Viorel Iuga: Dragi părinţi, ne creştem copiii cu mesaje şi imagini lumeşti şi apoi ne mirăm că iubesc mai mult lumea decât pe Dumnezeu

copii 31

Suntem informaţi, de unii cu bucurie, de alţii cu surprindere, că a apărut prima „păpușă transgender” şi că ea va fi prezentată în 18 februarie la târgul de jucării de la New York. Conform producătorului, ea este destinată „copiilor transsexuali”, dar sunt ferm convinsc că vânzătorii nu vor fi „discriminatori”, ci o vor oferi oricărei persoane care doreşte şi care plăteşte.

Eu nu sunt surprins de inițiativele celor răi, ci de pasivitatea şi naivitatea părinţilor creştini. M-am săturat să văd casele creştinilor pline de „păpuşi” care nu au nimic de-a face cu normalitatea şi cu conduita creştină autentică. De prea mulţi ani umplem casele şi camerele copiilor cu jucării, postere, obiecte, mobilier şi jocuri care au un mesaj clar împotriva adevărului, împotriva Bibliei şi împotriva unei conduite creştine autentice. Ne creştem copiii cu mesaje şi imagini lumeşti şi apoi ne mirăm că iubesc mai mult lumea decât pe Dumnezeu.

Dragi părinţi, nu trebuie să aşteptăm în primul rând pocăinţa celor care nu cred în Dumnezeu sau care luptă deschis împotriva Lui şi a Cuvântului Său. Este timpul să ne trezim şi să ne pocăim noi, părinţii cu convingeri şi cu pretenţii creştine. Dacă nici acum nu ne vom trezi şi nu ne vom pocăi, vom descoperi într-o zi că am avut marea „bucurie” de a participa la distrugerea copiilor noştri, a civilizaţiei şi a omenirii!
Oare chiar aceasta să fie menirea urmaşilor lui Cristos?

PS. Apreciez mesajul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române care “îi îndeamnă pe părinţi să acorde mai mult timp copiilor, să-i ajute să-şi păstreze sănătatea sufletească și trupească, să cultive libertatea de a face binele şi de a aduce bucurie celor din jurul lor.”

Iuga Viorel

5 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  feb. 15, 2017 @ 13:06:55

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. Mike Olari
  feb. 15, 2017 @ 13:20:26

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 3. Janeth
  feb. 15, 2017 @ 15:32:45

  La ce va referiti cand ziceti ” jucarii, obiecte, mobilier, jocuri” ??? Fiti mai concret.

  • rodi
   feb. 15, 2017 @ 21:52:30

   nu stiu ce jucarii aveti in Romania, dar chiar si jucarii Disney bazate pe filme si desene animate, unele sunt din filme cu vrajitorii, apoi sunt carti de colorat cu scene la care crestinii nu ar participa, Halloween, etc. Cred ca ne indeamna sa folosim discernamant chiar si in alegerile de jucarii pentru copiii nostri.

   • Janeth
    feb. 16, 2017 @ 07:31:54

    Multumesc pt raspuns. Am mai observat ca unii baietei crestini, la 3-6 ani se joaca cu pistoale si pusti, si imita si zgomotele si pozitiile exact ca intr-un razboi adevarat. Eu m-am ingrozit.
    O sa iau aminte la postarea dv si o sa fiu atenta la jucarii, chiar si la hainele imprimate cu personaje din desene.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: