41 de membri ai Congresului SUA le cer politicienilor români oprirea referendumului pentru familie. Toți sunt din Partidul Democrat, susținător al lui Hillary Clinton în campanie

trump-clinton-hillary-foto-berniementum-blogspot-com

41 de membri ai Congresului SUA au trimis o scrisoare către președinții celor două camere legislative ale României, Călin Popescu-Tăriceanu (Senat) și Liviu Dragnea (Cameră), precum și ai principalelor partide politice din România, pentru a-i ruga să nu dea curs parcursului legislativ de organizare a referendumului cerut de Coaliția pentru Familie printr-o inițiativă cetățenească sprijinită de peste 3 milioane de semnături.

Expeditorii scrtisorii susțin că cerința milioanelor de români de a defini în Constituția țării definiția familiei ca familie naturală formată dintr-un bărbat și o femeie ar fi discriminatorie față de românii cu orientare homosexuală, transexuală, bisexuală sau de alt tip non-heterosexual.

Citește scrisoarea aici.

În perioada în care Hillary Clinton a fost Secretar de Stat, ea a transmis către toate reprezentanțele diplomatice ale SUA din lume instrucțiuni pentru a promova intens hmosexualitatea și schimbarea culturii și a legilor din țările respective conform acestui model american. Pe lângă instrumentele de presiune diplomatică, reprezentanții SUA din alte țări și de la ONU au fost îndemnați să restrângă ajutoarele acordate țărilor mai puțin dezvoltate care manifestau rezistență la aceste schimbări în politicile lor publice.

Alegerile prezidențiale din 2017 au adus însă la putere o majoritate confortabilă pentru Partidul Republican, atât în Congresul SUA, cât și la conducerea a 33 din cele 51 de state din federația SUA.

Afla mai mult – https://stiripentruviata.ro/

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: