Pastorul Gabi Izsak și familia Florin și Karina Tafta la Biserica Baptistă Germană Timișoara. Primăvara începe cu …Dumnezeu! – tema serviciilor de evanghelizare din luna martie

pastorul-gabi-izsak-si-familia-florin-si-karina-tafta-la-biserica-baptista-germana-timisoara

Începe primăvara, anotimpul renașterii! O primăvară pentru natură și una pentru suflet! În multe biserici evanghelice, aceasta este perioada în care sunt organizate întâlniri speciale de proclamare a Evangheliei și de închinare. Și la Biserica Baptistă Germană din Timișoara, primăvara începe cu… Dumnezeu! Cu această dorință în inima noastră și cu acest îndemn pentru voi toți, vă invităm împreună cu noi în fiecare duminică seara a lunii martie pentru a ne apropia de Dumnezeu prin Scriptură, prin rugăciune și închinare.

Prima întâlnire va avea loc duminică, 05 martie 2017, începând cu orele 18:00 când împreună cu noi vor fi pastorul Gabi Izsak  și familia Florin și Karina Tafta.

Fr. Gabi Izsak slujește la Biserica Penticostală „Gloria” Arad (Bujac), dar de curând a fost ales pastor coordonator la Biserica Penticostală Română “PHILADELPHIA” Melbourne, Australia unde urmează să se mute cu familia anul acesta.

Dacă nu veți putea fi practic acolo, vă invităm să ne urmăriți în direct la adresa www.harul-tm.ro/live

Află mai mult – http://harul-tm.ro/pastorul-gabi-izsak-si-familia-florin-si-karina-tafta-la-biserica-baptista-germana-timisoara-primavara-incepe-cu-dumnezeu-tema-serviciilor-de-evanghelizare-din-luna-martie/

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: