BEN-ONI ARDELEAN – FIECARE PARLAMENTAR TREBUIE SĂ VOTEZE POTRIVIT PROPRIEI CONŞTIINŢE, IAR INIŢIATIVA CELOR TREI MILIOANE DE ROMÂNI NU TREBUIE AMENDATĂ…

BEN-ONI ARDELEAN – FIECARE PARLAMENTAR TREBUIE SĂ VOTEZE POTRIVIT PROPRIEI CONŞTIINŢE, IAR INIŢIATIVA CELOR TREI MILIOANE DE ROMÂNI NU TREBUIE AMENDATĂ…

Consider că este o problemă de conştiinţă a fiecărui parlamentar PNL, iar pe zona de Forum Internum a individului în ce priveşte credinţa nu există formă de surclasare, nici cel puţin politică, aşadar cred că PNL trebuie să susţină în continuare instituţia familiei.

Familia trebuie definită în Constituţie ca fiind căsătoria dintre bărbat şi femeie, poziţie de altfel îmbrăţişată de majoritatea covârşitoare a românilor. Această poziţie este reflectată de iniţiativa cetăţenească de modificare a Constituţiei, care nu are nevoie de alte amendamente în Parlament.

Modificarea Constituţiei nu afectează în niciun fel drepturile şi libertăţile de care se bucură cetăţenii acestei ţări, iar orice fel de alt demers derivat nu intră în atenţia susţinerii pentru referendumul iniţiat de cei peste trei milioane de cetăţeni.

Demersul nu este împotriva cuiva, neingrădind în vreo formă alte drepturi sau libertăţi, ci este un demers pentru ceva, respectiv pentru familie, care este nucleul de baza al societăţii. De altfel, Codul Civil deja definea familia în acest fel, fără să afecteze drepturilor mamelor sau taţilor care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns să-şi crească singuri copiii.

Ben-Oni Ardelean, deputat în Parlamentul României

Prodocens Media

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: