Anticristul e aici ?!? Senator de stat în SUA înainteaza un proiect de lege pentru a interzice microcipul forțat a oamenilor

micro-chip-foto-captura-youtube

CITESTE si – Avertizment – Cipurile sunt deja folosite în jucării: Cayla, Papușa care se conectează la internet

E posibil ca Nevada sa urmeze altor patru state: California, North Dakota, Oklahoma si Wisconsin, care deja interzic microcipul fortat a oamenilor.

Apocalipsa 13:11-18

11 Apoi am văzut ridicându-se* din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel şi vorbea ca un balaur.
12 Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei şi făcea ca pământul şi locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a* cărei rană de moarte fusese vindecată.
13 Săvârşea* semne mari, până acolo** că făcea chiar să se coboare foc din cer pe pământ, în faţa oamenilor.
14 Şi amăgea* pe locuitorii pământului prin** semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi† trăia.
15 I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi* să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
16 Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să* primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte
17 şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele* fiarei, sau** numărul numelui ei.
18 Aici* e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul** fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

CARSON CITY, NEVADA – Senatorul de stat, Becky Harris, a declarat că un proiect de lege pentru a interzice microcipul forțat a oamenilor nu este exagerat, așa cum s-ar putea să apară, pentru că se întâmplă deja în unele locuri din lume, potrivit Las Vegas Review Journal.

Senat Bill 109 (proiectul de lege 109 al Senatului) ar face ca să fie o crimă Clasa C, pentru a solicita ca cineva să fie implantat cu un RFID identificator de frecvență radio, cum ar fi microcipuri plasate la animale.
Ideea pentru proiectul de lege a venit de la un element constitutiv, a declarat republicanul din Las Vegas.

Senatorul de stat, Becky Harris

Senatorul de stat, Becky Harris FOTO The Nevada Independent

„In timp ce am început să mă uit în aceasta chestiune, am fost surprinsă de meritul pe care, cred eu, că acest mandat îl emite”, a declarat luni, Harris, Comitetului Judiciar al Senatului.

Ea a spus că vânzările de identificatori de frecvență radio escaladează în întreaga lume, și o companie din Australia care din iunie 2016 a vândut mai mult de 10.000 de jetoane implantabile cu do-it-yourself (a o face de unul singur) kituri.
„Fiecare kit costă aproximativ $ 100 și include o etichetă și un instrument de injectare”, a spus Harris.

Wall Street Journal a raportat că un procent estimat de 30.000 la 50.000 de cip-uri au fost vândute la nivel mondial, a spus ea.
Harris a spus că tehnologia este folosită de companii din Belgia și Suedia, pentru a identifica angajații.

„Se face sub ideea de a debloca ușile sau de a folosi utilaje de copiere sau poate de a plăti pentru masa de prânz, folosind mana”, a spus ea.
În afară de preocupările legate de confidențialitate, Harris a spus că conceptul ridică probleme etice, cum ar fi cine deține cipul sau informațiile conținute pe el, și cum cineva va fi „de-cipt” (să li se scoată cipul), în cazul în care aceștia nu mai sunt angajați la compania care le-a cerut să-l ia. De asemenea, ea a întrebat dacă un cip ar putea fi piratat în scopul de a hărțui sau a accesa ilegal informațiile  cuiva..

Harris a declarat ca proiectul de lege, Nevada, este modelat după legislația adoptată de către cel puțin alte 10 state.
„Nu s-ar interzice decizia voluntară a unei persoane care vrea să fie microcipată”, a spus ea, adăugând că un club de noapte din Europa oferă clienților microcipul pentru ca așezămantul să poată oferi servicii pe masură.
Nu a existat nici o opoziție totală la proiectul de lege, deși unii martori au spus că tehnologia ar putea ajuta la pacienții cu demență.

„Unii pacienți cu Alzheimer se rătăcesc”, a spus Jonathan Friedrich din Las Vegas, adăugând că tehnologia ar putea fi folosită pentru a ajuta să fie găsiți rapid.
Senatorul de stat, Don Gustavson, a întrebat dacă piloții militari sunt microcipați pentru ca echipele de salvare să-i poată găsi în cazul unui accident de avion sau dacă sunt doborâți.

Harris a spus că va verifica aceasta cu oficialii militari.
Deocamdată, n
ici o acțiune nu a fost luată în proiectul de lege, de către comisie.
MICROCHIP IMPLANT (RFID VeriChip) Efecte secundare va șoc! 666 Semnul Fiarei.

 MICROCHIP IMPLANT (RFID verichip) Side Effects Will Shock You! 666 MARK of The BEAST

Mark of the Beast? Nevada Senator moves to STOP forced RFID chip implants

Reclame

6 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  feb. 19, 2017 @ 01:26:10

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Gheorghe Lavric
  feb. 19, 2017 @ 06:29:51

  Doua lucruri nu au fost posibile niciodata pana acum …1 Sfarsitul lumii civilizate ,sau totale prin actiune umana a unui razboi total autodistructiv ,asta in caz ca s-a hotarat sus ca omenirea sa culeaga rodul pacatului ,auto distrugerea ,sau sa dainuie atat timp cat inca oamenii accepta Harul si protectia divina…si 2 Implinirea la Apoc c 13v 17. ,,si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei.”666 \\ Un control total asupra bunurilor si posesiunilor prin scoaterea banilor lichizi ..totul nu e decat o chestiune de timp…Sfarsitul vremurilor este mai aproape ca nicicand ! Ingrijoratoare este starea tot mai caldicica si nepasatoare a bisericii ..,nu ar trebui sa ne fie de mirare ca parca o mana divina ne-a lasat .prada unor jocuri macrabe din culise ,si se pare ca nimic nu-i opreste .Vantul de primavara de la Casa Alba pare sa fie linistea dinaintea furtunii totale ,afara de faptul ca biserica cauta cu toata inima fata Domnului..Suntem generatia de parinti si copii ce nu a prins raurile lacrimilor de durere a razboiului..Doamne ajuta !

 3. Trackback: Avertizment – Cipurile sunt deja folosite în jucării: Cayla, Papușa care se conectează la internet | agnus dei - english + romanian blog
 4. Dan
  feb. 20, 2017 @ 10:26:16

  De remarcat truda acestui site de a modera comentariile facute. Pare sa aiba o regula sigura si anume: 666- orice comentariu si critica constructiva este cenzurata, pe cand orice prostie este trecuta cu vederea cat timp nu afecteaza asa zis „pastori”. De fapt menirea lor este acoperirea adevarului si redarea cat mai eronata a adevarului Evanghelic, luand oamenilor sansa de a se cerceta inaintea lui Dumnezeu si corecta. Astfel cumpara oameni si i-i castiga spre pierzare. Analizati voi insiva daca puteti, ceeace am scris si daca nu comprende, cenzurati. Macar de ati da sansa cititorului de a cenzura, nu ati atarna in cumpana dreptati asa usor! Am sa dau numele acelui site daca mesajul va trece de cenzura,
  semnul fiarei si a proorocului mincinos care negresit va trece.

  • rodi
   feb. 20, 2017 @ 10:43:54

   Dan, trebuie sa tineti cont ca noi locuim in SUA si cand la voi e ziua, la noi e noapte si nu avem cum sa va raspundem sau sa aprobam comentariile in timp ce dormim. .Stiu ca n-at i stiut asta, altfel nu v-ati fi suparat, gandind ca va cenzuram comentariile, dar ati fi putut sa intrebati mai intai, inainte de a acuza. Multumim si Dumnezeu sa va binecuvanteze!

 5. Dan
  feb. 20, 2017 @ 12:20:25

  Si eu locuiesc in America! Nu nu am fost sigur de unde esti. Gresala mea ca pun la incercare sinceritatea unora in Domnul. Ma bucur ca dai totusi dovada de flexibilitate si inclinare catre adevar, asa este, point taken. totusi ceeace am scris, am scris ca indemn spre chibzuinta Scripturii, daca am folosit termenul „SITE” m-am referit, da in general. Nu imi pare rau de darurile facute chiar si unor „pastori”. Multumesc lui Dumnezeu care m-a indeamna spre desavarsirea darului Sau ce l-am primit in Hristos.
  Ramane ca toti sa avem aceasi atitudine spre corectare. Si sunt convins ca in Domnul Hristos aveti, cat si eu aceiasi fagaduinta si nadejde in Dumnezeu. Aceiasi Binecuvantare a lui Dumnezeu in Hristos v-o doresc de asemenea! Aspute da si nume dupa cum am spus, insa nu voiesc sa silesc pe nimeni spre credinta ca daruirea In Domnul sa fie vie facuta din dragoste pentru Dumnezeu. Keep up the good works! Scurta precizare, nu amanuntita.
  Vreau sa adaug inca un lucru pentru cei ce privesc ca un pericol
  chipurile si sunt sustrasi astfel dela adevarul Scripturii ce indemna prin Duhul Sfant la viata noua, duhovniceasca.
  Marca fiarei nu este un lucru ca in cazul de fata chip vazut, ci este duh de razvratire si desfranare, lucrarea fiarei, duh de ratacire dela Evanghelia adevarului lui Hristos. Este a rasturna prin invatatura mincinoasa si cu scopul de a abate dela Domnul pe cei ce au fost apropiati odata, prin semne si puteri mincinoase. Dupa cum zice :in afara nu este nimic care intrand in om sa poata spurca pe om, ci gandurile rele, curvia preacurvia, necuratiile, maniile fatarniciea…acelea spurca pe om.
  Totusi spunand acestea nu declar chipurile ca practica buna, ci irelevanta cand este vorba de neprihanira traita in Hristos sub calauzirea Duhului lui Dumnezeu.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: