Nevoie de rugăciune

dr-camelia-smicala-la-tvr-bucuresti-octombrie-2016

FOTO TVR captura

In aceeasi saptamana in care am avut bucuria sa citim stirea caci Avocatul Poporului se va implica in cazul dr. Camelia Smicala, am avut si socul de a citi un alt fel de stire din partea dansei. Ne rugam ca Dumnezeu sa o protejeze de orice rau si sa-i ajute copiilor ei, Maria si Mihai, sa vina acasa.  Dumnezeu, din ceruri, sa ne asculte rugaciunile!

Camelia Smicala:

camelia-atentat

Întrebare pentru FBI:care poate fi motivul pentru care ,la.o zi după ce a explodat presa din România ,mi se rupe în timpul mersului cablul de benzină de era sa sar în aer?Mașina era abia verificată și nu avea absolut nimic .Urmează expertiza…
PS.daca se întâmplă vreun „accident”,nu-mi lăsați copiii!

A doua zi:

Am acum dovezi ca încearcă sa ma omoare. S-a stabilit la service ca mașina nu are nimic.Cineva a turnat o găleată de benzină la motor. Au făcut cei de la service hârtie ca e act criminal.De 5 ori au spălat mașina și încă nu au scos toată benzina.Eu spun ce îmi spun specialiștii. Mi-au spus ca era plina de benzină pana la țeava de eșapament. nu au găsit nici un cablu tăiat și nimic la mașină.Au făcut poze și le-au trimis la politie.

(Via SSandra DDaniela‎https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210479177847226&set=gm.418176348531357&type=3&theater)

Carmen Brandt:

 Copii ,,fericiţi´´ in Finlanda

Incă o dovadă clară că serviciul de protecţie a copilului din Tampere Finlanda , a luat decizii complet halucinante , se află intr-o evidentă eroare iar cei responsabili nu işi asumă dezastrul pe care l-au provocat şi nu admit greşelile făcute in cazul Maria şi Mihai Jalaskoski .

Carmen Brandt : O poveste care nu se mai sfarşeşte . Povestea Mariei şi a lui Mihai Jalaskoski . Doi fraţi cărora nişte adulţi cu puteri peste hotărârile judecătoreşti , le-au distrus copilăria invăţăndu-i ce inseamnă frica , frustrarea, lipsa de speranţă , neputinţa .Dar şi povestea Cameliei Smicala . A nimerit intr-o ţară in care copiii sunt ,,ridicaţi ”din familii pentru motive care lasă pe orice om normal la cap, perplex . Cu alte cuvinte ,dacă n-ar fi de plâns , ar fi chiar de râs …Şi a avut din păcate ghinionul acesta care i-a sfărămat sufletul .

Se zice că o fotografie spune mai mult decat o mie de cuvinte . Dar o suta ? Dar o mie ? In albumul de familie al Cameliei Smicala sunt peste doua mii de fotografii . Răsfoindu-le , inţelegi că numai o imensă şi absurdă nedreptate a condus la situaţia actuală . Inţelegi că e vorba de o mamă iubitoare cu copiii fericiţi .Un cămin cald şi sigur ,a cărui bunăstare e asigurată de munca pe brânci a mamei.Ca orice mamă . Note bune la şcoală şi timp liber ocupat cu de toate. O soră mai mare extrem de protectivă . O pisică , un arici şi o veveriţă fac parte din cotidianul familiei . O comunicare plină de afecţiune , intregită de zâmbete . Un mic rai numit ,,acasă” .

Pentru Maria şi Mihai nu mai există un loc numit acasă .Ei se referă la spaţiul in care locuiesc numindu-l ,, acolo ”. Pentru că prezentul cu care se confruntă arată altfel : separaţi intre ei , fără mama , fără Andreea , lipsesc şi animăluţele , şi notele bune la şcoală iar zâmbetele … zâmbetele au rămas uitate in fotografii …
#CameliaSmicala a făcut tot ce e omeneşte posibil pentru a-şi recupera copiii .

Până in acest moment , i s-au inchis multe uşi in faţă , i s-au făcut promisiuni care nu au fost respectate şi altele in care işi mai pune incă speranţa . Se sprijină pe Dumnezeu , pe care l-a intălnit de căteva ori in viaţă .
Incă mai găseşte resurse să fie un medic de incredere şi competent la spitalul unde lucrează . In mod paradoxal afirmă cu simplitate că iubeşte oamenii şi găseşte justificări pentru cei care ar putea să o ajute dar nu o fac . Dar e clar că pasivitatea şi indiferenţa oamenilor o rănesc amar .
O fi oare pasivitatea un păcat ? Dar indiferenţa ?
Punăndu-mă in locul ei , ştiu sigur că nu aş mai iubi oamenii .Voi ?
#CameliaSmicala #copiirapitifinlanda

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: