Active News: Educația sexuală I – Cine a fost Alfred Kinsey, fondatorul educației sexuale

Dr Alfred Kinsey, American author of reports on sexual behaviour, and his wife Clara, arrive at London airport from Oslo 22/10/55.BRE E19116 221055ERG: AP Photo from London.

Dr Alfred Kinsey, American author of reports on sexual behaviour, and his wife Clara, arrive at London airport from Oslo 22/10/55.BRE E19116 221055ERG: AP Photo from London.

În acest serial vom vorbi despre falși oameni de știință, despre știința gunoi, despre psihopați, despre inimaginabile și abominabile acte de agresiune împotriva unor ființe umane lipsite de posibilitatea de a se apăra (copiii), acțiuni întreprinse sub pretenția cercetării științifice și atestate ca atare de o mare parte a comunității pretins științifice americane și internaționale, de media și de elitele culturale și politice. Vom vorbi, adică, despre ofensiva distructivă a stângii prin intermediul sexualității. Celor impresionabili nu le recomand parcurgerea anumitor pasaje.

Am auzit cu toții despre educația sexuală. Am și trecut, nu toți poate, printr-o formă soft, fie în familie, fie la școală, fie în ambele. E vorba despre noțiunile de bază privind funcțiile și organele reproductive ale corpului omenesc, igiena, sarcină și pericolul îmbolnăvirilor. Este, să zicem, o formă anterioară Educației bazată pe abstinența până la căsătorie (Abstinence sex educationa), sau oricum până după depășirea perioadei tulburi a adolescenței, legată de permanente și decisive transformări nu numai ale trupului, ci și ale creierului și personalității, formulă introdusă în unele unități din sistemul școlar american. Este și formula pe care au au în minte, probabil, cei care se declară astăzi de acord cu introducerea în sistemul de educație, de la nivelul preșcolar, a noii educații sexuale; cea care ni se cere imperativ de către organisme (vezi ONU), ong-uri și militanți progresiști.

Educație sexuală atotcuprinzătoare (Comprehenssive sex education). Din păcate, cei mai mulți dintre cei care se declară de acord cu această formulă habar nu au despre ce conține și implică ea; nu îi cunosc fundamentele și fondatorul. Pentru că dacă le-ar ști ar avea, cu siguranță, cel puțin o parte dintre ei, o altă părere.

Pentru a remedia această lacună extrem de importantă și periculoasă, voi încerca pe parcursul a mai multor episoade să vă prezint educația sexuală progresistă în toată „nuditatea” ei. Voi viza trei elemente: baza „științifică”, efectele și susținătorii.

Un zoolog psihopat, geniul rău al sexualității

Alfred Kinsey (la linkul acesta găsiți în română multe materiale despre acest personaj, despre educația sexuală, pedofilie, transexualitate, transgenderism și  ofensiva din România)  – cunoscut ca Dr. Alfred Kinsey, cel care a pus bazele libertinajului ca normalitate, consfințit prin legislații și îmbrățișat de progresiștii din lumea întreagă, a fost un zoolog specializat în entomologie, mai precis în studiul viespilor. Ca urmare a fondurilor primite de la Fundația Rockefeller (!), începând din 1941a început studiul sexualității umane și a fondat la Indiana University, în 1947,  Institutul pentru cercetări sexuale, care a fost asociat cu educația sexuală progresistă, opusă moralității sexuale tradiționale, și eliberării din conceptele fixe ale „normalului” atunci când avem de-a face cu sexualitatea umană. Institutul Kinsey are ceea ce mulți consideră a fi cea mai mare colecție de pornografie, artă explicit sexuală și de diverse obiecte sexuale. Ceea ce institutul nu prezintă sunt linkurile către date adunate de la agresorii de copii și infractorii sexuali.(Albert Mohler – Kinsey as He Really Was – What You Won’t See in the Movie)

Afla mai mult – http://www.activenews.ro/stiri/Un-psihopat-sexual-sado-masochist-bisexual-pedofil-violator-fondatorul-educatiei-sexuale.-Alfred-Kinsey-Educatia-sexuala-I-141530

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: