Întreaga sumă a fost strânsă. Prima operație a avut loc. Domnul să răsplătească celor care au donat! Ne rugăm în continuare pentru Adi Hentea!

adi-hentea

Întreaga sumă a fost strânsă. Prima operație a avut loc. Domnul să răsplătească celor care au donat! Ne rugăm în continuare pentru Adi Hentea!Sorin Goleanu

Am avut azi întâlnirea cu medicul care se ocupă de cazul meu: la fel ca și la vizitele trecute este extrem de mulțumit de felul în care se vindecă ochiul și de cum reacționează la tratamentele prescrise de ei, este convins și el că Dumnezeu are o contribuție substanțială în procesul de vindecare a ochiului meu.

Presiunea ochiului se păstrează la fel, în limite normale și nervul optic se vede mai puțin afectat decât se așteptau ei până acum, transplantul de cornee dovedindu-se o mare reușită. Dacă vindecarea postoperatorie și asimilarea corneei transplantate s-a vindecat atât de rapid, îmbunătățirea vederii va fi un proces mai îndelungat, poate dura de la câteva luni până la un an, așa că cea de-a doua operație va avea loc cel mai devreme la toamnă.

În data de 13 martie voi avea ultima vizită medicală în care îmi vor scoate o parte din firele de la cusături. Și atunci, la fel ca astăzi, se vor face măsurători și noi probe imagistice; prin comparație se va putea determina atunci gradul de evoluție a stării postoperatorii și estimarea perioadei când ne vom reîntoarce în America.
PS: Domnul ne-a ajutat să strângem întreaga sumă estimată pentru efectuarea ambelor intervenții. Mai este nevoie doar de rugăciuni.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: