Iuga Viorel: Pentru toţi cei care vor să ridice păcatul la rang de virtute, reiterez îndemnul profetului: „Veniţi-vă în fire şi cercetaţi-vă, neam fără ruşine”

Viorel Iuga Biserica Baptista Emanuel Timisoara 31 iulie 2016

Când am citit că Asociația ACCEPT solicită Camerei Deputaților să oprească parcursul inițiativei legislative a cetățenilor privind redefinirea familiei în Constituție, mi-am amintit mesajul lui Dumnezeu transmis prin profetul Ţefania: ”…dar cine este nelegiuit nu ştie de ruşine!” (Ţefania 3:5) Ce mare adevăr! Generaţiile se schimbă, dar unii păcătoşi tot nerușinați rămân! Pentru toţi cei care vor să ridice păcatul la rang de virtute, reiterez îndemnul profetului: „Veniţi-vă în fire şi cercetaţi-vă, neam fără ruşine” (Ţefania 2:1)

De cealaltă parte, Îi mulţumesc lui Dumnezeu, Întemeietorul şi Susţinătorul familiei că BOR, în mod deschis şi tot mai frecvent, “îşi arată grija, responsabilitatea, preţuirea şi mai ales sprijinul pentru această instituţie importantă a societăţii”

Ne bucurăm că spre deosebire de unii, cei drept puţini, dar vocali, BOR nu consideră familia tradiţională ceva “învechit sau perimat”, nici măcar “un contract”, ci ea este “un dar al lui Dumnezeu-Creatorul” şi cadrul în care căutăm “sfinţirea vieţii prin rugăciune, naşterea de copii şi creşterea lor în credinţa creştină.”

“Parteneriatele sociale sau de conviețuire între persoane”, continuă BOR, “nu pot fi asimilate familiei tradiţionale și orice atentat la identitatea tradițională a acesteia constituie o inovație artificială care nu poate purta numele realității naturale.”

Să continuăm să-L preţuim pe Dumnezeu, şi să păstrăm familia aşa cum ne-a fost dăruită de Creatorul. În condiţiile acestea, fiecare familie din România se va putea bucura de binecuvântările Părintelui nostru Ceresc.

Iuga Viorel

2 comentarii (+add yours?)

 1. Ionel Butnariu
  feb. 16, 2017 @ 14:33:28

  MESAJ SOS !!!! DESTEPTARE, ESTE IN PERICOL NATIUNEA ROMANA SI FAMILIA TRADITIONALA FORMATA DIN BARBAT, FEMEIE SI COPII !! (Distribuie mai departe)
  1.Acum dragi romani si crestini de pretutindeni, trebuie sa iesim urgent in strada milioane si milioane de romani, pt a ne ruga, posti si plange pt viata natiunii romane si pt a protesta non-stop pana nu va fi prea tarziu, pentru FAMILIA traditionala formata doar din barbat, femeie si copii, pt viitorul copiilor nostri si pt valorile crestine.
  2.Deja anarhistii-hedoniti-sorosisti-ateisti-sodomiti, ne-au luat-o inainte punand in data de 15 Februarie 2017 presiune pe Comisia pt Drepturile Omului din Camera Deputatilor care au dat aviz pozitiv, pt Parteneriatul Civil intre sodomiti.
  3.Mai sunt doua etape pana la legiferarea acestui ”proiect de lege imoral” marca Remus Cernea, mai trebuie aviz pozitiv de la Comisia Juridica si votul final in plenul Camerei Deputatilor.
  Urgent trebuie sa trimitem mii si zeci de mii de petitii on-line, prin faxuri si scrisori la toti politicienii din Romania, deputati, senatori, pt a-i ruga si obliga sa NU voteze pt legiferarea pacatului sodomiei in Romania.
  Cautati pe google: adresele postale, de email, faxuri si numere de telefon a Comisiilor din Parlamentul Romaniei dar si numele senatorilor si deputatilor + datele de contact de la Curtea Constitutionala a Romaniei.)
  4.Deputatii si Senatorii, sunt obligati sa voteze urgent pt organizarea Referendumului celor 3 milioane de romani, care clarifica definitia familiei ca ”uniunea doar intre un barbat si o femeie”.
  Deja politicienii trag de timp in mod nepermis si inexplicabil.
  5.Tot in data de 15 Februarie 2017, anarhistii-sodomiti ”ACCEPT” cu toata suita lor imorala mentionata mai sus, au cerut deputatilor si senatorilor , sa NU voteze pt referendumul celor 3 milioane de semnatari.
  6.Acum , rog Coalitia pt Familie, toate Asociatiile Crestine, preotii, pastorii , profesorii de religie si toti crestinii practicanti din Romania , sa facem front comun pt a iesi urgent in strada si a protesta non-stop pana cand politicienii vor fi obligati sa voteze urgent pt referendumul celor 3 milioane romani si pt a vota NU in dreptul legii parteneriatului civil intre homosexuali.
  7. Trebuie sa punem presiune si pe judecatorii de la Curtea Constitutionala a Romaniei, care in data de 30 Martie 2017, trebuie sa dea verdictul final cu privire la acei doi sodomiti care vor legalizare a desfraului lor imoral si pe teritoriul Romaniei.
  Pana acum judecatorii CCR, au fost niste lasi, fiind manipulati de structurile ateiste-sodomite-masonice de la U.E, amanand cauza acestor doi anormali de aprox 4 ori in mod nepermis, sfidand intreaga natiune romana,tinand-o in tensiune maxima, trimitand dosarul la Curtea Europeana de Justitie pt ca sa defineasca si ei termenul de FAMILIE, aratand CCR prin aceasta ca sunt slugutele intereselor imorale straine !!!!
  8.Cum demonstratiile recente din Februarie 2017 , au fortat politicienii sa renunte la ordonanta nr.13, tota asa si noi trebuie sa obligam pe politicieni sa NU legalizeze sodomia in Romania.
  9.Recent Parlamentul European a votat o recomandare imorala pt toate tarile din U.E pt ca sa recunoasca actele de adoptii de copii facute de ”cupluri homosexuale”. Vor pune presiune si pe Romania. Trebuie sa fim informati si sa luptam pe viata si moarte impotriva acestor nelegiuiti !!!
  10.TRAIASCA ROMANIA, LIBERA, CRESTINA SI INDEPENDENTA !!!!
  11. Distribuie mai departe !!!! (I.B.)

 2. Valeria Iancu
  feb. 17, 2017 @ 03:17:45

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: