Germania: Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz confirmă că va legaliza „căsătoria” și adopția de copii pentru homosexuali

Foto Agenda Europe

Foto Agenda Europe

Fostul președinte al Parlamentului European, Martin Schulz, acum candidat al Partidului Social Democrat SPD la șefia guvernului german, intenționează să impună „căsătoria” între persoane de același sex în Germania, dacă partidul său va câștiga alegerile legislative din septembrie.

Conform televiziunii germane ZDF, Social Democrații lui Schulz vor să facă din „căsătoria” unisex un punct central al campaniei electorale. Ei doresc de asemenea să permită adopția de copii acestor cupluri.

După ce și-a construit cariera ca unul dintre soldații cei mai fideli ai Uniunii Europene și ai birocrației de la Bruxelles, pozițiile lui Schulz pe cele mai multe subiecte de politică internă și drepturi civile erau complet necunoscute cetățenilor germani. Acum, Schulz și le-a dat pe față. Nu este, oricum, nicio surpriză: în timpul mandatului său la Bruxelles, el a fost un apropiat al militanților homosexualiști.

Conform ZDF, Schulz intenționează să acuze creștin-democrații cancelarei Angela Merkel (CDU) că se opun „căsătoriei” unisex în baza prejudecăților și a ideologiei. CDU a blocat în repetate rânduri solicitarea socialiștilor de schimbare a legii iar Merkel personal s-a pronunțat răspicat în favoarea căsătoriei autentice.

Cu astfel de tactici, Martin Schulz aduce pe scena germană tipul de politici „post-adevăr” pentru care a devenit infam la Bruxelles. El este cel care promovează o ideologie – una contrară naturii și firii umane, bazată pe o agendă politică ultra-ideologizată – ceea ce nu-l împiedică să acuze pe alții de ceea ce el însuși practică.

Afla mai mult – http://www.culturavietii.ro/

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    feb. 27, 2017 @ 01:56:34

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. Ghita Lavric
    feb. 27, 2017 @ 21:30:46

    POPORRUL GERMAN ESTE PUS SA ALEAGA DIN NOU …Despre raspunderea nationala si individuala de a nu fi nepasatori atunci cand ruina bate la poarta tarii tale ,atunci fascismul ,acum armatele Sodomei.–IATA UN CITAT de dr. Emanuel Tanya, psihiatru foarte cunoscut și apreciat, un bărbat a cărui familie aparținea, înainte de al II-lea război mondial, nobilimii germane și care deținea un mare număr de proprietăți funciare și industrii––. \\\\\\ ,, Când a fost întrebat câți Germani au fost cu adevărat fasciști, răspunsul său ne-ar putea orienta atitudinea față de fanatism. Foarte puțini au fost adevărați naziști, a răspuns, dar foarte mulți s-au bucurat de revenirea la mândria națională germană și mai mulți erau prea ocupați ca să le pese. Am fost unul dintre cei care i-au considerat pe naziști o bandă de nebuni. Așa încât majoritatea a stat pe loc și a lăsat lucrurile să se întâmple. Apoi, înainte ca să ne dăm seama, ne-au stăpânit, noi am pierdut controlul și a venit sfârșitul lumii noastre. Familia mea a pierdut totul. Eu am sfârșit într-un lagăr de concentrare, iar aliații mi-au distrus fabricile”.\\\\ America se pare ca a ales intoarcerea la Dumnezeu si valorile morale ,,oare ce va alege popoul reformei de altadata ,cel german Va trebui Europa sa fie salvata din nou de SUA de la dezastru ,ca din cele 2 razboaie autodistrgatoare mondiale ,caci respingerea Cerului aduce ruina .Tu poti alege binele !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari