Ioan Panican – VICEPRESEDINTELE STATELOR UNITE REINVIE VISUL AMERICAN!

mike-pence-new-york-daily-news

 VICEPRESEDINTELE STATELOR UNITE REINVIE VISUL AMERICAN! – PARTEA 1

O editie speciala legata de schimbarea lumii. Asistam in aceste zile la o batalie  pe viata si pe moarte.

Daca sapataman trecuta va spuneam ca am identificat in presa din Romania (o parte din presa din Romania, citesc si eu pe ‘ici, pe ‘colo ce se mai scrie), peste 10 articole anti-Trump de atunci. De Joi, pana astazi, am identificat 20 de alte articole anti-Trump. Este o propaganda anti-Trump care duduie in Romania. Si duduie in Romania intr-un dispret fata de interesul national, parca nemaiintalnit si nemaicunoscut, la suprafata vizibil, pana acum. Este ce ati spus mai de vreme, lupta aceasta nemaipomenita intre cei care promoveaza (unii dintre ei, sigur, vanduti fiind, dar altii, crezand ca asta este calea pe care trebuie sa o apucam si noi in Romania) lupta intre globalisti si intre nationalisti, cei care in interesul national isi iubesc tara in care s-au nascut si i-a randuit Dumnezeu pentru  o vreme, nu intamplator, sa traiasca.

Este acelasi lucru ca in vremea fericirii comuniste cand se zicea zi si noapte ca asta e singura cale care poate omenirii implinire sau fericire. Si este acelasi lucru insa nu mai vine de la Rasarit inspre Apus. Ci vine de la Apus inspre Rasarit si inspre lumea intreaga. Sunt sume infernale mobilizate in aceasta ideologie  sau propaganda globalista.

Invitat: Prof. Ioan Panican – presedinte Forumul Civic Crestin

Ioan Panican – VICEPRESEDINTELE STATELOR UNITE REINVIE VISUL AMERICAN! – PARTEA 2

O batalie pe viata si pe moarte. Si in vremea nazismului si in vremea comunismului, multi dintre inaintasii nostri au fost in intaia linie a bataliei acesteia vesnice intre lumina si intuneric. Acuma, veni vremea noastra. Si masinaria de propaganda nazista si masinaria de propaganda comunista a investit de-a lungul anilor sume incredibile in aceasta masinarie de mistificare a adevarului, de propaganda anticrestina pe fond. Antiumana si desigur antinationala. Si s-au cheltuit miliarde si miliarde de dolari (sa zicem) si s-au scos pe banda rulanta propagandisti  ai materialismului acestuia. Si cu toate astea, trebuie sa spunem neaparat cuvantul acesta foarte important, tot ca sa-i incurajam pe ai nostri si sa tragem un semnal de alarma si pentru asa numita tabara adversa despre care spunem doar, ca ratacesc si n-au ajuns inca la lumina si la sentimente normale fata de ceea ce numim noi viata normala. Crestinismul asta urmareste, sa-i redea omului viata naturala, normala si neaparat implinire prin demnitate. .. (din primele 5 minute)

2 comentarii (+add yours?)

  1. Anthony Ianosel, L.C.
    feb. 22, 2017 @ 20:12:56

    ATTENTION! All Romanian-American Churches should pray every Sunday morning for our President’s and his Administration’s success in implementing and executing his promises made to us during the election campaign…seeing that our Vice-President is a Christian himself from childhood–and we should be praying for him as well! There’s TOO MUCH criminal activity in public zone, advocating the overthrow of U.S. Administration, including the president–all dispensed by the hateful news media, a number of the political heads of democrats (under a false „public pressure”), and illegal aliens protesters, in violation of federal Criminal Law, Title 18, Section 2385 [Search 18 U.S.C. § 2385 (U.S. Code–Section 2385): Advocating overthrow of Government]: http://codes.lp.findlaw.com/uscode/18/I/115/2385#sthash.7GqG7azX.dpuf These hateful practices on behalf of illegal aliens on our soil, instigated by news media, and hateful democrats HAVE TO STOP! Enough is Enough! U.S. Dept. of Justice will have to start prosecuting these hateful instigators in the news media and the protesters’ leaders, who continuously advocate and imply overthrow of our bona fide sitting Government as a form of protest and free speech. There is no free speech „exemption” from such criminal activity manifesting in the news media!

  2. octavpelin
    feb. 23, 2017 @ 02:46:12

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: