După cinci operații, George Balog s-a întors acasă din spital

george-si-ligia-balog

George Balog, sătmăreanul care a fost implicat într-un grav accident rutier în luna decembrie, în urma căruia a rezultat decesul copiilor săi, s-a întors acasă.

De la accident și până în prezent acesta a fost internat îns pital și ținut sub strictă supraveghere medicală, fie la Cluj, fie la Satu Mare. El a fost supus la cinci intervenții chirurgicale, patru dintre ele fiind pentru reconstrucția ficatului și una pentru reconstrucția unei părți dintr-un plămân afectat în accident.

George afirmă că i-a fost dor de casă și a așteptat să se întoarcă, pentru a-și reîncepe viața după tragedia care a suferit-o. Acasă l-a așteptat soția sa Ligia, care a fost externată deja de ceva vreme. Ambii vor avea nevoie de o perioadă de recuperare, deloc ușoară, dar sunt foarte încrezători și determinați să își continue viața împreună, indiferent de greutăți.

SURSA –http://obiectiv-sm.ro/

3 comentarii (+add yours?)

  1. Grossberger Cornelia
    feb. 17, 2017 @ 10:44:37

    Domnul sa va poarte de grija ,sa ramineti tari ,si sa va iubiti orice incercarw trece peste voi ,toate sint de la Domnul ,dar intro bina zi veti fi rasplatiti sa nu uitati Domnul sa va mingiie si sa va dea tarie ,amin

  2. Valeria Iancu
    feb. 17, 2017 @ 12:24:08

    A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: