Eurodeputații de la Strasbourg îl sfidează pe Trump. Parlamentul European a votat rezoluția care cere crearea unui fond internațional pentru finanțarea avorturilor

Parlamentul European are 3 sedii, la Luxemburg, Bruxeles si Strasbourg, Franta (in poza). Photo Wikipedia

Parlamentul European are 3 sedii, la Luxemburg, Bruxeles si Strasbourg, Franta (in poza). Photo Wikipedia

Parlamentul European face zid în jurul ONG-urilor lăsate fără finanțare de Donald Trump: A votat rezoluția care cere crearea unui fond internațional pentru finanțarea avorturilor.

Eurodeputații de la Strasbourg îl sfidează pe Trump. Parlamentul European a aprobat pe 14 februarie o rezoluție, care nu are caracter obligatoriu, prin care se cere UE să susțină crearea unui fond internațional pentru finanțarea accesului la avort.  Fondul ar urma să compenseze astfel banii de care nu mai beneficiază organizațiile internaționale, după ordinul prin care președintele Donald Trump le-a tăiat finanțarea.

Încă din prima zi a mandatului său, președintele Donald Trump a semnat, așa cum a promis în campanie, un ordin executiv prin care anulează orice formă de finanțare din banii guvernului american a ONG-urilor și programelor care promovează avortul și sterilizarea forțată. Decizia liderului american de a nu ma folosi banii contrbuabililor pentru uciderea pruncilor nenăscuți i-a pus pe jar pe liberalii din UE, care acum se dau peste cap pentru a găsi căi de a finanța, mai departe avortul, cu banii contribuabililor europeni.

Afla mai mult – http://www.activenews.ro

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. mike
  feb. 17, 2017 @ 21:08:24

  Sa plateasca din buzunarul lor , nici decum din impozite de pe spinarea popoarelor – Atunci cred ca o sa le treaca pofta de a crea legi – contrare – vointei Lui DUMNEZEU– Doamne, -ce – Europa –cre (s )tina.

 2. thetrouth
  feb. 17, 2017 @ 22:27:39

  Da killerii raman tot kileri , nu se schimba , pana acum au militat pe banii americanilor acuma tre sa umble putin la pungile lor , asta cat o mai fi Europa in forma actuala , cine stie ce va veni si pe la ei , lucrurile nu sunt f clare nici pe acolo.

 3. octavpelin
  feb. 18, 2017 @ 02:12:08

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: