Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.

Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump, Rex Tillerson, sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.

O atenție deosebită se cere pentru Macedonia, unde o inițiativă cetățeneasca numită “Stop Operației Soros” acuză că bani americani au fost folosiți pentru organizarea unor proteste violente de stradă cu scopul răsturnării puterii și pentru publicarea ediției locale a cartii extremistului de stânga Saul Alinsky, “Reguli pentru Radicali”. Saul Alinsky a fost unul dintre teoreticienii Școlii de la Frankfurt, gruparea care a destructurat societatea occidentală și a distrus valorile civilizației vestice înlocuindu-le cu cele ale marxismului cultural.

Putem și noi da o mână de ajutor la investigatie cu câteva nume și titulaturi din România. Îi știți: ‘reprezentanții societății civile’, ‘formatori de opinie’ și profesori de marxism-leninism în haină nouă pe la universitățile patriei.

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. Trackback: Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa. | Rezistența Creștină
  2. octavpelin
    Mar 17, 2017 @ 03:21:53

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

Click pe harta pt ora actuala

%d blogeri au apreciat asta: