Arabia Saudită torturează cu brutalitate 35 de creştini etiopieni care au fost arestaţi pentru că s-au rugat într-o casă privată / Saudi Arabia brutally tortures 35 Ethiopian Christians who were arrested for praying in a private home

saudi-arabia-prison-persecution-of-christians-foto-captura-cbn

Arabia Saudită torturează cu brutalitate 35 de creştini etiopieni care au fost arestaţi pentru că s-au rugat într-o casă privată

Un grup de protestatori din Washington, cer autorităţilor din Arabia Saudită, să elibereze 35 de creştini întemniţaţi. Acest protest a fost organizat de International Christian Concern (ICC), în faţa Ambasadei Arabiei Saudite, Ei cer ca guvernul să elibereze 35 de creştini etiopieni care au fost arestaţi pentru că s-au rugat într-o casa privată. Islamul este religia oficială a Arabiei Saudite şi membrilor altor credinţe le este interzis să se inchine public sau să se întâlnească în privat.

CBN news a vorbit cu  organizatorul de protest, despre scopul acestui protest. ,,Vrem ca Ambasada Arabiei Saudite să vadă că sunt oameni care sunt foarte îngrijoraţi de această situaţie. Noi vrem să ne ridicam vocile noastre cu privire la desfăşurarea acestei situaţii din Arabia Saudită,” a spus Donchan Racho, de la International Christian Concern. ICC a spus că prizonierii, printre care sunt mai multe femei, au fost maltrataţi de oficialii închisorii. Saudi Arabia 2012.

PERSECUTIA CONTINUA:

Septembrie 2014 –

Dozens of Christians ‘including women and children’ are arrested in ..

Septembrie 2016 –

Saudi Arabia: 27 Christians arrested and deported for “conducting …

Septembrie 2016 –

28 Christians arrested in Saudi Arabia – Washington Free Beacon

Noiembrie 2016 –

Nov 22, 2016 – Christians arrested at a prayer meeting in Saudi Arabia is the continuing persecution of those that follow Christ Jesus worldwide, but especially ...

Saudi Arabia brutally tortures 35 Ethiopian Christians who were arrested for praying in a private home:

Christians Arrested in Saudi Arabia Religious Cleansing 2014

Anunțuri

5 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  Feb 13, 2017 @ 07:29:28

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. Mike Olari
  Feb 13, 2017 @ 07:38:42

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 3. octavpelin
  Feb 14, 2017 @ 01:55:19

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Anthony Ianosel
  Feb 14, 2017 @ 20:52:42

  WHY no Christian lawyers in high places, like State Department, CIA or Embassies in Israel and M/East are keeping quiet about such heinous, barbaric governmental activities aimed against simple, peaceful Christians in Saudi Arabia? It proves the „bias” against Christians in the M/East is widespread! Muslim nations are intolerant to peaceful Christian ideology for fear of „conversion” to Christ by Muslims.

 5. Cornel
  Feb 17, 2017 @ 05:58:07

  E foarte ingrijorator ca popoarele crestine fac atat de putin pentru a veni in sprijinul acestor crestini care sufera crunte persecutii.Daca citim sfintele evanghelii
  din biblie,vedem ca la judecata divina nu vom fi intrebati daca am construit biserici
  pompoase, ci cum am venit in sprijinul celor prea mici ai lui Hristos care se afla in
  mari nevoi.Acest criteriu va arata daca avem roada binecuvantata de Dumnezeu,sau daca ne asemanam cu pomii fara roada buni de aruncat in foc!
  Putem actiona prin donatii catre bisericile persecutate,prin demonstratii si loby
  in favoarea acestor semeni.Sa afle cat mai multa lume,pentru ca multi poate nici nu stiu.
  Sa ne punem in pielea acestor oameni:cum ar fi sa ne vedem maltratati,sa fim ucisi sau inchisi cum sunt ei?Cum ar fi sa-ti vezi parintii sau copiii in asemenea situatii?
  Conform stiri.resursecrestine.ro/prizonieri pentru hristos,www.prisoneralert.com,www.resursecrestine.ro,se arata situatia foarte grava a multor condamnati pentru credinta(Coreea de Nord,China,Eritreea,Vietnam,Laos,etc).Se pune accent pe rugaciunea pentru ei si incurajarea lor prin scrisori.SI,mai important,se specifica faptul ca,datorita scrisorilor,situatia multora dintre ei s-a imbunatatit simtitor.
  Suntem sfatuiti sa scriem si la ambasadele tarilor respective cerand eliberarea acestora.(Atentie la Siria,dupa unele voci de pe internet,se spune ca straduintele n-ar aduce nici pe departe rezultatul dorit,doar sprijinul financiar si moral ar ajuta).

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: