APEL LA 7 ZILE DE POST ȘI RUGĂCIUNE pentru cazul pastorului FLORIN IANOVICI

Ianovici

APEL LA 7 ZILE DE POST SI RUGACIUNE
in perioada 20-27 februarie 2017

(Apel primit de la frati si surori din BISERICA BETEL CRANGASI🙂

Puterea de a actiona ,de a astepta ,de a lua hotarari noi

S’au scurs deja aproape in totalitate cele sase luni de sactiune omeneasca ,pentru pastorul principal al bisericii Betel din Bucuresti , Florin Ianovici !
Pe cei mai multi ne’a revoltat o decizie luata in pripa ratiunii de o conducere incapabila sa de’a explicatii miilor de oameni ce le platesc salariile deloc neglijabile ,dar am fost alaturi de cel cazut parca cu orice pret , intre” talharii acestor vremi”, care sunt lipsa de responsabilitate,de asumare ,dorinta de a ucide fratii ,nu de a ridica, dorinta de a darama si nu a zidi.

Dar timpul trece ,parca fara sa bage de seama uneltirile lumesti de marire ale unora ,de fabricare a urateniei altora,totul pentru pretul unui scaun manjit de lupte firesti si lacome .

Acum se asteapta decizia unui comitet bisericesc unde a slujit fratele pastor Florin Ianovici peste 20 de ani, si unde ,oricat de aroganti ar fi unii ,trebuie sa recunoasca ,ca Biserica Betel din Bucuresti a fost binecuvantata ,zidita si crescuta din belsug ,prin harul daruit de Dumnezeu acestui pastor.

Apoi asteptam decizia Cultului Penticostal ,dupa sase luni de smerire si asteptare a fratelui pastor , prin care sa fie repus in toate drepturile avute anterior suspendarii pe aceasta perioada limitata ,asa cum este legal ,biblic,etic si moral.
Cat este decizia unora de onesta ,de partea cui este dreptatea ,va veni o zi cand totul va fi dat pe fata , de aceea sa ne incredem in Hristos !

Daca unii dintre noi am tacut limitandu’ne la post si rugaciune in aceasta perioada ,sa nu inteleaga ceilalti ca vreunul dintre noi am uitat sau nu suntem atenti la jocurile puterii facute in spatele usilor inchise. Inaintea lui Dumnezeu totul este descoperit !

Pentru aceasta cauza va chemam la o saptamana de post si rugaciune pe toti acei ce ati fost ziditi spiritual de pastorul Florin Ianovici ,pentru ca Dumnezeu sa dea la o parte orice plan vrajmas,sa taie calea dusmanilor lucrarii Domnului ,ce o face pastorul Florin Ianovici,schimbandu’le inimile in bine,alungand ura si jocurile murdare de culise,sa dea pe fata orice plan murdar al celui rau , sa dea biruinta in Numele lui Hristos slujitorului Sau , si sa vindece trupul,sufletul si inima pastorului Florin Ianovici pentru a putea sluji in puterea si harul primite de la Domnul ! amin!

,Dumnezeu sa va rasplateasca!

Reclame

42 comentarii (+add yours?)

 1. geanina
  feb. 19, 2017 @ 01:07:36

  D-ZEU SA INTERVINA N ACEST CAZ SI O VA FACE CU SIGURANTA,NIMIC NEINGADUIT DE D-ZEU,EU ASTEPT MAI MULT CA ORICIND SA INCEP SA ASCULT DIN NOU PREDICILE FRATELUI IANOVICI,CU SIGURANTA ARE D-ZEU UN PLAN CA URMARE A TOT CE I SA INTAMPLAT!

 2. Radu Benjamin
  feb. 19, 2017 @ 01:10:57

  Este inacceptabil ca un articol pe blogul acesta să aibă atatea greșeli gramaticale si de sintaxă. Absolut înfiorător.

  • rodi
   feb. 19, 2017 @ 01:25:48

   este o pledoarie a unui grup, am lasat textul asa cum a fot scris. Sa nu judecam frati mai maturi pentru scrisul lor, ca ne-ar putea fi parinti sau bunici de-ai nostri…. mai ales ca suntem toti frati in Domnul.

   • Alex
    feb. 19, 2017 @ 05:33:23

    Sora Rodica, nu putem fi frati cu totii care ne numim frati, insa cred unii ca si la Dumnezeu merge cu falsul.

   • Carmen Pomuti
    feb. 19, 2017 @ 06:36:06

    Am ascultat nenumarate predici ale fratelui Ianovici, Domnul mia vorbit in mod personal cit si familiei mele. Dumnezeu face ce vrea in cer si pe pamint. Astept cu nerabdare interventia Lui divina.🙌

    • Daniel
     feb. 20, 2017 @ 01:42:37

     Si daca ,,interventia lui divina” este cea deja consumata? Nu intotdeauna ce ne place noua e bun. Sau daca a vorbit Domnul prin cineva acem cineva e asa cum trebuie. Domnul a vorbit si prin faraon, asta nu inseamna ca faraon e omul Domnului. Saul a proorocit, asta nu inseamna ca a fost prooroc… intelegeti ce trebuie de aici si nu interpretati! Fiti siguri ca nimic nu e la voia intamplarii. Si Domnul in fata soborului si chiar a lui Pilat, nevinovat fiind nu si-a demonstrat dreptatea. Daca Domnul e pentru noi, cinee poate fi impotriva? Lasati-L pe Domnul sa intervina si sa justitieze totul!

   • eliodora
    feb. 19, 2017 @ 13:59:58

    Care este adevarul?
    citeam in Scoala lui Hristos, de Austin Sparks, ca omului nu trebuie sa i aducem NICIODATA slava, asa cum vad pe aici; daca cineva are Cuvant, are de la el?
    sal a primit de la Dumnezeu?
    Dumnezeu nu suporta niciodata ca slava Sa sa I fie luata; ceea ce este carne, carne ramane; noi nu avem nimic nimic bun in noi; iar atunci cand EL ne da , slava este numai a LUI; este o diferenta totala intre noi si EL;
    daca fratele este nevinovat, oare va tacea Dumnezeu?
    Nmic nu este intamplator.
    Daca primim pedepse stiu ca e spre binele nostru, smerire in primul rand.
    Doamne ajuta ne sa nu facem nimic din firea noastra; sa lasam a fi condusi de Duhul Sfant, ca sa nu gresim.
    Firea este moarte, dar Biruinta este a lui Hristos care ne POARTA( EL ne poarta)
    in carul Sau de biruinta.

   • Dan
    feb. 19, 2017 @ 23:07:42

    Nu numai ca este o pledoarie a grupului, ca parte din adunarea respectiva, dar si unul neinspirat, implicand oameni care nu ar trebui indatorati in privinta unor lucruri si decizi ce in exclusivitate apartine intregii adunari. Responsabilitatea este o datorie a adunarii respective inaintea Lui Dumnezeu.
    Desigur este de interes pentru Numele Domnului Si in toate celelalte adunari din tara sau strainatate, care vor decide in ce masura colaborarea in lucrare va continua. Din spusele lor pare ca o anume revizuire ar trebui facut la nivel de comitet de cult si chiar facultati de teologie, seminare, scoli si profesori si in parte o cred.

    • Dan
     feb. 20, 2017 @ 01:04:18

     Da-mi voie sa continui si sa nu acoperi pacatul si faradelegea facandu-te partas. Asa se ung unii cu un untdelemn mai presus de tovarasii lor cu lucruri pentru care nu s-au ostenit de loc. Iti predica de a nu iubi lumea si lucrurile din lume, dar ei sunt primii ce zboara dupa ele si se falesc cu ele. Cand te duce sa le aduce fratilor indemn spre zidire in Domnul, nu te primesc daca nu-i platesti si nu-ti da voie sa vorbesti. Iar cand ei vorbesc din biblie, uita pana si ce citesc.
     Nu , nu spuneti asta ca nu-i frumos, zic ei, spune numai ce le convine!

  • Avram
   feb. 19, 2017 @ 01:45:01

   Radu Benjamin
   Cred ca mesajul este mai important decat greselile gramaticale. Sau acesta este doar un pretext de a discredita scriitorul care vine in apararea Pastorului Ianovici? God bless you.

   • Filoti Ruben
    feb. 19, 2017 @ 05:07:25

    Ne vom ruga si vom sustine nevinovatia fratelui Florin Ianovici, am invatat atatea lucruri de la acest om si nu pot sta nepasator ! Cat despre acest baiat Radu Benjamin , incearca sa nu mai discreditezi persoanele care ti-ar putea fi parinti, nu am auzit despre tine sa fi scris cateva carti sau sa faci ceva pentru lucrarea Domului , daca doresti sa devi profesor de gramatica mergi si fa-te profesor, noi oamenii de rand am inteles mesajul transmis foarte bine .

   • geanina
    feb. 20, 2017 @ 06:28:50

    MULTUMESC,D-ZEU SA VA BINECUVANTEZE!

  • Andronic
   feb. 19, 2017 @ 05:22:39

   Eu cred ca informatia este pretioasa nu micile greseli. Este cel mai important blog crestin care se adreseaza romanilor de pretutindeni si tuturor categoriilor de varsta din mediu rural sau urban, nu este pentru nivel universitar. Nu ar avea nici o valoare daca ar fi un blog impecabil dar cenzurat sau de neinteles facut de perfectionisti. Pentru texte impecabile gramatical incearca in alta parte….

  • geanina
   feb. 20, 2017 @ 06:25:30

   DREPT E CA NU AM FOST ATENTA CUM AM SCRIS CI LA CE AM SCRIS,NU AM SCOALA MULTA SI CU SIGURANTA SUNT O BUNICUTA CARE NU SCRIE GRAMATICAL ,CE BN CA IN CER MERG CHIAR SI CEI CU MAI PUTINA CARTE,EU ORICUM AM SCRIS VOIAM SA L ASIGUR PE FRATELE IANOVICI DE DRAGOSTEA MEA PENTRU DANSUL,FITI BINECUVANTAT!

 3. Andronic
  feb. 19, 2017 @ 05:14:05

  Domnul sa lucreze in aceasta cauza. Ma impresioneaza demnitatea fratelui Florin. Domnul sa-l binecuvinteze. Eu cred ca oricare ar fi hotararea cultului fr Florin ar trebui sa reinceapa lucrarea .

  • Dan
   feb. 19, 2017 @ 21:25:03

   Frate Andronic,
   Citind mesajul tau, nu ma pot abtine, ba chiar curiozitatea ma indeamna citindu-l. Daca slujeste cineva, sa slujeasca dupa harul ce I-a fost dat, spune scriptura. Avand in vedere ca nimeni nu poate fi socotit neprihanit inaintea lui Dumnezeu. Problema este ca fratele Florin a fost suspendat dela slujire inaintea adunari, nu pentru anumite lucruri comise dupa cum au crezut de cuvinta comitetul? cam in ce ar consta aceea demnitate a lui Florin in aceste sase luni pentru a fi reabilitat? Nu ca as fi pro sau contra. Ar fi un lucru pe care multi ar dori sa-l stie, mai ales cand este vorba de sustinerea lui. Noi suntem complect in necunostiinta si ar fi greu orice mijlocire inaintea Domnului in astfel de situatie. Deci din nou: in ce consta aceea demnitate de care a dat dovada? Sau este numai ca unii frati si surori ar dori „restaurarea” sa se intample, chiar fara motive, ci numai pe ochi frumosi?
   Nu doresc nimeni sa se faca partasi pacatelor prin mijlocire.

  • Dan
   feb. 20, 2017 @ 00:13:16

   Pentru ca unii au inceput sa se planga ca darurile si osteneala lor pentru Numele Domnului Isus ar fi degeaba din pricina unora ce-si insusesc ce nu li se cuvine, napastuind pe saraci si batrani. Ba chiar ajutoarele pentru construirea bisericilor din Romania a fost facute pentru ca cei saraci sa aiba unde al lauda si Domnului ruga, cand altii si-o insusesc pe nedrept, dand afara pe fratii saraci.
   Si Unii chiar spun :”lasa sa le mai curga cate un 428I BmW in ureche” in batjocora.
   Ce este de facut fratilor, oare chiar asa? Stiu frati care si-au vandut case, compani sa ajute pe fratii saraci din Romania si nu putin au trimes dolari.

 4. Filoti Ruben
  feb. 19, 2017 @ 05:16:06

  Ne vom ruga si vom sustine nevinovatia fratelui Florin Ianovici, am invatat atatea lucruri de la acest om si nu pot sta nepasator ! Cat despre acest baiat Radu Benjamin , incearca sa nu mai discreditezi persoanele care ti-ar putea fi parinti, nu am auzit despre tine sa fi scris cateva carti sau sa faci ceva pentru lucrarea Domului , daca doresti sa devi profesor de gramatica mergi si fa-te profesor, noi oamenii de rand am inteles mesajul transmis foarte bine .

  Răspunde

 5. catalin beneamin
  feb. 19, 2017 @ 11:54:59

  Dragilor,
  Va indemn sa nu va tulburati.Totdeauna Dumnezeu si-a aparat lucrarea si implicit slujitorii.Logica e atat de simpla:lucrarea facuta de fratele Florin, daca a fost si este curata, va fi aparata de Insusi Dumnezeu.Fratele Florin va fi iarasi ridicat,ba chiar va sluji cu si mai multa putere avand un si mai mare impact in vietile multora.
  Si pentru aceasta Domnul nu are nevoie de acordul nici de sustinerea nimanui.Nici a vreunui for,organism,comitet,institutie sau comunitate.
  In acest context dati-mi voie sa imi exprim neintelegerea tulburarii ce a cuprins comunitatea Betel-Crangasi cat si pe unii din cei slujiti de fratele Florin pretutindeni.Fratilor,adevarul iese totdeauna la iveala. Asemeni uleiului din apa.
  Cred ca e mult mai important sa acceptam adevarul(oricare ar fi-in cazul de fata),sa slujim Adevarului si sa aparam adevarul.
  Doamne ajuta-ne!

 6. eliodora
  feb. 19, 2017 @ 14:08:51

  Nu cred ca este corect sa purtam discutii pe gramatica, care se face pana in clasa a 7/8 a.Noi, ca si copii a lui Dumnezeu nu avem voie sa facem lucrurile rau, ci bine; asa cum este scris :”Cine stie sa fac bine”(NU „un bine” asa cum multi interpreteza nefiind atenti la text, binele este una si bine, a face ceva bine este altceva)si nu face.adica nu scrie bine, nu citeste bine, nu ajuta bine, nu copiaza bine; face un pacat.
  Cred ca macar gramatica ar trebui sa stim, nu conteaza varsta.
  Ar trebui mai degraba sa ne smerim si sa ne corectam,
  toata viata invatam,nu sa invocam acum un pretext.

  • rodi
   feb. 19, 2017 @ 20:34:27

   nimeni nu a specificat la ce greseli se refera… faptul ca s-a folosit apostrof (‘) in loc de liniuta? Iar pentru cei care au plecat din tara cu ani sau zeci de ani in urma, nu uitati ca au ramas cu gramatica de atunci. S-au mai schimbat unele reguli de atunci. Tin minte ca a fost o vreme cand romanii scriau cu sh si tz…

 7. Vasile Vioara
  feb. 19, 2017 @ 14:46:12

  Nu cunosc cazul decat in linii mari…Dar oricum am face si spune…Avem o problema serioasa in cea ce spunem si afirmam despre noi…Oameni nascuti din nou…Proverbul „De unde nu este foc nu iese fum” .Se aplica ori de o parte sau de cealalta…S-au mai mult poate de ambele…Si asta ar fi ceva deosebit de grav…Sa nu uitam ca primul pacat pe pamant a fost „minciuna” spus-a de cel ce Domnul ISUS Hristos la numit „tatal minciuni”…Si primul pacat al omului „neascultare „…Si aceste pacate sau perpetuat pina in ziua de adtazi…Dovada si acest caz o parte acuza „neascultare „….O parte „minciuna”…Deci cine are Adevarul..?.Caci Domnul ISUS Hristos a spus Eu sunt Calea Adevarul si Viata…Fratilor acest caz Este un caz deosebit de delicat…Si care at trebui sa pune mari semne de intrebare pt.toti fratii penticostali din Romania…Caci nu ambele tabere pot avea dreptate…Deci cine sustine minciuna,sa se pocaiasca..Ca sa nu aiva parte de experienta…Doamne nu am facut „noi ” atentie nu spun Doamne nu ai facut Tu Doamne prin noi…minuni…Si Domnul sa me zica…Duceti-va de la mine toti cei care ati lucrat faradelege.Adevarat va spun ca niciodata,nu v-am cunoscut…Deci in concluzie.Adevarul nu poate fi decat de o parte ! Nu de ambele…

 8. SILVIA
  feb. 20, 2017 @ 00:39:18

  Cred ca in toate lucrurile trebuie sa fie calauzirea Duhului Sfant ,altfel am luat practica rugaciunii si a postului ca pe o practica de a-L forta pe Dumnezeu .Faptul ca traim un crestinism rupt de adevarurile de baza ale Evangheliei in care este inaltat omul este nespus de trist.Nu se intelege ce inseamna sa fii mort fata de lume ,avutie ,faima ,slava desarta si „cine nu se leapada de tot ce are nu poate fi ucenicul Meu”.Cum a fost tratat apostolul Pavel ?…..s-a ridicat cineva sa-l apere in afara de Dumnezeu?

 9. Daniel Patrascu
  feb. 20, 2017 @ 06:58:49

  Dar cu cazul PENAL cum ramane?, delapidare, inselaciune, etc.

  • rodi
   feb. 20, 2017 @ 10:45:56

   Dvs de unde detineti informatile acestea? Din zvonuri?

   • Popp
    feb. 21, 2017 @ 01:04:49

    Din probele evidente şi numeroase deţinute şi administrate de Comitetul Executiv al Cultului Penticostal, existente la dosarul disciplinar. O parte din probe au fost diseminate şi de către mass-media creştină sau laică. În baza acestor probe numeroase imoralul şi coruptul Florin Ianovici trebuia exclus, demult, din Biserică şi din Cultul Penticostal

    • rodi
     feb. 21, 2017 @ 09:56:32

     am urmarit ce s-a publicat, mai ales materialul de la contul Adevar vsMinciuna, care acum e disparut de pe Facebook. Nu am vazut probe, ci doar acuzatii. Si am vazut si multe injuraturi si blesteme din partea acuzatorilor impotriva conducerii cultului penticostal si in special impotriva presedintelui cultului.

    • mike
     feb. 22, 2017 @ 21:03:26

     Domnule -popp- curios – intreb –aveti ceva probe care sa sustina acuzatiile aduse impotriva pastorului Ianovici??– Nu sunt partizanul nimanui- deci, sunt neutru- dar consider ca un pocait, trebuie sa vorbeasca si sa traiasca -numai -ADEVARUL- Oare nu se lauda crestinii penticostali ca au DUHUL LUI DUMNEZEU- care le descopere -ADEVARUL? am ascultat multe prorocii care mai de care– ceva despre Ianovici nimic?– Ne dam cu presupusul doar sa ne aflem in treaba– Acum incep sa inteleg de ce lucrurile nu merg bine – sau stins luminile la pocaiti si sarea lor nu mai are gust––Am citit tot felul de grozavii legate de acest caz – la urma sa sters cu buretele si au aparut alte povesti – Oare putem Sa-l indoim pe Dumnezeu dupa placul nostru? Sigur Dumnezeu nu se lasa batjocorit – iar vinovatii indiferent care ar fi ei ,vor da socoteala nu numai pentru ei, ci si pentru cei ce sau ratacit din cauza celor ce au ascuns sau au masluit -adevarul– In comunism au murit pocaitii pentru ADEVAR- astazi pocaiti nu numai ca nu mor ,dar nici macar nu traiesc pentru ADEVAR–Si vrem –binecuvantari …………..never!

   • Daniel Patrascu
    feb. 21, 2017 @ 05:57:25

    • rodi
     feb. 21, 2017 @ 10:01:29

     Dvs stiti cine e omul acesta? El spune ca a parasit cultul penticostal cu vreo doua decenii in urma… Si incepe acuzatiile cu „SE PARE CA MOTIVUL ADEVARAT…” Dumnezeu sa va fereasca de asa oameni, care sa va faca rau in public bazat pe „SE PARE CA”…

     • Adriana Nita
      feb. 21, 2017 @ 19:01:48

      Va rog lasati-mi si mie declaratia, nu fiti partinitoare pentru ca intr-o zi veti plati daca va uniti si aparati lupii imbracati in piei de oi.

      • Avram
       feb. 22, 2017 @ 00:38:32

       nu publicam calomnii la adresa nimanui, in special cand acestea s-au dovedit in repetate randuri ca sunt false. Ce fel de crestin esti dumneata cand folosesti armele celui rau de a incerca sa distrugi pe un om al lui Dumnezeu? Este nevoie de pacainta. God bless you.

 10. orely
  feb. 20, 2017 @ 07:03:17

  1.Apostolilor li se dă drumul
  33 Când* au auzit ei aceste vorbe, îi tăia la inimă şi s-au sfătuit să-i omoare.
  * Fapte 2:37; Fapte 7:54;
  34 Dar un fariseu numit Gamaliel*, un învăţător al Legii preţuit de tot norodul, s-a sculat în picioare în sobor şi a poruncit să scoată puţin afară pe apostoli.
  * Fapte 22:3;
  35 Apoi le-a zis: „Bărbaţi israeliţi, luaţi seama bine ce aveţi de gând să faceţi oamenilor acestora.
  36 Căci nu de mult s-a ivit Teuda, care zicea că el este ceva şi la care s-au alipit aproape patru sute de bărbaţi. El a fost omorât, şi toţi cei ce îl urmaseră au fost risipiţi şi nimiciţi.
  37 După el s-a ivit Iuda Galileeanul, pe vremea înscrierii, şi a tras mult norod de partea lui: a pierit şi el, şi toţi cei ce-l urmaseră au fost risipiţi.
  38 Şi acum, eu vă spun: Nu mai necăjiţi pe oamenii aceştia şi lăsaţi-i în pace! Dacă* încercarea sau lucrarea aceasta este de la oameni, se va nimici;
  * Prov 21:30; Isa 8:10; Mat 15:13;
  39 dar*, dacă este de la Dumnezeu, n-o veţi putea nimici. Să nu vă pomeniţi că luptaţi** împotriva lui Dumnezeu.”
  2.Lepadarea lui Saul
  1 Samuel 16
  1. Domnul a zis lui Samuel: „Cand vei inceta sa plangi pe Saul, pentru ca l-am lepadat, ca sa nu mai domneasca peste Israel? Umple-ti cornul cu untdelemn si du-te; te voi trimite la Isai, betleemitul, caci pe unul din fiii lui Mi l-am ales ca imparat.”
  3.Lucrarea fiecaruia va fi data intr-o zi pe fata
  12. Iar daca cladeste cineva pe aceasta temelie aur, argint, pietre scumpe, lemn, fan, trestie,
  13. lucrarea fiecaruia va fi data pe fata: ziua Domnului o va face cunoscut, caci se va descoperi in foc. Si focul va dovedi cum este lucrarea fiecaruia.
  14. Daca lucrarea zidita de cineva pe temelia aceea ramane in picioare, el va primi o rasplata.
  15. Daca lucrarea lui va fi arsa, isi va pierde rasplata. Cat despre el, va fi mantuit, dar ca prin foc.
  NU NOI FACEM DREPTATEA si nu public cu fel de fel de pareri ,putem gresi si putem fi partinitori .ADEVARUL il stie Unul singur si El va face dreptate alesilor Lui!

 11. orely
  feb. 20, 2017 @ 07:11:31

  Apostolul Pavel:“Nu vă înșelați! Dumnezeu nu Se lasă batjocorit! Ce seamănă omul, aceea va secera.” (Galateni 6:7 NTR)

 12. Elena
  feb. 20, 2017 @ 14:21:25

  Este foarte usor sa judeci si sa critici ,nu te ruga daca nu simti cu inima .Biblia spune sa mijlocim pt totii oamenii mai ales pt Sfinti .Cine este din Domnul va simti sa se roage pt acest caz . Daca ai simitit sa-i dai slava omului ,problema e din partea ta si ar trebuie sa te cercetezi .Cred ca ar fii mai bine fiecare sa se judece pe el insusi ,cum sta inaintea Domnului Isus.Mai intai trebuie sa ai grija de cei din casa ta ,e normal sa ofere si copiilor ca parinte ceva stabil daca are posibilitati materiale ,daca Bunul Dumnezeu la binecuvantat .Sa nu fim ipocriti. NU spune Dumnezeu sa stai intr o cocioaba .Hai sa luam tot Cuvantul Domnului nu doar ce ne convine .David a fost un om dupa inima lui Dumnezeu si binecuvantat ,Avram a fost f bogat si binecuvantat de Dumnezeu , Solomon a fost cel mai bogat . Inaintea Lui Dumnezeu ne vom lauda doar cu Domnul Isus ,nu cu faptele . De la oameni sa nu avem asteptari .Dupa cum se vede te critica si ca nu ai pus punctul si virgula Sa-l laude pe pastorul Ianovici pt faptele bune Bunul Dumnezeu sus in cer. Asa au facut si cu Iov ,prietenii il judecau si Dumnezeu se lauda cu el sus in cer.
  Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa iubim cu iubirea Domnului Isus Hristos si sa ne ajute sa ne ducem mantuirea pana la capat cu frica si teama de Domnul.Frica de Domnul este inceputul intelepciunii .

 13. Fane
  feb. 21, 2017 @ 03:35:38

  Spuneţi întâi de ce păcate s-a dovedit a fi vinovat, (că doar nu degeaba a fost pus sub disciplină, nu-i aşa?) pentru că Biblia spune că dacă cineva a săvârşit păcate de moarte, atunci nu trebuie să ne rugăm.

  • rodi
   feb. 21, 2017 @ 09:46:22

   daca Cultul Penticostal nu i-a retras dreptul de a lua Cina Domnului, inseamna ca nu a facut pacate de moarte, dupa cum le caracterizati dvs.

 14. Ciobi
  feb. 21, 2017 @ 06:07:48

  1ioan cap.5 versetul 16!!!

 15. georgebeck4
  feb. 21, 2017 @ 11:08:08

  Din nefericire mesajul acestui blog este obturat (mai mult decat partial) de exprimarea infantila. Not worth it!

  • rodi
   feb. 21, 2017 @ 11:58:43

   cu tot respectul:
   -cred ca confundati mesajul cu mesagerul.
   -cred ca confundati acest apel la post si rugaciune de la o biserica zbuciumata si dezbinata cu un editorial sau o lucrare de ziar/media
   – si nu in ultimul rand, intalnim foarte des acest fenomen: ‘atacul la persoana, apanajul celor fara argumente’…
   Daca v-am inteles gresit… va rog sa imi explicati. Dumnezeu sa va binecuvanteze.

 16. Simo
  feb. 24, 2017 @ 22:50:51

  Domnul sa il binecuvinteze pe acest frate , sa-l intareasca si sa-i panseze sufletul !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: