Aurel Gheorghe – România și trezirea spirituală

aurel-gheorghe-roma%cc%82nia-s%cc%a6i-trezirea-spiritual

”Rugăciunea pentru trezire va fi ascultată atunci când va fi însoțită de îndreptarea radicală a vieții, nu înainte. Adunările de rugăciune de o noapte întreagă, care nu sunt precedate de o pocăință practică pot, în realitate, să-I displacă lui Dumnezeu. Supunerea este mai bună decât jertfa… Trebuie să curățim Templul de schimbătorii de bani și să ajungem încă o dată în mod deplin sub autoritatea Domnului nostru înviat. Atunci vom putea să ne rugăm cu încredere și să așteptăm să urmeze adevărata trezire.” – A. W. Tozer

”Vreau să fac o declarație cu cea mai mare autoritate spirituală posibilă, o declarație bazată pe un legământ la fel de sigur ca acela făcut cu Noe: Va exista o trezire finală la miezul nopții de acum, o trezire ce va veni din toate părțile. Sionul va avea durerile nașterii și mulți, mulți copii îi vor fi dăruiți! Va fi o mare cântare de laudă, iar Sionul va spune: De unde vin toți aceștia?” Aceasta va fi o trezire la neprihănire. Va avea loc în Rusia, în China, în toate țările, în toate insulele, de la Polul Nord la Polul Sud.” – David Wilkerson

2 comentarii (+add yours?)

 1. Dan
  feb. 13, 2017 @ 22:28:17

  Prorocii sunt vânt, şi nu Dumnezeu vorbeşte în ei.» Aşa să li se facă şi lor!’
  14 De aceea, aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeul oştirilor: ‘Pentru că aţi zis lucrul acesta, iată, Cuvântul Meu îl fac foc în gura ta şi poporul acesta lemne, ca să-i ardă focul acesta.
  15 Iată, aduc de departe un neam împotriva voastră, casă a lui Israel, zice Domnul, un neam tare, un neam străvechi, un neam a cărui limbă n-o cunoşti şi ale cărui vorbe nu le pricepi.
  16 Tolba lui cu săgeţi este ca un mormânt deschis; toţi sunt nişte viteji.
  Fie ca este vorba de A. W. Tozer sau David Wilkerson, vorbeste acelasi lucru si ce ii caracterizeaza pe ambi este ca ” Atunci nu vei mai vedea pe poporul acela îndrăzneţ, pe poporul cu vorbirea încâlcită, de n-o puteai înţelege, cu limba gângavă, de n-o puteai pricepe.”
  Aţi zămislit fân şi naşteţi paie de mirişte; suflarea voastră de mânie împotriva Ierusalimului este un foc care pe voi înşivă vă va arde de tot. 12 Popoarele vor fi ca nişte cuptoare de var, ca nişte spini tăiaţi care ard în foc.” si proorociile lor nu se vor intampla.
  Am vazut frati romani care au o mai mare lumina si dezvaluire a tainei lui Dumnezeu si desvaluire a Sfintei Scripturi decat au afut ei doi la un loc, si nici macar nu au fost din Ceata celor dintai nascuti ai Domnului!
  13 „Voi, cei de departe, ascultaţi ce am făcut! Şi voi, cei de aproape, vedeţi puterea mea!”
  14 Păcătoşii sunt îngroziţi în Sion, un tremur a apucat pe cei nelegiuiţi, care zic: „Cine dintre noi va putea să rămână lângă un foc mistuitor? Cine dintre noi va putea să rămână lângă nişte flăcări veşnice?”
  15 Cel ce umblă în neprihănire şi vorbeşte fără vicleşug, cel ce nesocoteşte un câştig scos prin stoarcere, cel ce îşi trage mâinile înapoi ca să nu primească mită, cel ce îşi astupă urechea să n-audă cuvinte setoase de sânge şi îşi leagă ochii ca să nu vadă răul,
  Nimeni nu v-a va trezi daca voi insiva nu va treziti sa dati Slava Numelui Domnului Hristos dupa cum este scris in prooroci:
  16 acela va locui în locurile înalte; stânci întărite vor fi locul lui de scăpare; i se va da pâine, şi apa nu-i va lipsi.
  – daca astazi slujesti Lui!-
  17 „Ochii tăi VOR vedea pe Împărat în strălucirea Lui, VOR privi ţara în toată întinderea ei.
  18 Inima ta îşi va aduce aminte de groaza trecută şi va zice: ‘Unde este logofătul? Unde este vistiernicul? Unde este cel ce veghea asupra turnurilor?’ – in ziua Domnului la venirea LUI.
  Caci toti despre care vorbeste Toez sau D. Wilkenson chiar daca vor veni impotriva Sionului, nu vor mai fi! Si vorbirea lor este atat de incalcita ca nu a cunoscut taina Domnului si planul lui Dumnezeu.

 2. Dan
  feb. 13, 2017 @ 23:39:59

  „Atunci împăratul va împărăţi cu dreptate şi voievozii Lui vor cârmui cu nepărtinire.
  2 Fiecare va fi ca un adăpost împotriva vântului şi ca un loc de scăpare împotriva furtunii, ca nişte râuri de apă într-un loc uscat, ca umbra unei stânci mari într-un pământ ars de sete.
  3 Ochii celor ce văd nu vor mai fi legaţi şi urechile celor ce aud vor lua aminte.

  4 Inima celor uşuratici va pricepe şi va înţelege şi limba gângavilor va vorbi iute şi desluşit.
  5 Nebunul nu se va mai numi ales la suflet, nici mişelul nu se va mai numi cu inimă largă.
  6 Căci nebunul spune nebunii şi inima lui gândeşte rău, ca să lucreze în chip nelegiuit şi să spună neadevăruri împotriva Domnului, ca să lase lihnit sufletul celui flămând şi să ia băutura celui însetat.
  7 Armele mişelului sunt nimicitoare; el face planuri vinovate, ca să piardă pe cel nenorocit prin cuvinte mincinoase, chiar când pricina săracului este dreaptă.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: