Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.

Senatori Republicani i-au cerut ministrului de Externe din administrația Trump, Rex Tillerson, sa investigheze finantarea din fonduri federale a organizațiilor lui George Soroș care acționează în Europa.

O atenție deosebită se cere pentru Macedonia, unde o inițiativă cetățeneasca numită “Stop Operației Soros” acuză că bani americani au fost folosiți pentru organizarea unor proteste violente de stradă cu scopul răsturnării puterii și pentru publicarea ediției locale a cartii extremistului de stânga Saul Alinsky, “Reguli pentru Radicali”. Saul Alinsky a fost unul dintre teoreticienii Școlii de la Frankfurt, gruparea care a destructurat societatea occidentală și a distrus valorile civilizației vestice înlocuindu-le cu cele ale marxismului cultural.

Putem și noi da o mână de ajutor la investigatie cu câteva nume și titulaturi din România. Îi știți: ‘reprezentanții societății civile’, ‘formatori de opinie’ și profesori de marxism-leninism în haină nouă pe la universitățile patriei.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: