Business Magazin: Care este povestea jocului ce ucide adolescenţi din toată Europa. Toate mamele din ţară ar trebui să ştie

”Balena Albastră” este rezultatul unui cult suicidal cu origini în Rusia, care prinde în capcanele lui din ce în ce mai mulţi adolescenţi.

….. autorităţile belgiene şi franceze au avertizat părinţii din aceste ţări după ce mai multe cazuri similare celor din Rusia au fost raportate.

Potrivit presei internaţionale, acesta este un joc în mediul online care îi determină pe tineri să îndeplinească 50 de sarcini, pe parcursul a 50 de zile; jucătorii trebuie să le trimită o poză ”administratorilor” care le trimit misiunile, astfel încât să demonstreze că şi-au îndeplinit aceste sarcini.

Jocul îi provocă pe utilizatori la acţiuni periculoase, precum: ”Trezeşte-te la 4.20 şi urmăreşte videoclipuri înfricoşătoare”; Ziua 26: vei primi data morţii tale”, ”Ziua 28: Nu vorbi cu nimeni”, ”Ziua 50: Sari de pe acoperiş” şi altele, parte a unor scenarii de groază.

Se crede că ”jocul” a fost denumit astfel după convingerea că balenele albastre sfârşesc voluntar pe plaje.

Afla mai mult – http://www.businessmagazin.ro/actualitate/care-este-povestea-jocului-ce-ucide-adolescenti-din-toata-europa-toate-mamele-din-tara-ar-trebui-sa-stie-16199395

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mart. 20, 2017 @ 03:34:53

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Un fost coleg de facultate a fratelui Cristian Bogeanu
  mart. 20, 2017 @ 05:43:32

  Scuză-mă că postez aici, dar nu am văzut pe blogul tău unde se poate lua contactul cu tine.
  Vreau, dacă dorești, doar să-mi dai o adresa de email unde pot să-ți trimit mărturia (scrisă în lb. engleză!) a vindecării SUPRANATURALE de un tip special de CANCER metastatic/malign (incurabil medical) a fratelui Cristian Bogeanu din Timișoara (pe care ai mai postat-o tu, dar doar îm lb. română). Mărturia fratelui Cristian Bogeanu este una documentată, atestată medical (nu e vorba de baliverne cu „vindecări” de dureri în cot, de măsea sau de cap; pentru astea există ibuprofen)!

  MULTUMESC!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: