Tiberiu Pop – Cum sa invingi stresul distructiv

tiberiu-pop

Exista o boala care afecteaza in jur de 400 de milioane de oameni in lumea noastra. BBC NEWS spune ca aceasta boala pana in anul 2030 va urca in clasament si va fi boala numarul unu in a duce la cele mai multe decese. Boala asta ne afecteaza sanatatea, ne afecteaza relatia cu cei dragi, ne afecteaza capacitatea de munca si odihna. Despre ce boala este vorba? Despre stres.

In acest mesaj Pastorul Tiberiu Pop propune un mod de a invinge stresul si o abordare prin care sa nu mai fim asa de tare afectati de el. Sunt puse impreuna informatii medicale si biblice pentru a oferii o intelegere si un mod de viata cat mai eficient in acest sens. Isus a spus: Eu am venit ca oile mele sa aiba viata si sa o aiba din belsug.

Tiberiu Pop – Cum sa invingi stresul distructiv
Biserica Penticostala Peniel Londra

3 comentarii (+add yours?)

 1. anatatar
  mart. 01, 2017 @ 12:56:40

  A republicat asta pe ANA TATAR ANDRAS.

 2. EU
  mart. 02, 2017 @ 13:33:55

  legat de titlu…oare exista si STRESS CONSTRUCTIV…

  • rodi
   mart. 02, 2017 @ 17:50:52

   Interesant ca am verificat ca sa no vorbesc de la mine, desi am stiut ca exista si un stres constructiv, mi s-a spus asta la servici de sefii mai mari, ca lucrez mult mai bine si eficient sub stres decat oricine altcineva… 🙂 Dar, uitati ca chiar exista denumirea, cel putin la americani:

   Constructive stress inspires people to act, to achieve, and to utilize more of their full potential for success. Stress becomes destructive when the pressure to act cannot be met, or when one believes it cannot be met.

   Cica, stresul constructiv inspira sa ne folosim potentialul cu mai mare succes. Dar, as zice, ca recent am citit despre ‘multi tasking’, a face mai multe lucruri de-odata si multitasking este responsabil pentru acel succes al stresului constructiv, si in ultimele studii, arata ca multi-tasking este distructiv pentru creier si afecteaza memoria pe scurta durata. Din experienta, afecteaza si sanatatea. Asa ca experienta personala cam contrazice asa zisul stres constructiv. Poate un singur stres constructiv este intr-adevar constructiv si cred ca acela este exercitiul fizic, moderat, care ajuta la sanatate.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: