Față în față cu Donald Trump – Interviu: Toate deciziile pe care le iau în această poziție, schimbă viața oamenilor. Astfel, este nevoie și mai mult de Dumnezeu.

FOTO Alfa Omega TV

FOTO Alfa Omega TV

Față în față cu Donald Trump – Interviu

Aș vrea să vă întreb despre ambasada din Israel, cu privire la mutarea ambasadei la Ierusalim. Acest subiect este important pentru creștinii evanghelici. Vă angajați să efectuați această mutare?

Donald Trump: Am mai vorbit despre acest subiect. Îl studiem de mult timp și cu seriozitate. Este o decizie foarte importantă. În ultima vreme, mulți dintre președinți au venit la putere și au spus că vor muta ambasada, apoi au decis că nu vor să se implice. Este o decizie importantă, dar studiem acest aspect. Mi-a plăcut mereu ideea mutării ambasadei. Voi lua o decizie în viitorul apropiat.

Există șanse pentru această mutare?
Donald Trump: Cu siguranță. Analizăm în mod amănunțit acest subiect și vom face anunțul în scurt timp. Nu îmi place să procedez astfel. De obicei nu fac studii, ci fac ce este corect. Această temă are două aspecte, nu este ușor, dar voi lua o decizie în viitorul apropiat.

Următoarea întrebare este obligatorie și se referă la Dumnezeu. Cum este drumul dumneavoastră spiritual, mai ales aici, fiind conștient de importanța poziției? Ați simțit nevoia de a vă ruga mai mult? Unde vă aflați acum, pe acest drum spiritual?

Donald Trump: Am simțit mereu nevoia de a mă ruga. Această poziție este așa de importantă încât am nevoie de Dumnezeu mai mult. Deciziile mele nu se referă doar la construcția unei clădiri în New York. Sunt decizii de o importanță vitală, chiar și cele cu privire la domeniul sănătății. Muncim mult cu privire la domeniul sănătății. Este vorba de viață și moarte, de îmbunătățirea condițiilor de viață. Oamenii vor trăi mai bine, deoarece vor beneficia de servicii medicale mai ieftine. Ne dăm silința. Omul înțelege importanța acestor decizii. Toate deciziile pe care le iau în această poziție, schimbă viața oamenilor. Astfel, este nevoie și mai mult de Dumnezeu.
Am mai discutat despre tema creștinilor persecutați. Legat de problema refugiaților, ce schimbări ați dori să faceți pentru creștini? Considerați o prioritate situația creștinilor persecutați?

Donald Trump: Da. Creștinii au avut parte de un tratament oribil. Pentru un creștin din Siria era aproape imposibil sau foarte greu să ajungă în SUA. Un musulman putea veni liniștit, dar pentru un creștin era imposibil. Era o nedreptate, fiindcă, onest vorbind, toți erau persecutați și tuturor li se tăia capul, însă creștinii erau persecutați cel mai mult. Mi s-a părut că e foarte nedrept, așa că, îi vom ajuta.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 657 – 19 februarie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Cititi si –

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 18, 2017 @ 02:49:18

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: