Un miliard de avorturi în lume în ultima sută de ani/ Teoria gender interzisă în Australia

peste-un-miliard-de-avorturi

Un miliard de avorturi în ultimii 100 de ani

De când avortul a fost legalizat pentru prima dată în fosta Uniune Sovietică, în 1920, au fost uciși peste un miliard de copii în întreaga lume.

Această cifră îngrozitoare a fost prezentată într-un nou raport al Global Life Campaign (GLC). Autorii raportului l-au numit „Cel mai Mare Genocid din Istorie” și urmărește în mod sistematic avorturile raportate la scară globală încă din anul 1920.

Datele au fost adunate din peste 100 de țări, teritorii și regiuni în care sunt disponibile, în mod public, statisticile legate de avort, până în anul 2015. Cifra totală a avorturilor este egală cu aproximativ 22 % din populația actuală a acestor țări.

Autorii raportului, Thomas Jacobson și Dr. Robert Johnston, au declarat că aceste avorturi au reprezentat „cel mai mare masacru al ființelor umane din istorie, realizat în mod deliberat, depășind cu mult toate războaiele”.

De asemenea, raportul a constatat că, odată ce un anume guvern autorizează și susține practica avortului, acesta nu devine un act medical ce se întâmplă tot mai rar, ci, dimpotrivă, crește exponențial. Mai mult, „la nivel mondial, avorturile raportate sunt în număr de aproximativ 12,5 milioane pe an”.

Afla mai mult – http://www.culturavietii.ro/2017/02/14/miliard-avorturi-lume-teoria-gender-interzisa-australia/

Reclame

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 15, 2017 @ 03:23:00

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: