Scrisoare pentru băieți de Dragobete – de Nicolae.Geantă

Vă scriu băieților nu pentru că nu vă mai îndrăgosțiți, nu mai oferiți flori fetelor și nici scrisori de iubire, ci pentru că riscați prea mult! Iubiți fast-food! Vă îngrăgostiți dintr-un click. Vă scriu fiindcă știu că bărbaților le place adrenalina, dar în dragoste nu trebuie să ai doar body! Ci și cap! Războiul nu se câștigă automat dacă ai tehnică militară! Îți trebuie și tactică eficientă. Fiți înțelepți!

Riscați pentru că vă uitați totdeauna la ce izbește ochiul, la partea exterioară a fetelor. Etalonul lumii crede că frumusețea este mai prețioasă ca smerenia, dar Solomon spune că look-ul poate fi deșărtăciune! (Proverbe 31:30). Nu doar că trece ca fumul, dar frumusețea nu ține loc de bunătate! Cine se căsătorește cu o fată rea nu va avea o soție bună, spunea Luigi Mițoi. Voi să aveți soții și bune și frumoase!

Vă scriu băieților pentru că riscați prea mult în intimitate. Bărbatul e un butoi cu pulbere atunci când atinge o femeie. O singură scânteie și vor fi hiroșime amândoi! Apoi… Necazuri colaterale. Atenție mare: cine a întinat patul înainte de nuntă ce garanție are că nu o va face și după aceea?

CONTINUARE aici – http://nicolaegeanta.blogspot.com/2017/02/scrisoare-pentru-baieti-de-dragobete-de.html

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: