Agitație la Convenția Baptiștilor de Sud: Nu vrem să fim parte în susținerea unei religii false

 russell-moore-foto-all-in-all

Zarva la Convenția Baptiștilor de Sud din Statele Unite asupra Comisiei (convenției) de Etică și Libertate Religioasă (CERL) s-a întețit odată cu decizia unei mega-church (biserici) din Texas, de a reține contribuții de aproximativ un milion de dolari pe an către organizație, potrivit Christian Today.

Biserica Baptistă Prestonwood din Plano, Texas, a decis să pună banii deoparte sau într-un cont escrow, a fost spus într-o declarație apărută  în Louisana Baptist Message.

Pastorul bisericii Jack Graham s-a plâns de „lipsa de respect” a președintelui ERLC, Russell Moore, față de susținătorii lui Donald Trump în timpul campaniei sale electorale anterioare. Graham este un membru al Consiliului Consultativ Evanghelic Executiv al lui Trump.

Moore s-a confruntat, de asemenea, de critici pentru decizia CERL de a se alătura unei acțiuni în sprijinul cererii Societății Islamice din New Jersey, pentru a construi o moschee, pe motive de libertate religioasă.

Consiliul de Misiune Internațională SBC, de asemenea, a primit critica după susținerea cererii de moschee și un administrator, Rev Dean Haun, pastor al First Baptist Church din Morristown, Tennessee, a demisionat din cauza acestei chestiuni. Haun a spus publicației Reflectorul si Tennessee Baptist astfel: „Dacă apărăm drepturile oamenilor de a construi lăcașuri de închinăciune falsă, nu-i ajutăm noi să accelereze pe drumul care duce spre iad? Nu vreau sa fiu parte în susținerea unei religii false, chiar dacă aceasta este în numele libertății religioase.”

Totodată, în Bucuresti, capitala Romaniei se lucrează de mai multă vreme, la aprobarea celei mai mari moschee din Europa la care ar participa  zeci de mii de musulmani. Scopul bisericii lui Dumnezeu este de a întoarce pe acești oameni de la drumul care duce spre iad și nu de a încuraja aceste religii false în a se extinde pe teritoriul unei națiuni creștine.

Dacă musulmanii vin cu oferte de sume mari pentru cumpărarea acestor locuri, vom fi orbiți de acești bani si vom neglija porunca lui Dumnezeu?

In pregatirea acestui articol am citit mai multe articole despre atitudinea dr. Moore fata de evanghelicii care l-au votat pe Donald Trump ca presedinte, la un moment dat comparandu-i si incadrandu-i in campul religios de dreapta a lui Jimmy Swaggart, un pastor cazut- cititi aici articolul: http://amgreatness.com/2017/01/05/elite-cosmopolitanism-russell-moore/

Un alt articol scris in decembrie 2016  in Christianity Today:

His remarks on social media and in the news suggested that Trump supporters came from the “Jimmy Swaggart wing” of evangelicalism, that Christian defenses of the candidate were illogical, and that Southern Baptist leaders who met with Trump were “drinking the Kool-Aid.”

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: