Samy Tuțac: Președintele Camerei Deputaților dă dovadă de neseriozitate..

parlamentul-romaniei-camera-deputatilor

Președintele Camerei Deputaților dă dovadă de neseriozitate… Acum câteva săptămâni imi exprimam dezamăgirea pentru faptul că mișcarea pro-familie din România riscă să fie compromisă de asocierea cu cei care sprijină pe față legiferarea corupției. Mișcarea pro-familie nu are nevoie de sprijinul unor politicieni corupți și imorali care cred că ne pot prosti cu un referendum pro-familie, la adăpostul căruia să-și continue asaltul asupra statului de drept. Acum sunt tot mai convins că liderii partidelor politice folosesc demersul de modificare a Constituției doar pentru reglările lor de conturi.

Ultimele declarații ale președintelui Camerei Deputaților ar trebui să ne trezească la realitate. Deși s-a declarat un „fanatic religios”, acum afirmă în binecunoscutul limbaj de lemn al corectitudinii politice că:”pe de o parte trebuie să susținem ideea de căsătorie între un bărbat și o femeie, dar pe de altă parte nu trebuie să fim foarte radicali”. Nu este de mirare că în timp ce referendumul pentru definirea clară a căsătoriei, „între un bărbat și o femeie”, se tot amână, inițiativa pentru susținerea parteneriatului civil primește avize pozitive în comisii dominate de parlamentari din partidele care au semnat protocolul de susținere a inițiativei Coaliției pentru familie.

A pune pe picior de egalitate inițiativa susținută de trei milioane de semnături cu solicitarile „unor minorități sexuale” este dovadă clară de neseriozitate din partea președintelui Camerei Deputaților: „Este o discuție extrem de serioasă. Pe de o parte Coaliția pentru Familie care a strâns trei milioane de semnături, un număr uriaș de semnături, în care se vorbește foarte clar despre noțiunea de căsătorie între un bărbat și o femeie, dar există pe de altă parte și o solicitare din partea românilor care sunt în cadrul unor minorități sexuale sau care au și o altă abordare care vorbesc de necesitatea de a exista noțiunea de parteneriat civil care să nu afecteze noțiunea de familie, de căsătorie între un bărbat și o femeie.”

Cred că așa cum l-am taxat pe Președintele Iohannis că nu se exprima pe tema familiei, sau se exprima confuz, trebuie să cerem explicații clare liderilor partidelor politice și șefilor celor două camere ale Parlamentului cu privire la amânarea nejustificată a demersului nostru legitim. Sub nici o formă nu trebuie să acceptăm, ca politicienii să se folosească de inițiativa noastră sinceră de a proteja familia, pentru a-și promova agendele lor ascunse sau dictate de lobby-ul homosexual.

Anunțuri

7 comentarii (+add yours?)

 1. nanaarpy78
  Feb 20, 2017 @ 14:01:04

  Adevarul e ca am fost Sambata la rugaciune si bine a zis un frate ca indiferent cine ar fi castigat alegerile din noiembrie, guvernul Romaniei e condus de Satan si trebuie sa ne rugam pt tara noastra. Tineti minte. Daca vor castiga homosexualii nu ma va surprinde. Apostazia e la varf in intreaga lume si daca e pe cale sa apara Anticristul inseamna, ca va fi luat cel care il opreste: Duhul sfant(+Biserica) si atunci nu i de mirare ca raul atinge varful asemenea Sodomei. Noi sa fim lumini si sa stam alipiti de Dumnezeu. Cat putem nu tacem si ne opunem, dar sa nu descurajam pt rezultatele care vor fi sau ar putea fi

  • rodi
   Feb 20, 2017 @ 16:49:47

   foarte bine spus! Noi, ca biserica, sa nu ne pierdem telul si sa nu ne oprim din rugaciune si mijlocire ca vin vremuri grele.

 2. nanaarpy78
  Feb 20, 2017 @ 18:33:04

  M am trezit la doi noaptea. Am adormit cu o predica si m am trezit la videouri cu proorocii despre Romania. Acum eu ce pot spune? Multe circula pe net, dar Cuvantul spune ca daca cineva vorbeste din partea Lui Dumnezeu si nu se implineste e un prooroc mincinos, sa fie nimicit. E categoric acest Cuvant. Unii spun despre planuri de nimicire si divizare al Romaniei, altii despre mare atentat in Bucuresti si varsare de sange, altii despre faptul ca copiii Domnului ar trebui sa stea pe genunchi nu pe strada pt ca si acesta e un plam diabolic de dezbinare spre divizare. Altii spun contrariul, ca toti copiii Domnului sa se intoarca in Romania ca va veni greul, Sua nimicit de foc, razboi in Europa, rusii pe strazile Bucurestiului, islam, prigoana impotriva crestinilor. El insa va ingriji de copiii Lui. Ce pot spune e sa ne apropiem de El si sa lasam pe El toate grijile. Un lucru in comun insa spus de toti, sa stam pe genunchi

 3. flo
  Feb 21, 2017 @ 01:53:12

  da dl tutac si cand Iohanis a spus ce a spus la-ti aplaudat dand dovada de un om foarte serios si impartial cum sunteti

 4. octavpelin
  Feb 21, 2017 @ 02:33:59

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: