CÂT VOM MAI MERGE, OARE, PE ACEST DRUM?! de George Alexander

Photo credit Sever Gheorghe

Peisajul nu s-a schimbat prea mult de atunci!… O mie şi una de poveşti terifiante, de intrigi de culise, de politicieni de doi bani – susținuți, însă, de noi!- se zbat, se ceartă, se pupă, se căsătoresc – desfundând noroiul politicii româneşti- nimic nu pare, însă, că mai contează astăzi.

PSD-ul a mințit grosolan, dar tare mândri sunteți voi, cei care mergeți până în pânzele albe!… Ca să demonstrați, ce?… Gudurându-ne, respingând vocile critice, închizând ochii, mergem numai ca bătrânul orb, cu bastonul lui, atingând pietrele din poartă-n poartă… Fiecare pas pe care-l face poate fi fatal.
Scandalurile din PSD vor curge lanț. Astăzi este Ponta, ieri a fost primarul de Iaşi. Chiar şi Vanghelie a ieşit la rampă, ca o oaie ucisă sau un lup înfometat.
Va fi o moarte uşoară sau dureroasă, PSD?… Vei supraviețui şi vei rămâne până la sfârşitul timpurilor? Mă îndoiesc! Ştiți despre ce nu vrea nimeni să vorbească la voi? Despre ura care mocneşte în adâncul vostru! Despre instinctul de turmă care este contestat de tot mai mulți! Ați câştigat alegerile şi, deja, le-ați pierdut!

PNL-ul este în cădere liberă! Este într-o criză acută de lideri! Nu de începutul poveştii mă tem, ci de cum se va termina ea! Sărăcia de idei şi grămada de oportunişti trepăduşi care s-au infiltrat în partid, au condus la orbirea politică. Este mai mult decât orice miopie care te poate arunca într-o mare derivă!

USR-ul este la începuturi. Atacat, sfâşiat de mulți, trebuie să-şi reorienteze, poate, spiritul, ca să-şi vindece trupul!

ALDE este în pragul destructurării. Dacă va ajunge în punctul acela, nu va mai deranja pe nimeni! Inevitabilul însă va fi atins.

Celelalte partide nici nu mai contează… Contează numai televiziunile care ne mint. Televiziunile aservite. Televiziunile marionetă. Care, toate!, au la conducere numai oameni cinstiți!…

Trăim în două lumi ireconciliabile, oameni! Cât vom mai merge, oare, pe acest drum?!

George Alexander

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: