Trump, o nouă lovitură pentru Obama și susținătorii teoriei genului: Ordinul prin care școlile publice din SUA erau obligate să aibă WC-uri pentru transgenderi va fi REVOCAT

donald-trumpmelaniabarack-obamamichelle-foto-the-daily-dot
Una din nenumăratele decizii controversate adoptate de administrația Obama va ajunge la coșul de gunoi. Washington Post scrie că președintele Donald Trump vrea să revoce directiva fostei administrații privind obligativitatea școlilor din SUA de a permite elevilor transgender să folosească băile care se potrivesc cu identitatea lor de gen.
Dacă fostul președinte american afirma, anul trecut, că în școlile publice din SUA trebuie evitată orice discriminare sexuală, permițând elevilor să folosească acele băi care se pliază pe identitatea lor de gen, noul lider de la Casa Albă vrea să schimbe foaia.
Washington Post, care citează declarații ale lui Sean Spiecer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, scrie că departamentele Educației și Justiției vor emite în curând noi directive în această problemă. „Nu este vorba de ceva ce ar trebui să fie implicat guvernul federal. Este o chestiune care privește drepturile statelor”, a precizat Spicer.
Practic, noua adminsitrație se pregătește să trimită o scrisoare, către toate școlile, în care vor fi anunțate că negarea dreptului elevilor transgender de a folsi băile care se potrivesc cu identitatea lor de gen nu mai este considerată o încălcare a legilor federale care interzic discriminarea sexuală.
Directiva va reprezenta o lovitură în plex pentru cei care promovează drepturile homosexualilor, după ce Obama le-a făcut cadou după cadou, de la dreptul de a se căsători în toate statele SUA, până la cel de a putea servi în armata americană.
În cazul școlilor publice obligate să aibă toalete pentru transsexuali au apărut însă și forme de luptă ale unor state. Guvernatorul Pat McCrory din Carolina de Nord a dat în judecată Departamentul de Justiție, argumentând că sexul „înseamnă sexul biologic și nimic mai mult” și acuzând administrația Obama că ocolește Congresul, dorind să rescrie legea”.
Afla mai mult – http://www.activenews.ro/

4 comentarii (+add yours?)

 1. Anthony Ianosel, L.C.
  feb. 22, 2017 @ 20:08:26

  ATTENTION! All Romanian-American Churches should pray every Sunday morning for our President’s and his Administration’s success in implementing and executing his promises made to us during the election campaign…seeing that our Vice-President is a Christian himself from childhood! There’s TOO MUCH criminal activity in public zone, advocating the overthrow of U.S. Administration, including the president–all dispensed by the hateful news media, a number of the political heads of democrats (under a false „public pressure”), and illegal aliens protesters, in violation of federal Criminal Law, Title 18, Section 2385 [Search 18 U.S.C. § 2385 (U.S. Code–Section 2385): Advocating overthrow of Government]: http://codes.lp.findlaw.com/uscode/18/I/115/2385#sthash.7GqG7azX.dpuf These hateful practices on behalf of illegal aliens on our soil, instigated by news media, and hateful democrats HAVE TO STOP! Enough is Enough! U.S. Dept. of Justice will have to start prosecuting these hateful instigators in the news media and the protesters’ leaders, who continuously advocate and imply overthrow of our bona fide sitting Government as a form of protest and free speech. There is no free speech „exemption” from such criminal activity manifesting in the news media!

 2. Ghita Lavric
  feb. 23, 2017 @ 00:42:49

  Ceea ce a facut Obama si elita din spate este cea mai mizerabila incalcare a bunului simt de care am auzit .Se rasucesc puritanii in mormant ,de ce s-a ales din societatea care au cladit-o cu grija si responsabilitate.Problema Americii este cum se pot confisca drepturile fundamentale ale omului atat de usor de o minoritate si asta este ingrijorator pentru natiuni ..

  • rodi
   feb. 23, 2017 @ 09:54:25

   Era cat pe aici sa traim ingroziti intr-o tara de recunoscut.. Numai mila lui Dumnezeu ne-a scapat pe noi si mai ales pe copiii nostri!

 3. octavpelin
  feb. 23, 2017 @ 03:10:51

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: