ACTIVIŞTII LGBT VORBESC DESCHIS DESPRE CEEA CE DORESC CU ADEVÂRAT ŞI ANUME SĂ CREASCĂ COPII !

Vineri 10 martie 2017 in cadrul emisiunii ”Se întâmplă acum!”, de pe B1 TV, a avut loc o dezbatere despre inițiativa Coaliției pentru familie de modificare a Constituției în sensul definirii familiei ca fiind unitatea dintre un bărbat și o femeie.

Telespectatorii au putut intra în direct și exprima unpunct de vedere pe marginea acestui subiect. De asemenea, ei au vorbit și despre inițiativa privind parteneriatul civil și despre drepturile comunității LGBT din România.

Vlad Levente Viski, președintele asociației Mozaiq, asociație de apărare a drepturilor persoanelor LGBT, a facut urmatoarea afirmatie : ” Cuplurile gay sunt o realitate, ne place sau nu. CRESC COPII, SUNT PĂRINȚI, TREBUIE SĂ FIE RECUNOSCUȚI DE STATUL ROMÂN”.

Din această declaratie intelegem că organizatiile LGBT incep sa vorbească deschis despre ceea ce doresc cu adevărat și anume SÂ CREASCĂ COPII, cu sigurantă nu ai lor ci ai nostrii.

Mai jos o captură de ecran cu mesajul de pe pagina de faceboook apartinând Mozaiq.

5 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mart. 11, 2017 @ 02:13:17

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. thetrouth
  mart. 11, 2017 @ 06:27:15

  A fi părinte inseamna sa dai nastere unui copil in primul rand , nu numai sa crești unul . Poti fi tutore , părinte vitreg , bona s.m.d. , dar asta nu inseamna ca esti părinte . A , ca in lumea noastra întoarsă pe dos omul vrea ca si cei ce cresc căței si pisici sa fie numiți parinti asta e altceva . Dar a fi părinte este mai mult decat a supraveghea si a educa … inseamna a procrea ,in primul rand . Faptul ca conduc o masina nu inseamna ca sunt constructor de automobile .

 3. mike
  mart. 11, 2017 @ 13:39:00

  Pai cine-i opreste pe sodomiti sa creasca copii– dar in primul rind ,sa procreieze ei( sa treaca la casatorii –intre un barbat si o femeie– adica ,sa devina -normali –asa cum Dumnezeu a fondat familia de la inceput ) insasi ,nu sa adopte de la -NORMAli– Oameni ,crestini – fiti atenti cum satana incearca subtil sa distruga societatea – incepand cu adoptii de copi ,apoi crescind numeric( societatea -anormalilor) sa devina majoritate care va impune legile lor .- Nu va lasati amagiti – ca vezi Doamne si ei sunt oameni – cu afectiuni – din pacate sunt microbi care se vor inmulti si vor duce omenirea la moarte– atit fizica cit si duhovniceasca. –- Trebuie luate masuri hotarite – pocainta , intruniri, proteste –pana nu e prea tarziu –Intrebare lui vlad wiski(ametitul) – Nu crezi ca toleranta -crestinilor- a ajuns la capat?? – Toate lucrurile au un inceput, dar si un sfarsit. –Voi -(anormalilor ) divizati socitatea , fiindca nu vreti sa fiti ca majoritatea oamenilor–adica -normali -Ceausescu era bun pentru voi –va baga pumnul in gura Acum profitati de crestini care sunt mai mult decit -toleranti– Va venii vremea cind DUMNEZEU va actiona – fiindca pacatul vostru a ajuns la culme – urmeaza – o noua -sodoma si gomora- daca nu incetati si nu va pocaiti de -NELEGIUIRILE VOASTRE -strigatoare la cer.– I-mi pare rau, nu stiu sa dau cu periuta si nici sa-mi ascund gindurile – nici fricos nu stiu sa fiu – Cu Dumnezeu am tarie si voi spune intotdeauna -ADEVARUL- GOD Bless Romania

 4. Anonim
  mart. 12, 2017 @ 15:52:40

  UNDE SCRIE IN BIBLIE ASEMENEA LUCRU.CA DOI BARBAŢI SAU DOUĂ FEMEI SĂ CREASCĂ COPI.Familia a fost,este şi va fii întotdeauna,întemeiată între o femeie şi un bărbat.DUMNEZEU ESTE CEL CE A ÎNTEMEIAT-O.

 5. Trackback: ACTIVIŞTII LGBT VORBESC DESCHIS DESPRE CEEA CE DORESC CU ADEVÂRAT ŞI ANUME SĂ CREASCĂ COPII !  | Rezistența Creștină
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: