Klaus Iohannis despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor

klaus-iohannis-foto-romania-tv

Daniel Cristian Florea: Cititi va rog acest mesaj si veti vedea cat de subtil vorbeste presedintele despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor,folosindu-se de edictul de la Turda din anul 1568 in care sa legiferat libertatea de constiinta. Acest edict a fost doar pentru maghiari si sasi respectiv :catolici,luterani,calvini si unitarieni.Romanii ortodocsi lipseau de la masa discutiilor si implicit de la recunoasterea lor ca natiune si a libertatii lor de constiinta.

Va prezint o parte din mesajul presedintelui Klaus Iohannis la implinirea a 500 de ani de la initierea Reformei de catre Martin Luther.

,,Toate cultele din Romania ce se revendica din Reforma merita o sincera apreciere pentru felul in care isi indeplinesc misiunea si transmit un salut calduros reprezentantilor si credinciosilor lor.
Jubileul Reformei isi gaseste in Romania un loc si un cadru evocator potrivit. Transilvania si Sibiul pot arata cum, in cautarea lui Dumnezeu, a fericirii si mantuirii, oamenii pot urma, pasnic, cai diferite. La Muzeul Brukenthal din Sibiu se gaseste originalul Edictului de la Turda. Intr-o Europa a sangelui varsat in numele credintei, chiar daca ignora ortodoxia romanilor din Transilvania, Edictul consacra pentru prima data principiul tolerantei religioase, lansand o noua perspectiva, umanista, asupra rolului religiei in societate.

Din pacate, astazi, libertatile si drepturile universale ale omului, toleranta si respectul diversitatii sociale (adica pentru homosexuali)au ajuns sa fie considerate de unii drept o desueta corectitudine politica, drept o cauza a dezangajarii dintre clasa politica si cetateni. Edictul de la Turda, ca si istoria si personalitatile Bisericii Evanghelice C.A. demonstreaza ca dimpotriva, pentru a-si implini misiunea si destinul, elitele politice, culturale ori religioase trebuie sa se pozitioneze in fruntea comunitatii si, daca este cazul, chiar inaintea vremurilor(adica sa promoveze degradarea adusa de homosexuali).Elitele au rolul de a inspira popoarele, de a lucra pentru fructificarea sociala a libertatii si demnitatii persoanei, pentru o societate marcata de responsabilitate si innobilata prin toleranta(fata de homosexuali).”
Dupa un astfel de mesaj nu ne mai ramane decat sa ne rugam pentru iluminarea prin credinta a presedintelui Iohannis stiind ca este iluminat de masoneria mondiala.
Doamne ai mila de el!
Amin!

8 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  feb. 24, 2017 @ 12:38:02

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Avram
  feb. 24, 2017 @ 14:11:41

  Nu in toate lucrurile se poate face toleranta .Exista si chear se cere sa fin toleranti cu semeni nostri in ceea ce sintem deosebiti ,dar nu putem sa fim toleranti cu ceea ce Dumnezeu condamna si este interzis unui credincios , si acesta este pacatul de orice fel ar fi el. Fapt ca homosexualitatea este un pacat grav inaintea lui Dumnezeu ,asa cum scrie la Levetic 20.13 ;Daca un om se culca cu un alt om cum se culca cineva cu o femeie,amindoi au facut un lucru SCARBOS ,sa fie pedepsiti ci moartea… La fel este scris si la Romani 1 26,27 ;1 Corinteni 6.9,10 ; etc. Sodoma si Gomora ne stau ca marturii puternice pe care Dumnezeu le-a pedepsit in mod groaznic pentru acest pacat. Se pune intrebarea ; Cum poate DL. Presedinte sa tolereze ceea ce Dumnezeu interzice in mod categoric ? Cum poate dinsul sa se suprapuna porunci lui Dumnezeu ?, Ca si crestin evanghelic ,cum poate se incalce invatatura Scripturi ,declarind toleranta la ceea ce Dumnezeu prin cuvintul Sau interzice ??? Cum de a ajuns intr’o asemenea stare in care nu mai poate sa deosebeasca binele de rau ,pacatul de neprihanire ? Lucrul care ii lipseste,este tocmai ceea ce a cerut Imparatul Solomon lui Dumnezeu la 1 Impatati 3. 9. Da Doamne robului tau o inima inteleapta ca si judece pe poporul Tau si sa deosebeasca binele de rau . Ne rugam ca Dumnezeu da-i de-a.. PRESEDINTELUI ROMANIEI ACAST LUCRU SI SA NU MAI TOLEREZE PACATUL ACESTA

  • rodi
   feb. 24, 2017 @ 20:55:04

   Aurel Mihet
   Pe zi ce trece suntem tot mai dezamagiti de presedintele Yohannis. Cand romanii l-au ales nu s-ar fi gandit niciodata ca de fapt el este impotriva valorilor crestine, mai ales ca dansul s-a dat un mare crestin… Nu cred ca citeste Biblia si nici nu pazeste Cuvantul lui Dumnezeu. Deocamdata nu se vede nimic din ceea ce a promis ca va face… Se pare ca a terminat-o de mult cu vizitarea unei biserici in fiecare duminica asa cum a inceput ca presedinte… Se pare ca el face ce-i spun cei de la EU si neglijeaza complet vointa poporuui roman. God bless you frate Aurel.

 3. Ghita Lavric
  feb. 24, 2017 @ 21:40:18

  Orice adaugare la citatul unei persoane se face numai cu nota marginala chiar daca este in paranteza se adauga si n ed.,adica nota editorului,respectiv n.tr.,nota traducatorului,.A pune cuvantul ,,homosexuali” de trei ori ca adaus la un discurs (,nu ca chiar nu s-ar putea forta o opinie despre cuvantul,,social ,dar sa nu uitam ca era totusi in contextul tolerantei religioase) fara nota marginala ,si a prezenta o interpretare posibila ca o certitudine si a o incadra in chenar patrat,nu cred ca ne putem cobora pana la nivelul acesta ,parca suna a manipulare voita ;cei mai multi cititori considera ca parantezele apartin textului,chiar daca ar parea ca v-a lucra in favoarea noastra ,numai singurul adevarul ,fara jumatati de masura ne va innobila caracterele .Am meditat zilele acestea oare de ce nu dau norvegienii copiii inapoi ,sunt atat de fara inima ?.Coruptia si banii sunt problema .si nu uitati ca sigurul lider anticoruptie este presedintele ,cu vederile lui asa cum le are ..AICI mesajul complet la aniversarea a 500 ani a reformei. ,,http://www.evz.ro/klaus-iohannis-noi-cuvinte-grele-pentru

 4. Trackback: Klaus Iohannis despre libertatile si toleranta pe care ar trebui sa le-o aratam homosexualilor
 5. octavpelin
  feb. 25, 2017 @ 02:51:50

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 6. eliodora
  feb. 25, 2017 @ 16:13:02

  De ce nu da UK copiii? Finlanda?
  Pentru sumele enorme care sunt in joc, nu stim in care buzunare lacome de
  avere intra; vor doar case? O, NU!
  Mila sa ne fie, au inima impietrita din cauza Mamonei;
  Domnul sa i mustre in cuget pana se trezesc; iar presedintele tarii este ingaduit
  cu un scop in fruntea Romaniei; vai de el, daca mai „glumeste mult” cu principiile crestine; Domnul sa l mustre in cuget , sa nu aiba o clipa de liniste pana nu face dreptate famililor lasate de catre Dumnezeu; pana nu va vedea ca SUS e Cineva
  care a lasat o Carte , care spune totul.
  Haideti sa staruim in rugaciune pt aceasta fiinta care nu are lipsa numai coloana
  vertebrala, ci si frica de Dumnezeu.

 7. George Balmuș
  feb. 27, 2017 @ 00:57:40

  Iohanis poate tolera LGBT, dar nu poate tolera înfrângerea in alegeri a partidului său și implicit nu poate tolera noua putere aleasă democratic. Acest om e diavolul în persoană !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: