Lazăr Gog: Stare de urgență

Lazăr Gog: Stare de urgență

Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strângeţi pe bătrâni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul. – Ioel 1:14

Daca ne uitam cu atentie in lumea care ne inconjoara, un fapt este tot mai evident si tot mai frecvent. Lumea este in criza. Prin prea multe locuri, (cel putin in Statele Unite) sunt tot felul de catastrofe asa incat guvernatorii statelor, liderii locali sunt determinati sa invoce o stare de urgenta. Daca ne uitam in biserici, mi se pare, fara sa exagerez, ca este o stare de urgenta. E nevoie de o trezire spirituala reala. Este nevoie de u umblare reala cu Dumnezeu diferita de pana acum. Este o nevoie de implicare in lucrul Domnului, mai mult ca pana acum din doua ratiuni: Venirea Domnului este foarte aproape! Si Cuvantul Domnului este acesta: Pune-l in negot pana voi veni. Trebuie sa fim ocupati pana in momentul venirii Domnului. Cel de-al doilea aspect este ca noi suntem foarte aproape de plecare. Care stie daca maine este a lui? Nici unul dintre noi! Si atunci, trebuie sa fim implicati in lucrul Domnului. Este o stare de urgenta in viata spirituala, de aceea trebuie sa reconsideram starea noastra inaintea Domnului. Trebuie sa reconsideram starea familiilor noastre inaintea Domnului. Trebuie sa reconsideram viata bisericii in care ne inchinam  inaintea Domnului. Si de asemenea, trebuie sa reconsideram viata sociala unde locuim, unde traim. Si pentru ca o privire atenta ne arata ca este urgenta peste tot mesajul cu care ma voi adresa dvs. in aceasta seara se intituleaza STARE DE URGENTA.

Nu exagerez de loc cand spun ca traim intr-o stare de urgenta. Daca lumea din jurul nostru este in criza, biserica ar trebui sa fie in foc. Biserica ar trebui sa fie in clocot. Ar trebui sa fie aprinsa pentru Domnul. N-ar trebui sa ne plangem unii de altii. N-ar trebui sa ne plangem de starea lumii de afara. Ci, ar trebui sa fim uneltele acelea sfinte in mana Domnului prin care Dumnezeu sa aiba grija de lumea aceasta. Prin care, Dumnezeu sa aprinda focul dragostei Lui in lumea noastra. Dar, ca sa poata sa o aprinda in lumea de afara, trebuie sa o aprinda in mine prima data, in familia mea, prima data, in biserica in care ma inchin, prima data. Aceasta trebuie sa ma ocupe imediat. Deci, stare de urgenta.

Cum rezolvam aceasta stare de urgenta? Ce este de facut? Ce ne invata Cuvantul Domnului?

5;48

Ioel 1:14

4 comentarii (+add yours?)

 1. Rodica Derecichei
  mart. 14, 2017 @ 03:39:19

  As dorì sa transmit un mesaj personal pastorului Gog.Va rog sa ma ajutati cu un mail sau sait unde il pot contacta.

  • rodi
   mart. 15, 2017 @ 09:33:05

   Daca intrati pe pagina bisericii pastorita de fr. Lazar Gog la linkul de mai jos, faceti clik pe CONTACT US (este in partea dreapta de sus a paginii) si veti intra la o pagina de contact unde puteti sa ii scrieti fratelui Gog.
   Dati clik aici http://www.emanuelchurch.com/
   Apoi dati clik pe CONTACT US

 2. Valeria Iancu
  mart. 14, 2017 @ 04:09:34

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 3. Daniel Corcan
  mart. 14, 2017 @ 14:23:10

  Cu privire la duhurile necurate despre care vb.fr.Lazar G…eu cred ca nu este asa cum spune dansul… cand Domnul iisus ii trimite doi cat doi, sufla peste ei Duh Sant ca sa aiba putere in acea lucrare, insa Duhul Sfant nu fusese dat decat dupa cinzecime…ia ucenici cand au incrcat sa scoata demoni din acel baiat nu mai aveau acel Duh Sfant peste ei. nu neg faptul ca este nevoie de post si rugaciune insa si lucrara Duhului Sfant era difrita inainte de cinzecime.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: