acum sa inoate, iar lui Andy ii place la nebunie sa petreaca timp la piscina cu un „taitel” care sa il ajute sa pluteasca. Diana inca urmeaza cursuri de dans modern pe care le adora. Andy inca se bucura sa se joace cu masinutele si adora sa se plimbe cu bicicleta si sa mearga cu scuterul la scoala.

Copiii au acum un album cu fotografii cu tine. Este mereu alaturi de patul lor si il privesc frecvent singuri sau cu noi. Vorbim deschis despre trecutul lor si este mereu un loc mare pentru tine in inima lor.

Diana si Andy sunt in siguranta si fericiti, iar noi vom face mereu ce putem mai bine pentru ei.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 10, 2017 @ 02:30:32

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: