Biserica Catolică din România despre Proiectul de lege privind Parteneriatele civile: „Vocația pro-occidentală a națiunii noastre nu presupune copierea modelelor ideologice distructive”

Casa Alba luminata cu culorile steagului gay dupa decizia Curtii Suprema care a legalizat casatoriile intre persoane de acealsi sex. Photo http://www.businessinsider.com

Biserica Catolică din România dezaprobă Propunerea legislativa privind Parteneriatele civile între persoane de același sex și solicită retragerea acestei inițiative legislative pe care o consideră un atac la demnitatea persoanei și la integritatea familiei, se arată într-o scrisoare deschisă trimisă Parlamentului României și semnată de Cardinalul Lucian Mureșan, președintele Conferinței episcopilor catolici din România.

„Biserica Catolică din România a luat act de Proiectul de lege privind Parteneriatele civile între persoane de același sex – PL 498/2016.

Dat fiind proiectul de lege mai sus amintit, episcopii catolici din România doresc să aducă la cunoștința forurilor abilitate și a societății civile poziția Bisericii Catolice față de viață și căsătorie.

Societatea are drept celulă de bază familia. Prin recunoașterea oficială a instituției căsătoriei, societatea aduce o recunoaștere specială angajamentului asumat din dragoste, în mod liber și responsabil, de către un bărbat și o femeie, de a întemeia o familie, legându-și viețile într-o relație de fidelitate, stabilă, durabilă, în care se vor naște și vor fi educate noile generații.

Biserica dorește să amintească faptul că darul neprețuit al vieții are un curs firesc, iar natura are legile sale înscrise în Creație…

Afla mai mult – Active News

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: