Dan Bercian – Louis Sheldon: Homosexualii Racoleza Copii

dan-bercian-homosexualitate

Cred ca lucruri grele vor vei peste omenire. Sunt ingaduite de Dumnezeu. Dar, mai cred ca este de datoria fiecarui crestin sa se opuna planurilor lui Satan de a lega in lanturile faradelegii pe fiecare fiinta omeneasca. 

Loius Sheldon prezinta acest plan evident diabolic ale militantilor homosexuali din Statele Unite ale Americii de a se infiltra in scoli…..

Romani 1:18-32 –
18 Mânia* lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.
19 Fiindcă* ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu**.
20 În adevăr, însuşirile nevăzute* ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi,
21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au dedat la gândiri deşarte* şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
22 S-au* fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit
23 şi au schimbat slava Dumnezeului* nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
24 De aceea*, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor, aşa că** îşi necinstesc singuri† trupurile,
25 căci au schimbat în minciună adevărul* lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în** locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi* scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
27 tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite*.
29 Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
30 bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
32 Şi, măcar că ştiu* hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt** vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni† pe cei ce le fac.
Romani, capitolul 1

Dan Bercian – Homosexualii Racoleza Copii de Louis Sheldon, Presedintele Coalitiei pentru Valori Traditionale din Statele Unite ale Americii

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  feb. 26, 2017 @ 01:50:10

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. moreconnection
  feb. 26, 2017 @ 07:55:05

  Am o rugaminte cu privire la butonul de ” Apreciaza” sau ” Like” Nu pot sa apreciez desi am citit, pur si simplu ma deranjeaza stirea. As face click ca semn ca am citit dar e incorect sa apas pe Apreciaza cind eu nu apreciez astfel de lucruri.
  Va recomand sa schimbati cu „Am citit” sa faceti inca un buton cu „Nu apreciez”
  Prin faptul ca fac click asta inseamna ca am citit iar apoi imi exprim parerea.
  Va multumesc.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: