Ioana Picoș – Făgădaru: De ce este important să ieșim la referendumul inițiat de Coaliția pentru Familie, de ce este imporant să venim la Marșul pentru Viață

ioana-picos%cc%a6-fa%cc%86ga%cc%86daru-pledoarie-pentru-viat%cc%a6a%cc%86-foto-youtube-captura

Credință și Cultură Azi – Valorile Familiei Creștine

Ioana Picoș – Făgădaru: Pledoarie pentru viață

Am avut deosebita plăcere de a fi invitată în cadrul emisiunii Credință și Cultură, Azi, la Trinitas TV, de către domnul Vasile Bănescu. Pe parcursul emisiunii am dezbătut subiecte dintre cele mai interesante (de ce este important să ieșim la referendumul inițiat de Coaliția pentru Familie, de ce este imporant să venim la Marșul pentru Viață, care este alternativa la educația sexuală și multe altele).

Reclame

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  feb. 21, 2017 @ 02:33:09

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. orely
  feb. 23, 2017 @ 06:54:12

  Ioana ,esti cu adevarat de mare pret asa cum scrie in prov.cap.19 cu versetul 15. O casă şi o avere sunt moştenire de la părinţi, iar o femeie înţeleaptă este un dar de la Dumnezeu.E uimitor cum ai reusit prin Credinta sa iti pastrezi inima curata si gindurile si sa fi de folos in lucrarea pentru Imparatia care nu este din lumea acesta care se strica tot mai mult .Bunul Dumnezeu sa te ocrotesca si sa te ajute in tot ce faci pentru ADEVAR!
  Mai exista si alt verset care zice ca femeia frumoasa si fara minte ,este ca un inel de aur pus in ritul unui porc. Proverbe.cap.11cu versetul 22.Cu durerere afirm ca din pacate sint multe femei in ziua de azi carae s-au distrus pe ele si pe cei din jurul lor,si Feminismul a fost o alta inventie a diavolului ptr distrugerea omenirii ,e Minunat ca exista si crestine si crestini neinfricati care lupta pentru Adevar.
  Ne rugam ca Dumnezeu sa va rasplatesca efortul si sa va intaresca sa va dea putere sa Rezistati!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: