“O zi cu tata“ – o inițiativă a Asociaţiei Bărbaţilor Creștini

Unul din proiectele cele mai interesante derulate de asociațiile componente ale Coaliției pentru Familie este ‘O ZI CU TATA’ al Asociației Bărbaților Creștini din România.

Programul își propune reunirea periodică a deținuților cu familiile acestora, în cadrul unor activități comune, de la ateliere și gospodărie la vizionări de film și discuții.

“O zi cu tata“ este o inițiativă a Asociaţiei Bărbaţilor Creștini în parteneriat cu Penitenciarul Timișoara. Programul este acreditat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor din România și chiar mai mult, este apreciat de persoanele private de libertate și familiile acestora dar și de cadrele din sistemul penitenciar din România și Republica Moldova fiind considerat ca un “exemplu de bună practică”.

www.ozicutata.ro

Proiectul se derulează cu un grup mic de bărbați privați de libertate (între 10 și 15 persoane), care, timp de 4 luni se întâlnesc săptămânal pentru studiu și discuții pe baza cărții „Principiul Potențialului” de Ed. Cole. (Sunt aleși pentru participare la curs doar persoane care au copii și care urmează să fie eliberați în scurt timp.)

Citește mai mult: Asociația Bărbaților Creștini – http://abcr.ro/proiecte/o-zi-cu-tata/

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: