Mărturie Florin Ianovici: Hristos a venit langa mine si a zis: Lasă-mă pe mine să fac tot ce trebuie să fie făcut

Pastorul Florin Ianovici a facut o marturie in timpul unei predici tinute in 2011, despre felul in care tovarasul lui de lucrare, cu care a inceput orfelinatul, s-a ridicat intr-o zi impotriva lui si a chemat sponsorii orfelinatului, la care a venit  cu tot felul de acuzatii . Dupa ce au adus un audit international pentru a verifca daca invinuirile au fost legitime, sponsorii au nu au gasit nici un fel de neregularitati si l-au dat afara pe acuzatorul cel fals, Dumnezeu a facut dreptate pastorului Ianovici.

(Nota ed. am fost informati ca mesajul acesta a fost rostit in anul 2011, nu anul trecut, dupa cum am fost informati mai inainte.)

PREDICA INTEGRALA –

4 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Mărturie Florin Ianovici: Hristos a venit langa mine si a zis: Lasă-mă pe mine să fac tot ce trebuie să fie făcut – CrestinTotal.ro
 2. Samy
  mart. 16, 2017 @ 16:33:27

  Pace…vă comunic faptul că această predică este din anul 2011 din Brașov de la o conferință de tineret.

 3. lena ivancov
  mart. 17, 2017 @ 12:25:51

  DOMNUL da biruinta, indiferent cat de greu sunt aceste momente pt fratele Florin. invidia, ura, rautatea,ipocrizimea tot ce este de la adversar lovesc in persoane care nu vad LUMINA.NICIODATA asa cum ar tb sa o vada, o persoana cu pregatire mai sus de cei din jurul lor va fi pusa deoparte pt ca este diversa, este cu o treapta mai sus ei nu vad pregatirea persoanei ca un atribut care cu multa truda a obtinuto se limiteaza dor a spune ca e mandrie.DAR DOMNUL VA FACE DREPTATE ,EL ESTE VICTORIA si EL TE VA BINECUVANTA.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: